Vizitator nilac_the crazy Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 oameni buni mai bine postati o recenzie ca fata arata bine si are si bun simt
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 No, daca tot am fost si eu la Anais, hai sa ii fac o recenzie.:)M-am dus mai mult de curiozitate, in urma diverselor acuzatii de pe aici.Am zis sa-mi arate si tel.Fata nu a mintit. E usor sa arunci cu acuzatii doar asa pt ca-ti trece prin cap nu stiu ce.Am stat la o tigara, apoi dus si in the ring.Am vrut ON, dupa care am schimbat doua pozitii LOT si caprita.Am finalizat apoi ON cu CIM.;)Nu am observat nimic suspect dar cuvantul aista e relativ.Asa si eu ca si client pot fi.Fata are un temperament flegmatic-linistit ca predominant si cred eu cu ceva din melancolic.Din ce am vrb cu ea nu mi s-a parut a fi precum i s-au adus pe aici diverse epitete.E absolut normala.Are un corp frumos. Sigur ca o sa dau si niste note:ON: 9,5NP: 9Locatie:10Halatul: 250/h+50 CIM
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Aprilie 18, 2019 Buna dimineata💋😋🥰 3
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Mai 9, 2019 hei m a poate ajuta cineva cu un raspuns?cales martirilor este zona buna? va pup
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 hei m a poate ajuta cineva cu un raspuns?cales martirilor este zona buna? va pupNu e strălucită...Acum depinde și dacă Nr e mai spre comuna Giroc sau e in partea cealaltă.Nu as recomanda.:)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 hei m a poate ajuta cineva cu un raspuns?cales martirilor este zona buna? va pup Depinde... Dacă vrei să pui pe cineva în dificultate cu parcările e ideală ca și zonă!Găsești alternative mai bune, zic eu. Edit:Și noi te pupăm! :D
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Mai 9, 2019 am inteles ca este pe strada mures🤔 nu gasesc altceva din pacate😕
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 am inteles ca este pe strada mures🤔 nu gasesc altceva din pacate😕Asta e!:)Str.Mures se întinde din Calea Sagului până spre Calea Martirilor. E cunoscuta strada.Colega ai? Un link pe publi, ceva?Prestați și în duo?
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Mai 9, 2019 nu am colega de data asta am venit singurica🥰â¤ï¸
cofetarul Reputație: 45 Postat Mai 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 20, 2019 Buna Anais,iti dau o idee,doar dacă ai posibilitatea.Se poate comunica mai ușor cu aplicația whatsapp.Repet:doar daca ai posibilitatea.
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Cu condiția să nu te blocheze.Pe mine mereu mă blochează. :( Habar n'are cât sufăr... :cry2
bobby9635 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 29, 2019 Tot prin timisoara ?
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Postat Iulie 29, 2019 Ultima oară era prin Cluj.Weekendul acesta însă nu am observat-o pe acolo... :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2019 Postat Iulie 29, 2019 Ultima oară era prin Cluj.Weekendul acesta însă nu am observat-o pe acolo... :):laugh2 :laugh2Ia-ți un telescop data viitoare.:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum