Sari la conținut

Mayya 0734236101

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:B-dul Decebal
Postat

Up 18h-19:30

Duminica si luni office-ul este inchis ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Rectificare

Maine voi onora doar programari facute si apoi office-ul este inchis

Duminica este inchis ðŸ˜ðŸ˜

Luni revin 🙋â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸

• Like 2
Postat

🙋â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

post-265967-0-38751100-1572026922_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ps1:apa de gura nu se bea

Ps2:ciocolatelele cu menta sunt tratati,nu sunt ca sa va tina de foame

Dar ce fel de "donatori" atragi tu mai MAYA-uta?... Cine-ti bea apa bucala si-ti mananca menTUSAnele?...

AI vrut sa fii ironica si ai scapat-o fasaita!.. Te-ai cam dat in vileag ce fel de clienti "aspiri" tu!... Santieristi si prepelicari?... ZIC SI EU!... 

Postat

Dar ce fel de "donatori" atragi tu mai MAYA-uta?... Cine-ti bea apa bucala si-ti mananca menTUSAnele?...

AI vrut sa fii ironica si ai scapat-o fasaita!.. Te-ai cam dat in vileag ce fel de clienti "aspiri" tu!... Santieristi si prepelicari?... ZIC SI EU!...

Nu am vrut sa fiu ironica...daca atata ai inteles TU...imi dau seama ce alte concluzii ai mai tras🤣🤣🤣🤣...ai mai gasit mentosane??sa imi spui de unde le cumperi
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Tu ma faci sa fug de la serv sa te...braconez!!?? :rax2  :laugh2  :kiss3  :kiss3

• Like 1
Postat

Tu ma faci sa fug de la serv sa te...braconez!!?? :rax2  :laugh2  :kiss3  :kiss3

Fugi de la servðŸ˜ðŸ˜ sa ma aperi de Martinel..are o privire ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜..mi-a pus gand rau🙈🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣
  • Membru Premium
Postat

Fugi de la serv sa ma aperi de Martinel..are o privire ..mi-a pus gand rau

Mai....acu sincer vorbind,ce poate sa iti faca!!???alta gaura!!!...in niciun caz!! :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Tu ma faci sa fug de la serv sa te...braconez!!?? :rax2 :laugh2 :kiss3 :kiss3

Am luat incetisor un Bolt pana la dansa si am braconat-o eu. Si ea pe mine.win-win

• Like 3
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Am luat incetisor un Bolt pana la dansa si am braconat-o eu. Si ea pe mine.win-win

Sa iti fie de bine,asteptam recenzia.
Postat

Yea🤗🙋â€â™€ï¸win-win situation...i can say it was one of the best win-win situations ðŸ˜â˜ºâ˜ºðŸ˜˜ðŸ˜˜
  • Like 1
Postat

Disponibila la programari incepand cu 19:30😘😘😘😘🙋â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸ðŸ™‹â€â™€ï¸

Duminica office-ul este inchis ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
Postat

Disponibila incepand cu 16h 😘😘😘😘😘😘

• Like 1
Postat

Fugi de la serv sa ma aperi de Martinel..are o privire ..mi-a pus gand rau

Dupa ce te fu.e, iti bea toata apa de gura, se parfumeaxa cu spray de gandaci, mananca toate bomboanwle mentolate.....asta pentru ca sa uite prin ce a trecut....

• Like 1
Postat

Dupa ce te fu.e, iti bea toata apa de gura, se parfumeaxa cu spray de gandaci, mananca toate bomboanwle mentolate.....asta pentru ca sa uite prin ce a trecut....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...

Postat

Din probleme tehnice legate de RADET (apa calda este oprita aproximativ 72h)office-ul este inchis,probabil si maine(sunt afectate mai multe bulevarde😡😭😭😭)...

• Oras:.....
  • Oras:.....
Postat

Din probleme tehnice legate de RADET (apa calda este oprita aproximativ 72h)office-ul este inchis,probabil si maine(sunt afectate mai multe bulevarde😡😭😭😭)...

Probleme mari cu Radet-ul asta, strica planurile la toata lumea ! 😭😭😭

• Like 1
Postat

Disponibila la programari incepand cu 19h

😘😘😘😘😘😘

Vizitator mc hammer
Postat

Win-win, nota 10, apa calda

Ce-i de zis , s-a spus deja

Fu bine

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Win-win, nota 10, apa calda

Ce-i de zis , s-a spus deja

Fu bine

Win-winðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—🤗🤗😘😘😘
Vizitator tehnix
Postat
Hai salut!

Ieri am avut prima mea vizita la Maia beibii, spun prima pentru ca sigur or sa mai fie si altele. O fata cu adevarat speciala, e super de treaba si naturala, foarte frumoasa, cu un corp armonios si bun..de tot..

Locatia este intr-o garsoniera de pe bulevardul Decebal, foarte curata, aerisita, patul ok, TV pus pe un post de muzica, canapea, baie curata cu mai multe geluri de dus/apa de gura. ]

Programarea am facut-o pe whatsapp, nu a fost nici o problema de comunicare, a fost respectata intocmai atat de mine cat si de ea. M-a amuzat ca mai trimitea emoticoane cu pufosenii( catelusi ), probabil indrageste animalele. Am stat pret de cateva minute la o discutie, sa ne cunoastem mai bine, mi-a oferit suc/apa plata, totul a decurs destul de natural. Dupa ce m-am reintors de la dus, am fost invitat sa iau loc pe pat si a inceput actiunea, pupaceli, un oral bun spre foarte bun, un normal de vis in cateva pozitii, schimbate in mod natural de amandoi. Superba actiunea, a durat in jur de 35-40 de minute si cu siguranta a fost memorabil pt mine.    

Aspect: 9

Oral: 9 

Normal: 9,5 

Gfe: 10 

Atitudine: 10

Igiena: 10

Am platit 350 ron pt o ora. Recomand si revin! 

Seara buna!

• Like 5

Postat

Hai salut!

Ieri am avut prima mea vizita la Maia beibii, spun prima pentru ca sigur or sa mai fie si altele. O fata cu adevarat speciala, e super de treaba si naturala, foarte frumoasa, cu un corp armonios si bun..de tot..

Locatia este intr-o garsoniera de pe bulevardul Decebal, foarte curata, aerisita, patul ok, TV pus pe un post de muzica, canapea, baie curata cu mai multe geluri de dus/apa de gura. ]

Programarea am facut-o pe whatsapp, nu a fost nici o problema de comunicare, a fost respectata intocmai atat de mine cat si de ea. M-a amuzat ca mai trimitea emoticoane cu pufosenii( catelusi ), probabil indrageste animalele. Am stat pret de cateva minute la o discutie, sa ne cunoastem mai bine, mi-a oferit suc/apa plata, totul a decurs destul de natural. Dupa ce m-am reintors de la dus, am fost invitat sa iau loc pe pat si a inceput actiunea, pupaceli, un oral bun spre foarte bun, un normal de vis in cateva pozitii, schimbate in mod natural de amandoi. Superba actiunea, a durat in jur de 35-40 de minute si cu siguranta a fost memorabil pt mine.    

Aspect: 9

Oral: 9 

Normal: 9,5 

Gfe: 10 

Atitudine: 10

Igiena: 10

Am platit 350 ron pt o ora. Recomand si revin! 

Seara buna!

Iti multumesc frumos pentru recenzie si mai ales pentru timpul in compania ta 🤗🤗😘😘

Iti doresc weekend placut si relaxant 😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...