badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iunie 29, 2018 O săptămână maxim!
sex power Reputație: 172 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Eu nu am nevoie de laba!! Dar in tineretea mea reuseam cel mult o saptamana si 7 zile!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Da' sa nu vi-o bagati in cur , cat rezistati?
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 29, 2018 O săptămână maxim!o juma' de ora
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Cine va pune sa rezistati? E acolo, maini aveti... :laugh2Mai rau e cand va proptiti cu pula sculata de fete in RATB aglomerat sau hartuiti colegele la munca.Faceti laba linistiti, baieti! :laugh2 5 1
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 29, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 29, 2018 Cine va pune sa rezistati? E acolo, maini aveti... :laugh2Mai rau e cand va proptiti cu pula sculata de fete in RATB aglomerat sau hartuiti colegele la munca.Faceti laba linistiti, baieti! :laugh2 chance, din cand in cand cate-o propteala inedita prin ratb sau metrou, nu strica! totu e sa fie "chimie" si sa nu-ti iei vreo poseta in cap! mi s-a intamplat sa ma mai proptesc, dar era o situatie de "conflict", ca era aglomeratie :)))))))...si nah, cateodata daca te lipesti de vreo duduie cu care faci click, madularu se trezeste si nu stie prea multe, asta e!...muierea daca nu e deranjata, e chiar placut momentul... :) a nu se intelege ca militez pentru pulirea femeilor prin mijloacele de transport. e situatii si situatii, deci sa nu generalizam, zic! :))))))))))))))))))) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 chance, din cand in cand cate-o propteala inedita prin ratb sau metrou, nu strica! totu e sa fie "chimie" si sa nu-ti iei vreo poseta in cap! mi s-a intamplat sa ma mai proptesc, dar era o situatie de "conflict", ca era aglomeratie :)))))))...si nah, cateodata daca te lipesti de vreo duduie cu care faci click, madularu se trezeste si nu stie prea multe, asta e!...muierea daca nu e deranjata, e chiar placut momentul... :) a nu se intelege ca militez pentru pulirea femeilor prin mijloacele de transport. e situatii si situatii, deci sa nu generalizam, zic! :))))))))))))))))))) Au fost momente deranjante, chiar si momente care m-au scarbit, dar a fost si un moment cand imi venea sa ma intorc si sa-i spun ceva... :laugh2 :gossipM-am abtinut, una de pe scaun statea si holba la 2 lungani lipiti spre iesire, am rezistat stoic! :laugh2Mai si respira greu in urechea mea, al dracului! :laugh2Era bine fizic si parca emana testosteron... Ptiu, de emotii cred ca am nimerit pe minus, ma revansez. :*
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 29, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Iunie 29, 2018 Au fost momente deranjante, chiar si momente care m-au scarbit, dar a fost si un moment cand imi venea sa ma intorc si sa-i spun ceva... :laugh2 :gossipM-am abtinut, una de pe scaun statea si holba la 2 lungani lipiti spre iesire, am rezistat stoic! :laugh2Mai si respira greu in urechea mea, al dracului! :laugh2Era bine fizic si parca emana testosteron... Ptiu, de emotii cred ca am nimerit pe minus, ma revansez. :* vezi, ti-ai amintit de cetateanu care emana textoxteron?! :))))))))))) mi-amintesc de una ale carei tzatze tresaltau, la propriu. faceam ce faceam si ma uitam, cum dracu sa nu te uiti!?...la un moment dat ni s-au intersectat privirile. apoi mi-a zis ca de ce ma uit asa insistent, ca n-am rusine? da, mneavoastra cand v-ati scos tzatzele la mezat n-ati avut rusine de noi, barbatii? :)))))))))))))))))))))))))))))) cum poti sa fii asa ipocrita?! macar taci dracu din gura...! si eu m-oi fi uitat, dar discretel asa, da' si ei ii placea ca se simtea dorita...mie-mi spui de ele?! :))))))))))) 1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 29, 2018 A.fost si 10 luni
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Cine va pune sa rezistati? E acolo, maini aveti... :laugh2Mai rau e cand va proptiti cu pula sculata de fete in RATB aglomerat sau hartuiti colegele la munca.Faceti laba linistiti, baieti! :laugh2 Da asta nu e rau, e bine! De ce mi-a dat-o Dumnezeu? S-o folosesc! 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 o laba la vremea eiface cat o mie de femei 3
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 29, 2018 Da' sa nu vi-o bagati in cur , cat rezistati?Cam cat rezisti si tu. 1
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 29, 2018 o laba la vremea eiface cat o mie de femeiAia e tatii, futere non futere laba necessarum est. 2
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iunie 29, 2018 Cine va pune sa rezistati? E acolo, maini aveti... :laugh2Mai rau e cand va proptiti cu pula sculata de fete in RATB aglomerat sau hartuiti colegele la munca.Faceti laba linistiti, baieti! :laugh2Păi si ce nu va place pula sculata?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Păi si ce nu va place pula sculata?Depinde a cui... 2
daniell86 Reputație: 99 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 29, 2018 Futi nu futi vremea pulii trece...2/3saptamani maxim...
daniell86 Reputație: 99 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 29, 2018 Futi nu futi vremea pulii trece...2/3saptamani maxim... 1
xoxo sclavul curvelor Reputație: 104 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 rupti de laba =))) 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 :laugh2https://www.youtube.com/watch?v=zGn56N_mtBkimi faci o laba? dau o bere :))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 imi faci o laba? dau o bere :)))Poftim?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 imi faci o laba? dau o bere :)))https://imgur.com/ezyIHsY:)))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 De ce doar laba? Sa spuna si fetele cat rezista fara sex sau fara sa se masturbeze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum