soso0808 Reputație: 4 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 😂😂😂😂😂cei mai comici sunteți :))) fiecare crede ce vrea :))) Vam pupat fetelor 😉😉😉 1
soso0808 Reputație: 4 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 😂😂😂😂😂cei mai comici sunteți :))) fiecare crede ce vrea :))) Vam pupat fetelor 😉😉😉 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 5, 2019 Frumoasa, sexy si jucăușă, te invit sa ma descoperi. Permisva dar selectivă în acelaș timp. ma adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. rafinamentul, senzualitatea si pasinunea se obliga in calitatea serviciilor mele. Nu raspund la mesaje sau nr. privat. Nu fac deplasari !❤️❤️Raluca❤️ :) 5
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 Unde dracu ai văzut tu peste in casa sau in jurul blocului Brayn? Dacă nu știi ce se întâmpla aici mai bine taci din gura nu ma face sa îți vorbesc urat. Ești un țara-n care nu are ce sa facă și vorbește prost aici, sta peste in pula in fata blocului, suntem pe bulevard in sloboz sunt camere peste tot și ai văzut tu Peștele in pizda. 1
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 Sunt amabila cu cine merita și respect pe cine ma respecta. Mi se pare normal, dacă nu ai ce sa faci acasă, fa frate o laba și te-ai liniștit. Nu îți verși nervii aici. Ca nu te-a futut Peștele pe tine in cur ca sa faci pe nervosul cu mine, chiar o sa îmi cumpăr un peste sa îl țin in casa sa văd ce pula mea mai zici atunci... 1
anefsex Reputație: 795 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 5, 2019 Raluca numai stai pe strada Bănești ?
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 Ba da❤️
anefsex Reputație: 795 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 5, 2019 Super am să îți fac o vizita ești o fata super de treabă
anefsex Reputație: 795 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 5, 2019 Tu ai Nr de telefon cu 441 la sfârșit?
soso0808 Reputație: 4 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 Sa enervat Raluca... vezi dc nu scriu eu aici Raluco?! :))) prefer decat sa ma amuz de alti... viata e mai frumoasa in țări straine ;)). Ramaneti la laba bosorogilor. Bryan chiar am stat foarte mult ca ma tine (si bugetar si ciocanu) :))) 1
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 😂😂😂😂😂😂
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 Da, 0739692441 sau 0729847 599👌
niculaie09 Reputație: 8 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 Se pare ca tarfele prind grai... Mai usor, ca daca nu ar fii baietii cu bani, sa va dea si voua sa sugeti ceva, nici macar de bucatarese nu sunteți bune. Asa ca mai ușor. Nu va convine ce zice baiatul da-ti skip ;). Vreti doar laude...
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 5, 2019 Nu vreau laude, vreau sa se zică adevarul! 1
brayn Reputație: 54 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 6, 2019 Domnisoara Raluca... comportamentul tau si vocabularul este de tarfa ieftina,centurista. Dupa ce ai facut Europa...te-au rupt aia pe acolo...ai venit pe la noi cu figuri din astea de 2 lei. Tot de dai lovita...ca nu exista peste ca nu ai auzit nici nu stii cum arata. Toti stiu ca ai ...cine vrea sa te viziteze o face...cine nu ...nu. Dar sa scrie pe aici ca pe 100 ron pui covorul rosu...cam aiurea ..pacalesti poporul cu televizorul. Vrei sa faci bani ...nu cred ca vrei vreo statuie in centru pentru tarfa non profit. 1
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 6, 2019 Ești vai de capul tau... am venit in ploiesti la scurt timp după ce am făcut 18 ani, Europa a făcut-o ma-ta ca eu nu, și ai grija cum vorbesti, “târfă ieftină” etc. Te-ai obișnuit sa vorbesti ca in pădure cu 50 combinatul, greșești persoana. Și chiar dacă aveam peste, vi sa futi sau vi sa faci strada? Peste ai văzut in pula ca la mine sigur nu ai venit. Ești un om de nimic, noi toate suntem aici ca sa nu mai faci tu laba, dar din comportamentul tau reiese ca ești un labagiu notoriu! Care nu are ce sa facă cu viața lui și își da cu părerea despre altele. Spune lucrurilor pe fata, ca asta cu Fish, nu prea te ajuta, cine ma cunoaște știe, sau ești tu un Mr.Nemo și vrei sa îți aperi “asociatele”!!!! 2
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 6, 2019 nu te cunosc, nu știu dacă ai fost la mine sau nu, dar dacă ai venit cu pula jegoasa și cu flocii pana la genunchi e logic ca nu îți pot pune covor roșu, la persoanele care îmi oferă respect, și vin curați și se poarta frumos, e clar ca ma voi comporta și eu la fel, am clienți care stau mai mult de 3-4 ore, unde e peste atunci? 1
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 6, 2019 Dar ce fac aia care stau 4 ore? 1
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 6, 2019 Stau de vorba, când le vine cheful și le merge “treaba†mai da un număr, sunt persoane care se simt bine in compania mea. ÃŽncerc sa explic, ca nu sunt rea cu toată lumea😂😂 sunt persoane cu jeg pe p... și vin aici și stau in arfe, când se dezbracă s-a terminat șmecheria, ii trimit la baie după 5 min vin inapoi, dar tot la fel, am ajuns la concluzia ca nu știu cum sa se spele așa ca am fost de multe ori in baie cu ei sa ii învăț sa se spele la pl. Și cum as putea sa ma comport frumos cu unul care îmi vorbește mie in figuri și arfe și vine aici cu șmecherie de 2 lei și sunt jegosi, ma jur pe unul chiar i-am dat un aparat de ras și s-a ras aici pentru ca a zis ca nu s-a mai făcut in viața lui și nu știe cum, și i-am învățat. El tot cu arfe și figuri cu nasul pe sus venise, când și-a dat pantalonii jos și i-am zis “vai de capul meu, ce e la pula ta†atunci a început sa vorbească frumos.... Asta încerc sa explic ca nu suport șmecheria și Fițele pe stomacul gol, nu vi aici sa îmi spui mie cine ești tu, ca și bogat și sărac tot 100 de lei dai și tot aceleași servicii Primești!! 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 6, 2019 Dar ce fac aia care stau 4 ore?As avea ce face si daca as sta 6 ore... doar ca nu prea avem cu cine. Stau de vorba, când le vine cheful și le merge “treaba” mai da un număr, sunt persoane care se simt bine in compania mea. Încerc sa explic, ca nu sunt rea cu toată lumea sunt persoane cu jeg pe p... și vin aici și stau in arfe, când se dezbracă s-a terminat șmecheria, ii trimit la baie după 5 min vin inapoi, dar tot la fel, am ajuns la concluzia ca nu știu cum sa se spele așa ca am fost de multe ori in baie cu ei sa ii învăț sa se spele la pl. Și cum as putea sa ma comport frumos cu unul care îmi vorbește mie in figuri și arfe și vine aici cu șmecherie de 2 lei și sunt jegosi, ma jur pe unul chiar i-am dat un aparat de ras și s-a ras aici pentru ca a zis ca nu s-a mai făcut in viața lui și nu știe cum, și i-am învățat. El tot cu arfe și figuri cu nasul pe sus venise, când și-a dat pantalonii jos și i-am zis “vai de capul meu, ce e la pula ta” atunci a început sa vorbească frumos.... Asta încerc sa explic ca nu suport șmecheria și Fițele pe stomacul gol, nu vi aici sa îmi spui mie cine ești tu, ca și bogat și sărac tot 100 de lei dai și tot aceleași servicii Primești!!Stimata domnisoara, am si eu o nedumerire: daca nu stiu sa se spele, stiu sa faca... altceva?! Si de ce pierdeti timpul cu ei, sincer, pentru 100lei cred ca nu merita atentia. Oricum, m-am lamurit ca in societatea creata pentru Homo Laborans, cine stie (?!) sa faca bani nu stie nimic altceva, deci cu cat au mai multi bani, cu atat e mai putin probabil sa exhibe alte calitati. 3
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 6, 2019 Vreau sa le arat pana unde poate ajunge prostia și încerc sa mai scad Șefele din ei, de-aia ma duc sa ii învăț sa se spele 3
brayn Reputație: 54 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 6, 2019 Esti retardata draga Raluca,tu ai asteptat sa faci 18 ani ca sa te apuci sa o sugi? Alceva nu ti-a trecut prin cap? Poti face multe lucruri....asta daca te duce capul. In cazul tau esti proasta rau si doar prostitutia este singura ta sansa de supravietuire sa faci un ban. Intrebare care este ultima facultate absolvita? Scuze nu cred ca ai trecut de capacitate. Si daca ai peste nu deranjeaza pe nimeni doar ca iar esti proasta. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 6, 2019 Esti retardata draga Raluca,tu ai asteptat sa faci 18 ani ca sa te apuci sa o sugi? Alceva nu ti-a trecut prin cap? Poti face multe lucruri....asta daca te duce capul. In cazul tau esti proasta rau si doar prostitutia este singura ta sansa de supravietuire sa faci un ban. Intrebare care este ultima facultate absolvita? Scuze nu cred ca ai trecut de capacitate. Si daca ai peste nu deranjeaza pe nimeni doar ca iar esti proasta.Nu poti face aaabsolut nimic daca n-ai "spate". Prima dovada ca esti prost este cand bagi cliseul cu "te duce capu'..." :laugh2 . Asta e lansata de escroci, ca sa se valideze. Iar escrocii sunt intotdeauna imbecili (vezi cum mintea Ion Iliescu :laugh2 sau ce debita Basescu...). Iar scolarizarea este primul obstacol in calea educatiei, deci a bunului simt, contrariul prostiei (vezi "Bunul simt ca paradox"). "Stadiul actual este unul în care nu mai există niciun fel de toleranţă, niciun fel de admisibilitate faţă de inteligenţă. Este considerată duşmanul principal al escrocilor şi al imbecililor. Escroci şi imbecili care sunt aceiaşi. Nu diferă persoanele. Escrocii sunt imbecili şi imbecilii sunt escroci." 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 6, 2019 Vreau sa le arat pana unde poate ajunge prostia și încerc sa mai scad Șefele din ei, de-aia ma duc sa ii învăț sa se speleSa fim sinceri: nu poti sa-i arati nimic cuiva care nu stie sa se spele. Asta nu se "invata", asta se descopera singur printr-o serie de comportamente si apetente predeterminate genetic. "Sefia" (presupun ca ai vrut sa scrii) din ei se bazeaza pe statutul social care le confera prioritate in accesul la bani si care este un indiciu clar de subumanitate, la ora actuala. 2
ralucarlc18 Reputație: 36 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Oras:Bv.Republiciiâ�¤ï¸� Postat Ianuarie 6, 2019 Am terminat liceul și acum sunt la facultate, cred ca ți ești cel mai prost din tot cercul acesta, nici măcar nu știi sa scrii.hai du-te-n pula mea de mizerie ca ma enervezi! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum