vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2018 Au dreptate cei care nu comentează un cuvintel pe acest forum!!! 18 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Au dreptate cei care nu comentează un cuvintel pe acest forum!!!nu vorbesti, nu gresesti :))))))))))))
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 1, 2018 Sindicalist ce vrei, daca mergera la Eforie Sud.Ce dracu' singura lui vacanta,atat avea pe FB.Milionarul pulii mele.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Poze avem multe, Bouleanule ce plm cauta la mine poze cu .....hai ca nu mai spun ...estem unii pe aici . curva de barbat ce esti . Esti doar un impotent de barbat , amortit de alcool si laba Atat .
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2018 Miky? Printesa mea !! Nu ne intoarce spatele iubito!!! Iti place este? :laugh2 3 15
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2018 Bouleanule ce plm cauta la mine poze cu .....hai ca nu mai spun ...estem unii pe aici . curva de barbat ce esti . Esti doar un impotent de barbat , amortit de alcool si laba Atat .Curva masculina esti tu basitule? Sa-mi dai drepturile de autor pentru expresia asta
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Sa dau si eu acelora care sunt enoriasi si care nu sunt niste poze De ex. : care vrei ma pe PM o poza cu Cinestie .... la plaja in bucatarie ? Bai , ce bosorog libidinos =)) 1
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2018 poponare este adevarat ca ai inceput sa faci uro ?Care cum te prinde se pisa pe tine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Miky de ce nu raspunzi la intrebarile care ti le-am pus ? erau cateva simple. Sper ca nu esti suparat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Poze avem multe,cu tine imbracat in carpe la propia cununie,iar fosta nevasta era imbracata in rochie de taranca basita,avem si poze cu tine si basita la Eforie Sud............Sa va stergeti cu ele la cur, pareti cam deranjati la stomac. poponare este adevarat ca ai inceput sa faci uro ?Care cum te prinde se pisa pe tine? Ai promovat un car de prostituate pe forum, ce te face asa de curat acum? Sa dau si eu acelora care sunt enoriasi si care nu sunt niste poze De ex. : care vrei ma pe PM o poza cu Cinestie .... la plaja in bucatarie ? Bai , ce bosorog libidinos =))Maresc miza, 300 puncte! :laugh2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2018 Miky de ce nu raspunzi la intrebarile care ti le-am pus ? erau cateva simple. Sper ca nu esti suparat.Cum sa se supere?Cine-l mai fute pe urma? Poponare raspune-i baiatului.Hai printeso nu fi timida
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Ai dracu' la cate poze ati imprastiat pe aici., mai ales prin mesagerie ....ca bani pula , sa futeti si voi ceva in mod civilizat si sa va vedeti de ale voastre . Ati stat ca ultimile tate libidinoase si ati barfit pe unul sau pe altul din lipsa de ocupatie .
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Sa va stergeti cu ele la cur, pareti cam deranjati la stomac. Ai promovat un car de prostituate pe forum, ce te face asa de curat acum? Maresc miza, 300 puncte! :laugh2 Corect ....sa le pun coaiele pe piept =))
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Miky de ce nu raspunzi la intrebarile care ti le-am pus ? erau cateva simple. Sper ca nu esti suparat.care , ma , ca am pierdut sirul
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Corect ....sa le pun coaiele pe piept =))Trimite poza, stiu ce sa fac cu ea... :laugh2 :FIREdevil
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2018 Ai dracu' la cate poze ati imprastiat pe aici., mai ales prin mesagerie ....ca bani pula , sa futeti si voi ceva in mod civilizat si sa va vedeti de ale voastre . Ati stat ca ultimile tate libidinoase si ati barfit pe unul sau pe altul din lipsa de ocupatie .Da quote fetita sa stim cu cine vorbesti.Vrei sa te las ca sa discuti cu baietii? Dar daca te las promiti ca nu ceri pensie alimentara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 care , ma , ca am pierdut sirulai marcat ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Jet mosule libidinos si spala vase sau promoveaza pe Bubu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 ai marcat ?Nu, bre, nici nu a vazut-o. Ma crezi? :) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 ai marcat ? Pai n-ai citit mai sus ? Pe langa asta nu e genul meu si nu am asemenea preferinte de pustoaice imature , fie si pe bani 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Pai n-ai citit mai sus ? Pe langa asta nu e genul meu si nu am asemenea preferinte de pustoaice imature , fie si pe banigot it :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Nu, bre, nici nu a vazut-o. Ma crezi? :)da.Suna a matrimoniale online :))))
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Gata , ma , s-a inchis taraba ...duceti-va in parc ....mai ales astia libidinosi si alcoolici :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 Trimite poza, stiu ce sa fac cu ea... :laugh2 :FIREdevila cui ...a libidinosului semianalfabet si promotor ? =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum