Sari la conținut

Careva interesat(a) de voyeurism?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut tuturor. Imi cer scuze in avans daca acest topic mai exista (nu am gasit nimic pe aici).

Sunt interesat sa particip la o partida de sex, fara sa intervin. Sunt curios daca exista doritori pe aici. In Attraction am incercat, insa nu am avut noroc in seara in care am fost.

Am avut mai mult noroc cu vecinii de langa blocul meu, care si-o trag seara (din an in paste) in curte :)).

Asa ca..sunt interesat de voyeurism. Cine e dornic sa fie observat..sa imi trimita un PM :).

Multumesc si imi cer scuze din nou daca acest topic a mai fost deschis.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut tuturor. Imi cer scuze in avans daca acest topic mai exista (nu am gasit nimic pe aici).

Sunt interesat sa particip la o partida de sex, fara sa intervin. Sunt curios daca exista doritori pe aici. In Attraction am incercat, insa nu am avut noroc in seara in care am fost.

Am avut mai mult noroc cu vecinii de langa blocul meu, care si-o trag seara (din an in paste) in curte :)).

Asa ca..sunt interesat de voyeurism. Cine e dornic sa fie observat..sa imi trimita un PM :).

Multumesc si imi cer scuze din nou daca acest topic a mai fost deschis.

discutam pe [email protected]

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.