faby01 Reputație: 61 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Am fost la Maya de vreo 6 ori pe Decebal si o data la rond. Intalnirile de pe Decebal au fost senzationale si au cam avut acelasi scenariu. Locatia: 10, ca avea canapea. Imi place pe canapea ca iti ofera mai multe optiuni 🤪. Aspect: pe gustul meu, bruneta cu curu’ mare (mare in sensul bun). Daca isi pune si o pereche de ochelari, e senzatie. Actiune: mereu m-a asteptat ba in scolarita, ba in secretara, de eram 🆠de cum o vedeam. Incepeam mereu cu fk/ dfk in picioare, apoi o puneam pe canapea, cu cracii in aer si prestam eu cunni si anni alternativ, combinat cu fingering. Senzatie 🤩. Cand eram mai jos, la anni, isi baga singura degetele in pasarica. Ufff... Apoi inversam rolurile si se desfasura intr-un oral foarte smecher, cu deep, atentie la 🥚🥚, tot ce trebuie. La normal incepeam cu ea pe canapea, cu fata, si eu din picioare, putin flexat. Privelistea era senzationala. Apoi capra, unde o tineam de fustita de secretara/ scolarita. Finalizam mereu in misionar.Intalnirea din rond a fost si ea ok dar a lipsit canapeaua 🤷ðŸ¼â€â™‚ï¸. Deviz: 150 fin, apoi 200 fin, dupa schimbarea tarifelor. @Maya, hint: la intalnirea de la rond m-ai asteptat in fustita aia de latex rosu, atunci cand mi-am uitat banii in masina si a trebuit sa cobor la 30 secunde dupa ce intrasemIn apartament. 4 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 19, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Mai 19, 2020 Am fost la Maya de vreo 6 ori pe Decebal si o data la rond. Intalnirile de pe Decebal au fost senzationale si au cam avut acelasi scenariu. Locatia: 10, ca avea canapea. Imi place pe canapea ca iti ofera mai multe optiuni 🤪. Aspect: pe gustul meu, bruneta cu curu’ mare (mare in sensul bun). Daca isi pune si o pereche de ochelari, e senzatie. Actiune: mereu m-a asteptat ba in scolarita, ba in secretara, de eram 🆠de cum o vedeam. Incepeam mereu cu fk/ dfk in picioare, apoi o puneam pe canapea, cu cracii in aer si prestam eu cunni si anni alternativ, combinat cu fingering. Senzatie 🤩. Cand eram mai jos, la anni, isi baga singura degetele in pasarica. Ufff... Apoi inversam rolurile si se desfasura intr-un oral foarte smecher, cu deep, atentie la 🥚🥚, tot ce trebuie. La normal incepeam cu ea pe canapea, cu fata, si eu din picioare, putin flexat. Privelistea era senzationala. Apoi capra, unde o tineam de fustita de secretara/ scolarita. Finalizam mereu in misionar.Intalnirea din rond a fost si ea ok dar a lipsit canapeaua 🤷ðŸ¼â€â™‚ï¸. Deviz: 150 fin, apoi 200 fin, dupa schimbarea tarifelor. @Maya, hint: la intalnirea de la rond m-ai asteptat in fustita aia de latex rosu, atunci cand mi-am uitat banii in masina si a trebuit sa cobor la 30 secunde dupa ce intrasemIn apartament.Multumesc pentru recenzie 😉😊(întâlnirile noastre au depins si de felul tau(nu ai fost mutulică😛/timid))...te mai astept😘Multumesc de hintðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
profuyyy Reputație: 80 Postat Mai 20, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 20, 2020 E 150/300? Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 20, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Mai 20, 2020 Hey Maya care sunt noile preturi?Actualizare preturi pls?Buna...Tarifele raman neschimbate si le gasesti in semnatura😘E 150/300?Buna...cred ca ti-am raspuns clar in data 08.05.2020 ca tarifele raman neschimbate si le găsești în semnătura, nu stiu de unde intrebarea ta cu 150/300🤔🤔🤔 1 Link spre comentariu
profuyyy Reputație: 80 Postat Mai 20, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 20, 2020 maya_bby daca dau click nu scrie servicii etc(nu acolo e semnatura?) , deci unde ar fi semnătura, menționez ca nu sunt prea vechi pe site si din recenzii nu-mi dau seama... scuzele mele daca am iritat cumva Link spre comentariu
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 maya_bby daca dau click nu scrie servicii etc(nu acolo e semnatura?) , deci unde ar fi semnătura, menționez ca nu sunt prea vechi pe site si din recenzii nu-mi dau seama... scuzele mele daca am iritat cumvaFii barbat! Iti ceri scuze cand gresesti, nu cand intrebi. Ca sa vezi semnatura pe mobil trebuie sa apesi in josul paginii pe "versiune full" si o sa iti apara forumul ca si cum ai fi pe calculator si vei vedea semnatura. 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 21, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Mai 21, 2020 La mulți ani tuturor celor care azi își sărbătoresc ziua de Sfintii Constantin si Elena!🥂🎂ðŸ¾ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸŽ‰ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 1, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 1, 2020 Programul meu este 14h-21h(22h)Metoda de contact whatsapp-ul si mesajele(va rog sa specificati si pana cand va pot raspunde deoarece ce trece de 30min nu mai raspund)In rezerv dreptul de a selecta persoanele cu care intru in contact Nu accept persoanele sub 25ani/cu bile/cei care folosesc steroizi sau asemănător/cei care folosesc tot felul de substante/persoanele peste 59ani etcNU FAC:dominare/facefuck/anal etcToate informatiile le gasiti in semnătura si atunci cand ma contactați in mesajul care il primitiProgramările neconfirmate duc la anularea programări si blocarea numărului ÃŽntârzierile neanuntate duc la anularea programăriVa doresc o zi minunată 😘😘😘😘 4 Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Te pup dulce Mayya acolo unde iti place, mmmmmmm. Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Esti o fata super din toate punctele de vedere , zilele astea revin la tine. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Care e faza cu persoanele care folosesc steroizi de nu le primesti?Intreb pentru ca nu ma pricep imi e clar si sunt curios. Link spre comentariu
hopizaf Reputație: 65 Postat Iunie 1, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 1, 2020 Care e faza cu persoanele care folosesc steroizi de nu le primesti?Intreb pentru ca nu ma pricep imi e clar si sunt curios.https:// en.wikipedia.org/wiki/Anabolic_steroid#Adverse_effects Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 2, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 2, 2020 Disponibila la programări 3 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 3, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 3, 2020 Disponibila la programări Metodă de contact whatsapp 😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 4, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 4, 2020 Disponibila la programări începând cu 14h 5 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 4, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 4, 2020 Disponibila incepand cu 19:30 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 5, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 5, 2020 Disponibilitate la 20:30 pt 1h sau 30 min si apoi la 23h😊😊🤠1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 6, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 6, 2020 Office-ul este închis..revin marti☺☺😜😜Va doresc weekend plăcut și relaxant 😘😘😘😘 2 Link spre comentariu
hopizaf Reputație: 65 Postat Iunie 6, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 6, 2020 Și cu piesa asta pusă în buclă: 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 6, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 6, 2020 Și cu piesa asta pusă în buclă: https://youtu.be/XK-LlnnQ71IDaaaaa😜😜ðŸ¤ðŸ˜‰ðŸ™‹â€â™€ï¸..iti doresc weekend minunat😘😘😘 1 Link spre comentariu
hopizaf Reputație: 65 Postat Iunie 6, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 6, 2020 Daaaaa♀..iti doresc weekend minunatMulțumesc, la fel și ție! Și un plus virtual; n-am ajuns la 200 de postări... 1 Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Salutare tuturor , zilele trecute am revenit la Mayya , este la fel cum o stiu ,respecta programarile , este o fata foarte frumoasa , inalta ,bine proportionata cu un fund de milioane si igiena impecabila , am inceput cu un oral de senzatie ,dupa care i am intors si eu favorul si am lins pasarica ei superba , bineinteles ca nu m am putut abtine si am papat putin si funduletul ei apetisant si dupa pozitia misionar unde m am si eliberat , este o fata superba pe care o vizitez frecvent si la care voi reveni oricand , o recomand cu incredere pe Mayya , nu o sa va para rau.Pupici dulci Mayya si multumesc pt tot , ne vedem curand . Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iunie 10, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iunie 10, 2020 Salutare tuturor , zilele trecute am revenit la Mayya , este la fel cum o stiu ,respecta programarile , este o fata foarte frumoasa , inalta ,bine proportionata cu un fund de milioane si igiena impecabila , am inceput cu un oral de senzatie ,dupa care i am intors si eu favorul si am lins pasarica ei superba , bineinteles ca nu m am putut abtine si am papat putin si funduletul ei apetisant si dupa pozitia misionar unde m am si eliberat , este o fata superba pe care o vizitez frecvent si la care voi reveni oricand , o recomand cu incredere pe Mayya , nu o sa va para rau.Pupici dulci Mayya si multumesc pt tot , ne vedem curand .Iti mulțumesc pentru recenzie si abia aștept revederea😘😘😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 10, 2020 M.....da....gargarita cu breton,prima parte!!!In sfarsit am reusit sa ajung si eu la tovarasa secretara dupa mai multe incercari esuate.O experianta reusita cu o tovarasa de pat care stie exact ce si cand are de facut,stie foarte bine sa vanda si sa se poarte cu un client.Pt cele incepatoare un sfat...mergeti sa va predea lectii!! :rax2 :laugh2 .Intalnire prog cu o zi inainte si respectata la fix de ambele parti,serviabila,educata,si fixata sa te :atm de iti ies dracii din tine.primul nr a fost cum a fost dar dupa ne-am asezat pe canapea la vb si un pahar de cola,nu a trecut mult si m-am trezit cu ea peste mine incepuse sa se frece de ala mic si imi bagase limba pe gat,ziceai ca vrea sa ma controleze de amigdalite :laugh2 ,recunosc sincer ca m-a luat prin surprindere,cand a simtit ea ceva tare intre picioare,s-a ridicat de pe mine si s-a intins pe pat lasandu-ma pe canapea sa o privesc cum isi unduia curu ala mare si bun de :sexanal :sexanal frecandu-si gargarita si penetrand-o cu degetelele.Pfff...pt moment nici nu stiam ce sa fac,sa sar pe ea sau sa ma bucur de priveliste :eek !!??No...ca nu am rezistat mult si... la lupta in adevaratul sens al cuvantului,ne-am tavalit si ne-am sucit de dreq ne-a luat pana am finalizat in prez transpirati amandoi :rax2 .Mi-am tras sufletul putin ,dus ,ne-am luat la revedere cu promisiune ca mai revin.Note:...pnm 9,50 pe linie pt ca Jmechera si merita.Taxa:350/H pt o exp de neuitat!!O recomand celor care au 7 ani de acasa!!!Va urma....Seara Buna!!! 6 Link spre comentariu
Vizitator ionutv081 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2020 Partajează Postat Iunie 11, 2020 M.....da....gargarita cu breton,prima parte!!!In sfarsit am reusit sa ajung si eu la tovarasa secretara dupa mai multe incercari esuate.O experianta reusita cu o tovarasa de pat care stie exact ce si cand are de facut,stie foarte bine sa vanda si sa se poarte cu un client.Pt cele incepatoare un sfat...mergeti sa va predea lectii!! :rax2 :laugh2 .Intalnire prog cu o zi inainte si respectata la fix de ambele parti,serviabila,educata,si fixata sa te :atm de iti ies dracii din tine.primul nr a fost cum a fost dar dupa ne-am asezat pe canapea la vb si un pahar de cola,nu a trecut mult si m-am trezit cu ea peste mine incepuse sa se frece de ala mic si imi bagase limba pe gat,ziceai ca vrea sa ma controleze de amigdalite :laugh2 ,recunosc sincer ca m-a luat prin surprindere,cand a simtit ea ceva tare intre picioare,s-a ridicat de pe mine si s-a intins pe pat lasandu-ma pe canapea sa o privesc cum isi unduia curu ala mare si bun de :sexanal :sexanal frecandu-si gargarita si penetrand-o cu degetelele.Pfff...pt moment nici nu stiam ce sa fac,sa sar pe ea sau sa ma bucur de priveliste :eek !!??No...ca nu am rezistat mult si... la lupta in adevaratul sens al cuvantului,ne-am tavalit si ne-am sucit de dreq ne-a luat pana am finalizat in prez transpirati amandoi :rax2 .Mi-am tras sufletul putin ,dus ,ne-am luat la revedere cu promisiune ca mai revin.Note:...pnm 9,50 pe linie pt ca Jmechera si merita.Taxa:350/H pt o exp de neuitat!!O recomand celor care au 7 ani de acasa!!!Va urma....Seara Buna!!!Chiar va urmaMerita cum de altfel a meritat si votul meu la decernarea premiilor. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum