mihai2999 Reputație: 19 Postat Iulie 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iulie 7, 2018 Dacă am parte doar de unul dintre personaje și asta la jumătate de preț m-aș încumeta sa o încerc (chiar și asistat de el fie din camera sau prin gaura cheii).Nu prea cred ca le am cu 3some, el sa i-o dea sa o sugă și pe urmă să mă sărut cu ea. Anal sau o paletă mai largă de servicii ar putea justifica prețul. Oricum, la 900 Ron ar trebui sa fie una dintre partidele vieții tale.E chestie de gusturi cu 3some, așa cum e cu multe altele legate de sex. Dacă stai sa analizezi cine ce pe unde a fost, ajungi sa te apuci de abstinenta! Legat de costuri, prefer mai scump și bun, decât mai ieftin și cu kilometraj dat peste cap. Apropo de cine pe unde a fost, la un preț mai mic s-ar pune și problema de câți au fost și de ce hram purtau!
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 7, 2018 Postat Iulie 7, 2018 Doar ca asta nu explica de ce ar trebui sa fie neapărat în 3some și nu s-ar putea opta pt ceva simplu (3some fiind evident o extra opțiune) Ne-o poți descrie pe tipa I mai amănunt? Spre exemplu: înălțime, greutate, aspect chip, fund, sâni, capabila de deep throat sau la ce alte fantezii ai vorbit și este dispusă.
mihai2999 Reputație: 19 Postat Iulie 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iulie 7, 2018 Doar ca asta nu explica de ce ar trebui sa fie neapărat în 3some și nu s-ar putea opta pt ceva simplu (3some fiind evident o extra opțiune) Ne-o poți descrie pe tipa I mai amănunt? Spre exemplu: înălțime, greutate, aspect chip, fund, sâni, capabila de deep throat sau la ce alte fantezii ai vorbit și este dispusă.Detaliile legate de înălțime, greutate, fund, sâni au fost prezentate, probabil nu ai fost f atent. Legat de chip, nu e cea mai frumoasa femeie pe care am întâlnit-o, dar nici nu are defecte de vreun fel, e o femeie de o frumusețe comuna, aici depinde și de gusturile fiecăruia, iar mie mi-a plăcut. Legat de deep, nu am încercat in mod deosebit, pt ca nu ma pasionează, in plus când merg undeva nu stau sa pun tipa pe "standul de probe", sa văd ce poate și ce nu, prefer ca totul sa vina natural, fără forțări, fără lucruri făcute de ea fără sa ii placa și doar ca îmi place mie. Legat de fantezii, fiind vb de oameni mai obișnuiți, nu de profesioniști, am evitat sa merg cu planul de acasa, altfel ar fi ieșit un mare fiasco. Cineva îmi spunea la un moment dat ca pt a nu avea mari dezamăgiri e bine sa nu ai mari așteptări. Nu am avut cine știe ce așteptări, dar oricare au fost ele, mi-au fost depășite și nu îmi pare rău de "investiția" făcută! Dar asta sunt eu, și asta e cazul meu, și in mod sigur nu se aplica oricui! Dacă va permiteți și aveți aceasta fantezie, nu cred ca veri fi dezamăgiți, dar dacă nu va permiteți și nici nu aveți fantezia, exista destule alte anunțuri de genul unde puteți incerca același lucru dar pe repede înainte și cu investiție minima (been there, done that, hope to never do it again). 2
justindiass Reputație: 87 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2018 cadoul n ar fi o problema atata timp cat Doamna ar avea un chip angelic ... ar justifica investitia ;) 1
gorokano Reputație: 74 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Beijing Oras:Beijing Postat Iulie 8, 2018 La ce cereti voi, Brad Pitt si sa se uite cuckholderu, sa faca laba si sa futa si el, trebuie sa platiti voi sau sa fie gratuit.
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2018 cadoul n ar fi o problema atata timp cat Doamna ar avea un chip angelic ... ar justifica investitia ;)Exact 😊
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 9, 2018 :pope
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum