anitania Reputație: 12 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Noua, 100% reala, poze facute in locatie Unirii, Buna. Atentie, provoc dependenta. Sunt o domnisoara, 27 ani, vesela, doritoare de experiente noi. Venita special pentru tine, Detalii suplimentare Dacă gusturile tale se îndreaptă către genul meu de femei, atunci avem toate șansele să petrecem clipe plăcute împreună. Din pozele mele reies clar atributele mele fizice și sper că voi fi pe placul celor care apreciază acest tip de femeie. Aş putea să mă descriu în mii de cuvinte dar te-aş plictisi... aşa că te invit să ne răsfățăm reciproc. 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iulie 5, 2018 e stilata domnisoara! :flowers2 2
necunoscutus Reputație: 1882 Postat Iulie 6, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 6, 2018 e stilata domnisoara! :flowers2Intradevar, arata foarte bine. :snapSi fotografiile sunt reusite. De altfel, Intotdeauna fotografiile erau deosebite. Am crezut ca este o sosie si am sunat.Dar este originalul. 2
alexxander36 Reputație: 89 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Militari Oras:Militari Postat Iulie 6, 2018 Noua, 100% reala, poze facute in locatie Unirii, Buna. Atentie, provoc dependenta. Sunt o domnisoara, 27 ani, vesela, doritoare de experiente noi. Venita special pentru tine, Detalii suplimentare Dacă gusturile tale se îndreaptă către genul meu de femei, atunci avem toate șansele să petrecem clipe plăcute împreună. Din pozele mele reies clar atributele mele fizice și sper că voi fi pe placul celor care apreciază acest tip de femeie. Aş putea să mă descriu în mii de cuvinte dar te-aş plictisi... aşa că te invit să ne răsfățăm reciproc.Ca sa ne rasfatam spune-mi ce servicii si ce pretentii ai,sau este gratis?
jmen95 Reputație: 19 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Rom$nica Oras:Rom$nica Postat Iulie 13, 2018 Noua, 100% reala, poze facute in locatie Unirii, Buna. Atentie, provoc dependenta. Sunt o domnisoara, 27 ani, vesela, doritoare de experiente noi. Venita special pentru tine, Detalii suplimentare Dacă gusturile tale se îndreaptă către genul meu de femei, atunci avem toate șansele să petrecem clipe plăcute împreună. Din pozele mele reies clar atributele mele fizice și sper că voi fi pe placul celor care apreciază acest tip de femeie. Aş putea să mă descriu în mii de cuvinte dar te-aş plictisi... aşa că te invit să ne răsfățăm reciproc. Duduie, aici nu eşti tu, este Andreea. Tu eşti şi blondă, in the first fucking place :slap2
Postări Recomandate