Sari la conținut

Andreea - 0759165382

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara

O NOUA EXPERIENTA....

Cum aveam de gand de ceva vreme sa trec pe Andreea, ieri mi-am “facut curaj” si am vizitat-o. Spun mi-am facut curaj, pentru ca stiam care sunt serviciile pe care le ofera si care nu sunt intr-totul pe placul meu (a se intelege aici lipsa sarutului). Programarea a decurs fara probleme, in intervalul de timp stabilit fiind la ea. Locatia, cunoscuta deja, blocurile Iris. Fata, cea din poze, cu un plus pentru trupul “tras ca prin inel” si un minus pentru sani. La fata, dragutica. Dupa tigara de socializare, am trecut pe la dus pentru o scurta igienizare, dupa care la treaba. Actiunea a inceput cu un oral acceptabil al Andreei, fara maini, insa si fara atentie la zonele adiacente. Cum voiam ca intalnirea sa nu fie o simpla descarcare din partea mea, am intrebat-o daca ii place sa i se faca oral, raspunsul fiind afirmativ. Asa ca am prestat pret de cateva minute, “acompaniat” de usoare gemete si spasme ale fetei (care insa tind sa cred ca nu au fost reale). Dandu-mi seama ca nu avea rost sa continui, am schimbat rolurile si a trecut, din nou, Andreea la oral. Dupa 3-4 minute, soldatul era in pozitie de drepti asa ca l-am echipat si “next level”. Normalul relativ bun, fata fiind destul de stramta, asa ca o simti bine. Cum despre sarut (nici macar pupat) nu putea fi vorba, am decis sa nu prelungim prea mult momentul si am finalizat in balonas. Dat jos prezervativul (singur), igienizat la baie, tigara de dupa si... tira. Amenda am platit-o la final, 150 de lei.

Timp total petrecut: exact 40 de minute. Jurizare:

• locatie: 9 (ai tot ce-ti trebuie, e curat, insa din cauza ca e doar gresie pe jos in dormitor ai senzatia de racoare)
  • aspect general fata: 8,5 (trupul slim(prea slim pentru gusturile mele), sanii mici, dragutica la fata)
  • igiena: 10 (pasarica, foarte curata si mirosea bine in rest)
  • atitudine: 9 (putin cam “neconvingatoare” la telefon si tacuta in rest. Acum poate nici eu nu eram in cea mai buna forma)
  • oral (neprotejat): 8,5 (fara tentie la zonele adiacente si fara deep)
  • normal: 8,5 (daca era cu sarut/pupici era ceva mai mult)
  • GFE: - (fiind fara sarut nu am cum sa-l notez)
  • raport calitate/pret: bun (150 de lei. Exista si varianta cu 100 de lei si oral protejat)
  • de recomandat: DA. Eu insa nu stiu daca o voi mai vizita, motivul fiind lipsa sarutului.

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Vizitat azi. Contact: apel telefonic. Programare cu 30 de min înainte.

Andreea: are 1.6x înălțime, părul șaten și puține kilograme. Talie subțire, picioare la fel. Corp atletic cu sâni mici și tari - foarte faini, funduleț sexy. 

Pielea îngrijită cu creme și uleiuri. E drăguță la față, ochii albaștrii cu sprâncene tatuate și buze subțiri. O atitudine calmă, ușor pasivă la vorbă dar activă în pat. 

Servicii: OP și NP. Harnică în poziția LOT. Se mișcă bine, dă din funduleț pentru a mări plăcerea partenerului.

I-am sugerat să pună lubrifiant ca să nu o doară. A preferat să nu, spunând că preferă sexul fără. Am rămas plăcut surprins.

Faptul că s-a încălzit în timpul actului a reprezentat un plus.  :icecream

Locație: complexul The Ring, la blocurile Iris. Apartament nou.

Plătit: 100. O finalizare. Prețul e super.

De revenit? Da!  

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Dacă se pot șterge "topicele aiurea", se poate șterge și topicul meu, normal și logic...

Trimite un PM lui @pisicuts, numai el decide ce se întâmplă cu topicul. Explică-i motivele pentru care vrei asta și poate îl convingi să te ajute.

Link spre comentariu
Vizitator deea31sexy
Reputație: 0

Trimite un PM lui @pisicuts, numai el decide ce se întâmplă cu topicul. Explică-i motivele pentru care vrei asta și poate îl convingi să te ajute.

Mulțumesc

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Dacă se pot șterge "topicele aiurea", se poate șterge și topicul meu, normal și logic...

Topicul tau nu e aiurea. Mai mult, tu inca lucrezi (din spusele tale). Topicul tau nu a fost deschis de tine, deci nu e proprietatea ta. Deci, normal si logic, doar Pisicul poate decide daca il sterge sau nu. Poate daca ii dai niste motive bineintemeiate, o s-o faca.

P.S. Topicele si recenziile de pe forum sunt in primul rand pentru noi. Ca unele dintre voi beneficiati sau nu de ele, asta e alta problema. 

P.S.1 Scuza-ma daca am fost prea direct, insa mi s-a parut ca acel "normal si logic" folosit de tine era mai mult un tras de urechi la adresa mea decat ceva "normal si logic" in adevaratul sens al cuvantului. Nu de alta, dar chiar inteleg ce e normal si logic. In cazul de fata, nu prea am inteles. Pentru ca nu e normal si nu e logic sa se stearga un topic doar asa. In momentul in care v-ati asumat chestia asta, stiati la ce va expuneti.

P.S. Daca vrei, poti sa-l rogi pe Pisic sa-ti stearga pozele prea explicite. Asta am vazut ca a mai facut.

Bafta!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...