Sari la conținut

Ofer suport tehnic si emotional

Postări Recomandate

Postat

M-am decis  daca este vre-o fata care   vrea sa se retraga si sa obtina un job   bine platit  sa ii ofer suport  tehnic si emotional .

Mai exact ii   pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis  , in domeniul data analysis .

Va lucra cu mine si  ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza  si sa  doreasca sa vrea sa invete sa programeze  mici scripturi .

Eu lucrez de acasa  , nu am decat un prieten , insa este posbil   sa   ma relochez in Bucuresti  pentru o oferta sau  doua de job .

Sunt o fire  dulce mereu   imi place sa invat chestii noi problema este ca  sunt dependente   de unele  pastile psihiatrice si mi-e frica  de la  atatea  pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac   cancer la ficat sau pancreas .

Lucrez singur momentan fac  freelancing , inainte lucram si cu indieni si  deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa .

Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt  trist   si deprimat  fara chef  de viata , mai ales ca nu am   o partnera  cu care  sa lucrez si sa invat chestii noi .

Sunt  cotat  printre  cei  mai bine analisti  de date de pe planeta   insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc  la o firma sa   vad cum e .

Doresc fireste  ca  fata  careia ii voi oferi suport  tehnic si  emotional ca sa invete o  meserie  de viitor sa nu fie  grasa  si sa nu aibe    boli .

Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat  pentru ca sunt gingas .

Puteti sa imi scrieti  la adresa :

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Gingașule, mergi la medicul de familie să ți schimbe tratamentul.

Treci pe Xanax.

Postat

Gingașule, mergi la medicul de familie să ți schimbe tratamentul.

Treci pe Xanax.

Nu e  bun , iau mai multe ,    anxiar , solian , cipralex, si dupaia  beau wisky    300   grame :P

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mda.

Pisi, deschide poarta ca nu mai e loc in curte la cati nebuni s-au strans.  :laugh2  :slap2

• Like 2
Postat

Mda.

Pisi, deschide poarta ca nu mai e loc in curte la cati nebuni s-au strans.  :laugh2  :slap2

Totusi  stimabile  tinere , ce legatura are raspunsu  tau cu    ce  ofer eu?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Totusi  stimabile  tinere , ce legatura are raspunsu  tau cu    ce  ofer eu?

Sunt femeie, dar nu asta conteaza.

Tu oferi o minte bolnava unei femei, nimic mai mult. :)

• Like 1
Postat

Sunt femeie, dar nu asta conteaza.

Tu oferi o minte bolnava unei femei, nimic mai mult. :)

Stimata tanaro ,  nu ofer   minte  bolnava , ofer suport  tehnic si emotional .  Adica ii dau cursuri sa invete analiza de date sa se angajeze la marile companii  ale   Patriei

Vizitator
Postat

Stimata tanaro ,  nu ofer   minte  bolnava , ofer suport  tehnic si emotional .  Adica ii dau cursuri sa invete analiza de date sa se angajeze la marile companii  ale   Patriei

Am o mica banuiala ca esti plictisit si faci misto de noi, dar sa continuam ca si eu sunt plictisita. :)

Ce inseamna suport tehnic (ii oferi piesele care trebuie sa le schimbe in pc si arati cum?) si suport emotional (ca esti deprimat cand nu iei pastilele)?

• Like 1
Postat

Am o mica banuiala ca esti plictisit si faci misto de noi, dar sa continuam ca si eu sunt plictisita. :)

Ce inseamna suport tehnic (ii oferi piesele care trebuie sa le schimbe in pc si arati cum?) si suport emotional (ca esti deprimat cand nu iei pastilele)?

Buna , suport tehnic  inseamna asistenta a invata un domeniu nou .

Consiliere , cursuri de top  online , practica , astfel incat sa  dobandeasca skillurile necesare pentru a   ocupa un job de viitor .

Intelegi acuma ?

Important este sa intelegeaga engleza si sa aiba dorinta de a invata . Ca    program  2  ore pe zi este suficient

Postat

Hai sa  facem o incercare scrie-mi pe mail si o sa te sun sa iti  explic despre ce este vorba

Vizitator
Postat

Hai sa  facem o incercare scrie-mi pe mail si o sa te sun sa iti  explic despre ce este vorba

Nu te obosi, ai zis ca nu vrei grase, eu sunt si urata!  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

DOBRE, tu esti?

Vizitator
Postat

Cate kile ai ? Eu hotarasc daca esti urata

Multe, lasa, nu ma joc de mama si tata. :)

:hug1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Coaie,

Da' nu vrei mai bine sa-ti dam noi toti, de mila cate o acadea din dotare si tu sa o sugi...ca sa-ti treaca depresia?

Si 2 bilute sa te relaxezi?

• Like 1
Postat

M-am decis  daca este vre-o fata care   vrea sa se retraga si sa obtina un job   bine platit  sa ii ofer suport  tehnic si emotional .

Mai exact ii   pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis  , in domeniul data analysis .

Va lucra cu mine si  ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza  si sa  doreasca sa vrea sa invete sa programeze  mici scripturi .

Eu lucrez de acasa  , nu am decat un prieten , insa este posbil   sa   ma relochez in Bucuresti  pentru o oferta sau  doua de job .

Sunt o fire  dulce mereu   imi place sa invat chestii noi problema este ca  sunt dependente   de unele  pastile psihiatrice si mi-e frica  de la  atatea  pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac   cancer la ficat sau pancreas .

Lucrez singur momentan fac  freelancing , inainte lucram si cu indieni si  deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa .

Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt  trist   si deprimat  fara chef  de viata , mai ales ca nu am   o partnera  cu care  sa lucrez si sa invat chestii noi .

Sunt  cotat  printre  cei  mai bine analisti  de date de pe planeta   insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc  la o firma sa   vad cum e .

Doresc fireste  ca  fata  careia ii voi oferi suport  tehnic si  emotional ca sa invete o  meserie  de viitor sa nu fie  grasa  si sa nu aibe    boli .

Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat  pentru ca sunt gingas .

Puteti sa imi scrieti  la adresa :

Bai baiete du-te naibi la un psiholog ai probleme grave la creier tu nu vezi cat de penibil esti ? Alo Balaceanca o camasa de forta la omul asta urgent

Postat

Bai baiete du-te naibi la un psiholog ai probleme grave la creier tu nu vezi cat de penibil esti ? Alo Balaceanca o camasa de forta la omul asta urgent

Am fost si la psiholog si la psihiatru  :)  Momenta  de doi ani sunt pe tratament psihiatric avansat

Postat

Ce bine isi fac efectul pastilele  cu  prietenul   meu Jack Daniel :)

Postat

M-am decis daca este vre-o fata care vrea sa se retraga si sa obtina un job bine platit sa ii ofer suport tehnic si emotional .

Mai exact ii pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis , in domeniul data analysis .

Va lucra cu mine si ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza si sa doreasca sa vrea sa invete sa programeze mici scripturi .

Eu lucrez de acasa , nu am decat un prieten , insa este posbil sa ma relochez in Bucuresti pentru o oferta sau doua de job .

Sunt o fire dulce mereu imi place sa invat chestii noi problema este ca sunt dependente de unele pastile psihiatrice si mi-e frica de la atatea pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac cancer la ficat sau pancreas .

Lucrez singur momentan fac freelancing , inainte lucram si cu indieni si deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa .

Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt trist si deprimat fara chef de viata , mai ales ca nu am o partnera cu care sa lucrez si sa invat chestii noi .

Sunt cotat printre cei mai bine analisti de date de pe planeta insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc la o firma sa vad cum e .

Doresc fireste ca fata careia ii voi oferi suport tehnic si emotional ca sa invete o meserie de viitor sa nu fie grasa si sa nu aibe boli .

Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat pentru ca sunt gingas .

Puteti sa imi scrieti la adresa :

[email protected]

In traducere liberă vrei sa crezi ca futi gratis și sa iei acasă o dama de companie. Boss, dacă Reușești sa iei acasă o dama de companie, trebuie sa ai și ceva Cash nu doar papagal ca pe foamea asta nu mai merge vrăjeala de liceu

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...