alex_kimi Reputație: 7 Postat Iunie 24, 2018 Oras:N Oras:N Postat Iunie 24, 2018 A fost un cuplu trans + fata vis a vis de Petromul de la Oxford pe partea cu blocurile la etajul 1.Va rog frumos sa-mi spuneti daca ati fost sau stiti de ele.Exista posibilitatea ca una din ele sa aiba hiv/sida.... va rog orice informatie este vitala.Scuze pt post dar sunt disperat.Lasati-mi un mesaj in pvt sau aici...Multumesc anticipat.
alex_kimi Reputație: 7 Postat Iunie 24, 2018 Oras:N Oras:N Autor Postat Iunie 24, 2018 Nr de telefon la care raspundeau este urmatorul +40 737 467 559Va rog orice informatie este vitala.Multumesc.
christian grey Reputație: 266 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 25, 2018 Daca esti disperat de ce la cauti, nu mai bine te testezi?
herbert west Reputație: 421 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Postat Iunie 25, 2018 Am avut si eu accese hipocondrice si o gramada de anxietate cu HIVul in ciuda faptului ca intotdeauna o faceam protejat.Ce e de facut?Poti astepta in jur de 45 de zile sa faci testul HIV de generatia a 4 a care detecteaza anticorpii in sange.Alternativ,desi nu e folosita k si metoda de diagnostic,poti face incarcatura ARN virala a HIVului la Synevo,e destul de scump,dar dak nu e prezent nik dupa 3 sapt poti sa te linistesti.Sunt cazuri de cupluri serodiscordante unde partenerul cu HIV nu a reusit sa isi infecteze iubitul/iubita dupa ani de zile de relatie.E o sansa parca de 0.8 % sa fi infectat doar dupa un act sexual,unii zic chiar mai putin.Desi unele practici sunt mai riscante decat altele.
alex_kimi Reputație: 7 Postat Iulie 10, 2018 Oras:N Oras:N Autor Postat Iulie 10, 2018 Am facut testul dupa 30 de zile... de generatia a 4... a iesit negativ....Vreau sa repet la 60 si la 90 de zile...Ms de raspuns.
alex_kimi Reputație: 7 Postat Iulie 16, 2018 Oras:N Oras:N Autor Postat Iulie 16, 2018 Are cineva informatii despre subiectul in cauza.Apreciez orice ajutor.Ms mult.
ady1234567890 Reputație: -14 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Aprilie 14, 2019 Dacă a iesit negativ De ce mai le cauti
ady1234567890 Reputație: -14 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Aprilie 14, 2019 Eu am fost la eleSi nu am nici o problema
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum