Sari la conținut

Blonda 0731271981

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Nu stiu cat de adevarate sunt pozele, i-am vazut si eu anuntul.

Vizitator ade_adelina
Reputație: 0
Postat

Sunt fake, report

Nu sunt fake!!!
Vizitator ade_adelina
Postat

Cum ti-ai dat seama? :)

Crede.ma pe cuvant....atat.

• Oras:Cuba
Postat

Daca ai curiozitatea sa suni o voce plictisita iti va spune ca este in spate la Pavone , 15- cu 250 ora fara prea multe explicatii asa . Daca suni pe un alt anunt , alt numar cu o tipa bruneta de data asta iti raspunde fix aceiasi voce plictisita , fix in spate la Pavone si variabil 150 - 250 functie de nr. de finalizari. 

Daca ade_adelina raspunde la aceste numere atunci ramane ca ea , daca nu , ramane ca mine , teapa

Sunt convins ca mai are si alte anunturi si alte numere de telefon fix la aceiasi locatie cu fix aceiasi voce

Postat

cam plictisita impresara , eu zic sa o concedieze si cat mai urgent .

Poate era femeia de serviciu ... , fumeaza mult , sa o schimbe si pe ea 

Vizitator ade_adelina
Postat

Am vazut si alte anunturi ale tipei...si am gasit.o si pe altundeva si clar cu asta se ocupa...ideea era ca pozele sunt reale.

Vizitator ade_adelina
Postat

Daca ai curiozitatea sa suni o voce plictisita iti va spune ca este in spate la Pavone , 15- cu 250 ora fara prea multe explicatii asa . Daca suni pe un alt anunt , alt numar cu o tipa bruneta de data asta iti raspunde fix aceiasi voce plictisita , fix in spate la Pavone si variabil 150 - 250 functie de nr. de finalizari. 

Daca ade_adelina raspunde la aceste numere atunci ramane ca ea , daca nu , ramane ca mine , teapa

Sunt convins ca mai are si alte anunturi si alte numere de telefon fix la aceiasi locatie cu fix aceiasi voce

Nu am nicio treaba cu tipa,cum raspunde sau nu doar am zis ca sunt reale pozele,incercati si voi...
Postat

Am vazut si alte anunturi ale tipei...si am gasit.o si pe altundeva si clar cu asta se ocupa...ideea era ca pozele sunt reale

in alte anunturi apar cu totul alte poze , raspunde aceiasi voce , are aceiasi locatie , face aceleasi servicii.

Ce-a care raspunde la telefon nu poate fi ba blonda ba bruneta , cam asta era ideea 

Vizitator ade_adelina
Postat

in alte anunturi apar cu totul alte poze , raspunde aceiasi voce , are aceiasi locatie , face aceleasi servicii.

Ce-a care raspunde la telefon nu poate fi ba blonda ba bruneta , cam asta era ideea

Asta nu mai stiu....trage.i o vizita.

O fi vreun cuib..

Postat

A vizitat-o un prieten de al meu,mi-a aratat clar anuntul.Mi-a zis ca nu a fost sigur ca e cea din poze insa ca aspect fizic a zis ca e super.Inalta,bronzata,silicoane...

Plictisită,sictirita,i-a pus prezervativul inainte sa i se scoale si oralul a fost o laba mediocra...In ceea ce il priveste,niste bani aruncati pe fereastra

• Like 2
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Dar ce este asa interesant ?

Intreb pentru un prieten ... :slap2

Postat

Nu sunt fake!!!

Crede.ma pe cuvant....atat.

Am vazut si alte anunturi ale tipei...si am gasit.o si pe altundeva si clar cu asta se ocupa...ideea era ca pozele sunt reale.

Nu am nicio treaba cu tipa,cum raspunde sau nu doar am zis ca sunt reale pozele,incercati si voi...

Ade_adelina face lobby ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...