Sari la conținut

Mayya 0734236101

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:B-dul Decebal
Postat

Lista tarifelor si prestatiilor

ORAL protejat/neprptejat (in functie de igena ta,fara bubite,fara scurgeri ciudate si fara mirosuri)

FK/DFK(in functie de igena,exista apa de gura la toaletă)

DIFERITE POZIÈšII

MASAJ DE RELAXARE & SI MICI ARTIFICII

CUNNILINGUS (in limita bunului simț)

SEX/DRAGOSTE(protejat)

MICI FANTEZII...etc

NU FAC ANAL

FINALIZAREA:

ORAL 50 EXTRA(in functie de igena ta)

FACIALA 50 EXTRA(fara zona ochilor sau combinata cu cea orala)

CORPORALA(fara zone intime)(inclusa in pret)

TARIFUL MEU ESTE:

150LEI finalizarea

300LEI 1h

-este dreptul tau cum alegi sa petreci programarea,nu exista reduceri daca doar vrei Cunnilingus,timpul este acelasi

Tarifele nu se negociaza decat ce trece de 3h

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienti (pot refuza si la telefon/sms daca nu se vorbește civilizat sau "face to face pentru cei aroganți sau cei care imi dau o stare generala proasta)

IN CAZ ca pe parcursul 1h (sau mai multe) nu ma simt bine in compania ta(dar pe motive întemeiate) voi decide sa încheiem programare cu returnarea "cadoului" pentru restul programări

NU ACCEPT:

-nu accept sa se traga de mine mai violet(de corp sau de par)

-nu accept degete in vagin sau gura sau in partea dorsala

-nu accept saliva (scuipat)pe diferite partii ale corpului(vagin,fata etc)

-nu accept persoane in stare de ebrietate sau putin parfumate(gen an baut 2 pahare de vin)

PROGRAMARILE SE FAC TELEFONIC (cand pot raspunde) SAU PRIN SMS

NECONFIRMAREA PROGRAMÄ‚RI in timpul specificat de mine,duce la anularea programări automat si cu marcajul specific (neserios)..

Va rog sa specificati in mesaj(sms) timpul alocat raspunsului..Ce depaseste 30 minute nu mai raspund fara acordul vostru pentru a nu creea neplăceri...

Va multumesc pentru intelegere

Va doresc o seara frumoasa si liniștită 😘😘😘😘

post-265967-0-27802100-1545938025_thumb.jpg

• Like 20
Postat

Nu mai am disponibil in aceasta seara🙈🙈🙈

Maine disponibilitate incepand cu ora 16:30 pentru 1h...si apoi incepand cu ora 19:30....

• Like 14
Postat

Maya, mergi cu mine un we in Austria?

Foarte tentanta propunerea ta🙈🙈🙈😘😘😘😘😘
  • Like 14
Postat

Hello world 🤗

Mai am disponibilitate incepand cu 19:30😘😘😘😘😘😘

• Like 14
Postat

Disponibilitate incepand cu ora 21🤗🤗🤗

Maine biroul se deschide de la ora 13 pana la 23h

😚😚😚😚😚🔞🔞🔞😚😚😚

• Like 14
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Lista tarifelor si prestatiilor

ORAL protejat/neprptejat (in functie de igena ta,fara bubite,fara scurgeri ciudate si fara mirosuri)

FK/DFK(in functie de igena,exista apa de gura la toaletă)

DIFERITE POZIȚII

MASAJ DE RELAXARE & SI MICI ARTIFICII

CUNNILINGUS (in limita bunului simț)

SEX/DRAGOSTE(protejat)

MICI FANTEZII...etc

NU FAC ANAL

FINALIZAREA:

ORAL 50 EXTRA(in functie de igena ta)

FACIALA 50 EXTRA(fara zona ochilor sau combinata cu cea orala)

CORPORALA(fara zone intime)(inclusa in pret)

TARIFUL MEU ESTE:

150LEI finalizarea

300LEI 1h

-este dreptul tau cum alegi sa petreci programarea,nu exista reduceri daca doar vrei Cunnilingus,timpul este acelasi

Tarifele nu se negociaza decat ce trece de 3h

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienti (pot refuza si la telefon/sms daca nu se vorbește civilizat sau "face to face pentru cei aroganți sau cei care imi dau o stare generala proasta)

IN CAZ ca pe parcursul 1h (sau mai multe) nu ma simt bine in compania ta(dar pe motive întemeiate) voi decide sa încheiem programare cu returnarea "cadoului" pentru restul programări

NU ACCEPT:

-nu accept sa se traga de mine mai violet(de corp sau de par)

-nu accept degete in vagin sau gura sau in partea dorsala

-nu accept saliva (scuipat)pe diferite partii ale corpului(vagin,fata etc)

-nu accept persoane in stare de ebrietate sau putin parfumate(gen an baut 2 pahare de vin)

PROGRAMARILE SE FAC TELEFONIC (cand pot raspunde) SAU PRIN SMS

NECONFIRMAREA PROGRAMĂRI in timpul specificat de mine,duce la anularea programări automat si cu marcajul specific (neserios)..

Va rog sa specificati in mesaj(sms) timpul alocat raspunsului..Ce depaseste 30 minute nu mai raspund fara acordul vostru pentru a nu creea neplăceri...

Va multumesc pentru intelegere

Va doresc o seara frumoasa si liniștită

WOW  :laugh2  :laugh2

sa pui lista asta e usa camerei si sa le faci instructajul clientilor cand intra in camera :laugh2  :laugh2 .

Seara frumoasa si sarbatori fericite,te-am trecut pe lista,esti interesanta!! :crazylove  :kiss3

• Like 2
Postat

WOW  :laugh2  :laugh2

sa pui lista asta e usa camerei si sa le faci instructajul clientilor cand intra in camera :laugh2  :laugh2 .

Seara frumoasa si sarbatori fericite,te-am trecut pe lista,esti interesanta!! :crazylove  :kiss3

🤣🤣🤣🤣....📄📃📑🤣🤣..mi-ar trebui o usa foarte mare🙈🙈🙈

Sărbători fericite si o seara frumoasa in continuare..sper sa te trec in 📖 mea🤗🤗😘😘😘😘😘

• Like 14
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bună dimineața Maya...

Spune-mi te rog, tu fumezi?...

Se fumează în camera de lucru?

(...eu, fiind nefumator)

Mulțumesc anticipat pentru răspunsul tau:-)

• Like 1
Postat

pe usa de intrare/iesire, trebuie sa se posteze la loc vizibil, rutele de evacuare, in cazul in care ne pierdem in ochii tai....dupa vizita la Maya, ti ai dori ca toate fetele, sa aiba implicarea, senzualitatea, sensibilitatea , pasiunea, ei,  pentru ceea ce face. Poate ca este vorba si de afinitati , dar la ea in primul rand este vorba de respectul fata de partener, pe care cu toata daruirea incearca si reuseste sa l faca sa se simta iubit , iar dorinta de a o revedea este cel mai bun exemplu pentru trairile pe care ti le transmite pe toata durata intalnirii. Gfe, saruturi patimase si muscaturi de buze, gemetele ei care sunt pe o tonalitate irezistibila....in contrast oarecum cu statura ei, (foarte bine proportionata), este o fetita careia ai place sa fie alintata, mangaiata si "dominata". multumesc, dulceata, cu breton!!

• Like 4
Postat

Bună dimineața Maya...

Spune-mi te rog, tu fumezi?...

Se fumează în camera de lucru?

(...eu, fiind nefumator)

Mulțumesc anticipat pentru răspunsul tau:-)

Bună dimineața 😊☕☕

Eu sunt fumatoare..dar imi iau toate măsurile de precauție sa nu simta cineva miros de tigare

In camera de lucru se fumează foarte rar ...dupa care tot timpul se aeriseste si sunt si in dotare tot felul de spray-uri de camera😋🤗🤗

O zi frumoasă in continuare 😘😘😘😘

• Like 15
Postat

pe usa de intrare/iesire, trebuie sa se posteze la loc vizibil, rutele de evacuare, in cazul in care ne pierdem in ochii tai....dupa vizita la Maya, ti ai dori ca toate fetele, sa aiba implicarea, senzualitatea, sensibilitatea , pasiunea, ei,  pentru ceea ce face. Poate ca este vorba si de afinitati , dar la ea in primul rand este vorba de respectul fata de partener, pe care cu toata daruirea incearca si reuseste sa l faca sa se simta iubit , iar dorinta de a o revedea este cel mai bun exemplu pentru trairile pe care ti le transmite pe toata durata intalnirii. Gfe, saruturi patimase si muscaturi de buze, gemetele ei care sunt pe o tonalitate irezistibila....in contrast oarecum cu statura ei, (foarte bine proportionata), este o fetita careia ai place sa fie alintata, mangaiata si "dominata". multumesc, dulceata, cu breton!!

Iti multumesc pentru vizita ta(care mereu este intensa si explozivă)ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜...pot spune ca sunt "o carte deschisa" pentru tine...timpul impreuna mereu imi pare a zbura🤗🤗🤗
  • Like 15
Postat

Mai am disponibilitate incepand cu ora 17:30😊😊😊 si apoi incepand cu ora 22😊

Nu fac programări pe whatsapp sau mesagerie

In caz ca nu raspund (in timpul programarilor nu raspund)..va rog lasa-ți un mesaj si timpul alocat răspunsului...ce trece de 30min nu mai raspund pentru a nu creea neplăceri

Nu trimit poze pe whatsapp pentru a va demonstra diferite nelamuriri🙈🙈🙈

post-265967-0-07221400-1546093652_thumb.jpg

• Like 19
Postat

Maine programul la office este 13h-23h😊😊...

Voi reveni pe data 4-5 ianuarie 🤗🤗🙈🙈

post-265967-0-04471000-1546098748_thumb.jpg

• Like 21
Postat

Hello world

Disponibilitate de la ora 15pana la 22h 😊😊😊

Voi reveni pe data de 04.01.2019🤩🤩

Postat

Hello world 🤗🤗🤗

Astazi nu sunt la birou🙈🙈🙈

Voi reveni pe data de 4-5 ianuarie 2019😊😊😊

Postat

Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor membrilor si prietenilor mei(nu dau nume sau nick name)..multumesc acestui site ca am cunoscut oamenii minunați si excepționali ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜...va multumesc pentru prietenia voastră si pentru tot ce am invatat de la voi...cu ajutorul vostru sunt persoana de astăzi 🤗🤗🤗

post-265967-0-32972500-1546252863_thumb.jpg

• Like 17
Vizitator mircea.badea
Reputație: 0
Postat

La multi ani!

• Like 1
Postat

Back in business de astazi :)?

Buna...da..scuza-ma ca nu am raspuns mai devreme dar am probleme cu conectarea pe site

O dupa-amiază frumoasa 😘😘😘😘

Postat

Hello world

Back to office

Disponibilitate de la ora 18 pentru 30min 🤫🤫...si apoi incepand cu ora 20:30

Maine programul este 13h-23h😊😊🤗

O dupa-amiază frumoasa 😘😘😘😘

• Like 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...