optimus90 Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Ceva bun pe traseu stiti si voi? Prefer sa "schimb aerul" repede in masina decat prin cine stie ce apartament..
max6969 Reputație: 1683 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Bun pe centura??? Pe bune?? Tu intrebi serios?Ti-ai pus vreodata intrebarea daca se spala centuristele? ...ca e evident ca nu coboara la Catusa ;) Sau poate mirosul de pizda nespalata te excita... ;)
piroman Reputație: 15 Postat Iulie 6, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 6, 2018 Ai sanse sa te lipesti de BTS doar daca orpresti masina pe langa ele.... Nu ai ce fute pe traseu in Galati, sunt prea penale astea pe la noi.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 eu inca mai caut o "traseista" de genu asta... din braila ce presta in galati jos spre barbosi acum vreo 4 ani... pe nume ana... cred ca avea sa zicem 18 ani atunci :D . daca stie cineva ceva despre ea sa apeleze la mine :D
optimus90 Reputație: 2 Postat Iulie 20, 2018 Autor Postat Iulie 20, 2018 Am fost prin tara in urma cu ceva vreme.. Pe langa Busteni... chiar si spre Ploiesti am vazut cateva de top publi gl-br
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum