mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 M-am decis daca este vre-o fata care vrea sa se retraga si sa obtina un job bine platit sa ii ofer suport tehnic si emotional . Mai exact ii pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis , in domeniul data analysis . Va lucra cu mine si ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza si sa doreasca sa vrea sa invete sa programeze mici scripturi . Eu lucrez de acasa , nu am decat un prieten , insa este posbil sa ma relochez in Bucuresti pentru o oferta sau doua de job . Sunt o fire dulce mereu imi place sa invat chestii noi problema este ca sunt dependente de unele pastile psihiatrice si mi-e frica de la atatea pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac cancer la ficat sau pancreas . Lucrez singur momentan fac freelancing , inainte lucram si cu indieni si deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa . Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt trist si deprimat fara chef de viata , mai ales ca nu am o partnera cu care sa lucrez si sa invat chestii noi . Sunt cotat printre cei mai bine analisti de date de pe planeta insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc la o firma sa vad cum e . Doresc fireste ca fata careia ii voi oferi suport tehnic si emotional ca sa invete o meserie de viitor sa nu fie grasa si sa nu aibe boli . Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat pentru ca sunt gingas . Puteti sa imi scrieti la adresa : [email protected] 1
evil12 Reputație: 169 Postat Iulie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2018 Gingașule, mergi la medicul de familie să ți schimbe tratamentul.Treci pe Xanax.
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Gingașule, mergi la medicul de familie să ți schimbe tratamentul.Treci pe Xanax.Nu e bun , iau mai multe , anxiar , solian , cipralex, si dupaia beau wisky 300 grame :P
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Esti nebun coaieTotosui ..... ofer suport tehnic si emotional 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Mda. Pisi, deschide poarta ca nu mai e loc in curte la cati nebuni s-au strans. :laugh2 :slap2 2
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Mda. Pisi, deschide poarta ca nu mai e loc in curte la cati nebuni s-au strans. :laugh2 :slap2Totusi stimabile tinere , ce legatura are raspunsu tau cu ce ofer eu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Totusi stimabile tinere , ce legatura are raspunsu tau cu ce ofer eu?Sunt femeie, dar nu asta conteaza.Tu oferi o minte bolnava unei femei, nimic mai mult. :) 1
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Sunt femeie, dar nu asta conteaza.Tu oferi o minte bolnava unei femei, nimic mai mult. :)Stimata tanaro , nu ofer minte bolnava , ofer suport tehnic si emotional . Adica ii dau cursuri sa invete analiza de date sa se angajeze la marile companii ale Patriei
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Stimata tanaro , nu ofer minte bolnava , ofer suport tehnic si emotional . Adica ii dau cursuri sa invete analiza de date sa se angajeze la marile companii ale PatrieiAm o mica banuiala ca esti plictisit si faci misto de noi, dar sa continuam ca si eu sunt plictisita. :)Ce inseamna suport tehnic (ii oferi piesele care trebuie sa le schimbe in pc si arati cum?) si suport emotional (ca esti deprimat cand nu iei pastilele)? 1
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Am o mica banuiala ca esti plictisit si faci misto de noi, dar sa continuam ca si eu sunt plictisita. :)Ce inseamna suport tehnic (ii oferi piesele care trebuie sa le schimbe in pc si arati cum?) si suport emotional (ca esti deprimat cand nu iei pastilele)?Buna , suport tehnic inseamna asistenta a invata un domeniu nou .Consiliere , cursuri de top online , practica , astfel incat sa dobandeasca skillurile necesare pentru a ocupa un job de viitor .Intelegi acuma ?Important este sa intelegeaga engleza si sa aiba dorinta de a invata . Ca program 2 ore pe zi este suficient
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Am o mica banuiala ca esti plictisit si faci misto de noi, dar sa continuam ca si eu sunt plictisita. :)Ce inseamna suport tehnic (ii oferi piesele care trebuie sa le schimbe in pc si arati cum?) si suport emotional (ca esti deprimat cand nu iei pastilele)?Hai sa facem o incercare scrie-mi pe mail si o sa te sun sa iti explic despre ce este vorba
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Hai sa facem o incercare scrie-mi pe mail si o sa te sun sa iti explic despre ce este vorbaNu te obosi, ai zis ca nu vrei grase, eu sunt si urata! :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 https://img.devrant.com/devrant/rant/r_177018_3ma1s.jpg https://img.memecdn.com/my-debugging-process-long-post_fb_2814337.jpg https://wyncode.co/wp-content/uploads/2014/08/171.jpg
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Nu te obosi, ai zis ca nu vrei grase, eu sunt si urata! :laugh2Cate kile ai ? Eu hotarasc daca esti urata
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Cate kile ai ? Eu hotarasc daca esti urata Multe, lasa, nu ma joc de mama si tata. :) :hug1
legionarul Reputație: 534 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 6, 2018 Coaie,Da' nu vrei mai bine sa-ti dam noi toti, de mila cate o acadea din dotare si tu sa o sugi...ca sa-ti treaca depresia?Si 2 bilute sa te relaxezi? 1
carolanjou Reputație: 597 Postat Iulie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2018 M-am decis daca este vre-o fata care vrea sa se retraga si sa obtina un job bine platit sa ii ofer suport tehnic si emotional . Mai exact ii pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis , in domeniul data analysis . Va lucra cu mine si ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza si sa doreasca sa vrea sa invete sa programeze mici scripturi . Eu lucrez de acasa , nu am decat un prieten , insa este posbil sa ma relochez in Bucuresti pentru o oferta sau doua de job . Sunt o fire dulce mereu imi place sa invat chestii noi problema este ca sunt dependente de unele pastile psihiatrice si mi-e frica de la atatea pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac cancer la ficat sau pancreas . Lucrez singur momentan fac freelancing , inainte lucram si cu indieni si deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa . Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt trist si deprimat fara chef de viata , mai ales ca nu am o partnera cu care sa lucrez si sa invat chestii noi . Sunt cotat printre cei mai bine analisti de date de pe planeta insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc la o firma sa vad cum e . Doresc fireste ca fata careia ii voi oferi suport tehnic si emotional ca sa invete o meserie de viitor sa nu fie grasa si sa nu aibe boli . Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat pentru ca sunt gingas . Puteti sa imi scrieti la adresa : [email protected] Bai baiete du-te naibi la un psiholog ai probleme grave la creier tu nu vezi cat de penibil esti ? Alo Balaceanca o camasa de forta la omul asta urgent
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Bai baiete du-te naibi la un psiholog ai probleme grave la creier tu nu vezi cat de penibil esti ? Alo Balaceanca o camasa de forta la omul asta urgentAm fost si la psiholog si la psihiatru :) Momenta de doi ani sunt pe tratament psihiatric avansat
mereustiutor Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2018 Autor Postat Iulie 6, 2018 Bai baiete du-te naibi la un psiholog ai probleme grave la creier tu nu vezi cat de penibil esti ? Alo Balaceanca o camasa de forta la omul asta urgentCe bine isi fac efectul pastilele cu prietenul meu Jack Daniel :)
pulifer Reputație: 870 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2018 ce troleala ieftina :)
vreaufun Reputație: 53 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2018 Voi nu mai stiti de gluma.
nosph3rat Reputație: 6 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 M-am decis daca este vre-o fata care vrea sa se retraga si sa obtina un job bine platit sa ii ofer suport tehnic si emotional . Mai exact ii pot oferi cursuri la cele mai mai prestigioase universitati ale planetei gratis , in domeniul data analysis . Va lucra cu mine si ii voi oferi suport tehnic si emotional important este sa stie engleza si sa doreasca sa vrea sa invete sa programeze mici scripturi . Eu lucrez de acasa , nu am decat un prieten , insa este posbil sa ma relochez in Bucuresti pentru o oferta sau doua de job . Sunt o fire dulce mereu imi place sa invat chestii noi problema este ca sunt dependente de unele pastile psihiatrice si mi-e frica de la atatea pastile psihiatrice combinate cu wisky sa nu fac cancer la ficat sau pancreas . Lucrez singur momentan fac freelancing , inainte lucram si cu indieni si deasta doresc sa mai iau pe cineva in echipa . Azi de exemplu nu am luat pastielele de dimineata si ma simt trist si deprimat fara chef de viata , mai ales ca nu am o partnera cu care sa lucrez si sa invat chestii noi . Sunt cotat printre cei mai bine analisti de date de pe planeta insa nu mai doresc sa fac freelancing si o sa ma duc la o firma sa vad cum e . Doresc fireste ca fata careia ii voi oferi suport tehnic si emotional ca sa invete o meserie de viitor sa nu fie grasa si sa nu aibe boli . Deasemenea nu trebuie sa vorbeasca urat pentru ca sunt gingas . Puteti sa imi scrieti la adresa : [email protected]In traducere liberă vrei sa crezi ca futi gratis și sa iei acasă o dama de companie. Boss, dacă Reușești sa iei acasă o dama de companie, trebuie sa ai și ceva Cash nu doar papagal ca pe foamea asta nu mai merge vrăjeala de liceu 1
Postări Recomandate