laurian7 Reputație: 171 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Plin de poeti pe forumul acesta.Nu e de mirare ca te iau curvele de prost.Ai dreptate ;). Now go eat your soup N stop poluate, unless u have a "recenzie". Mersi, salut, numa bine. Link spre comentariu
tallahassee Reputație: 515 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Ai dreptate ;). Now go eat your soup N stop poluate, unless u have a "recenzie". Mersi, salut, numa bine.Ma bucur pentru fete, ca nu le platesti doar in versuri si rime. Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat August 14, 2020 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat August 14, 2020 Loreleeeeig!Îmi lipsesc enorm de mult discuțiile cu tine!Imi lipsești enorm! Sper să vezi! Scuze,Tasha! Link spre comentariu
laurian7 Reputație: 171 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Ma bucur pentru fete, ca nu le platesti doar in versuri si rime. Scz de off Tasha. Asa ca ultim off in legătură cu tine.. Vorbeşti de sume, maratoane,păreri,sfaturi,avioane,filme, alea alea, serious contribuitor da a'meu o recenzie nu ai,...a da ai răbufnit intr-o discuție că ai "şi" futut o maseuză dar când te-a luat la rost te-ai linoştit. Şi scuteşte-ma de alt cont ce ai avut...şi capra o avut 3 iezi.. Arată-mi o recenzie de a ta din cele 371 de postări...şi după tot comentează mielule. Asa că fwck yourself să poți scrie o recenzie. O zi faină. Link spre comentariu
tallahassee Reputație: 515 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 Scz de off Tasha. Asa ca ultim off in legătură cu tine.. Vorbeşti de sume, maratoane,păreri,sfaturi,avioane,filme, alea alea, serious contribuitor da a'meu o recenzie nu ai,...a da ai răbufnit intr-o discuție că ai "şi" futut o maseuză dar când te-a luat la rost te-ai linoştit. Şi scuteşte-ma de alt cont ce ai avut...şi capra o avut 3 iezi..Arată-mi o recenzie de a ta din cele 371 de postări...şi după tot comentează mielule.Asa că fwck yourself să poți scrie o recenzie. O zi faină.Insisti in prostie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum