cocolino1 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2024 Postat Decembrie 26, 2024 Sa ști ca dacă or sa fie toate casele locuite ..da o sa își dea seama ...dar ce am observat nu sunt locuite toate era cam pustiu ... eu am parcat masina mai departe ..parca mai ok era vechea locație era undeva în fundul străzi pe 12 octombrie..
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2815 Postat Decembrie 26, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Decembrie 26, 2024 Acum 9 ore, cocolino1 a spus: Sa ști ca dacă or sa fie toate casele locuite ..da o sa își dea seama ...dar ce am observat nu sunt locuite toate era cam pustiu ... eu am parcat masina mai departe ..parca mai ok era vechea locație era undeva în fundul străzi pe 12 octombrie.. Păi "ideal" ar fi să aibă locuri de parcare în curte ... și evident, pentru "discreție" și niște camere de supraveghere ... că, deh, normal ... să știe cine a parcat pe proprietatea lor ... 🤣🤣🤣 1
venom5 Reputație: 1666 Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Bella vita a decăzut mult în ultima vreme. Fata e de ce era pe 12 decembrie, e cu totul altceva. Și nu în sensul bun. Locația e prea expusa. Da, poți parca masina în capătul străzii. Da, poate fi pustie strada, dar și când te întâlnești cu cineva se uita după tine unde mergi. Ce deh, la prea multa pustietate orice prezenta e suspecta. Fetele din lotul inițial au plecat. La un moment dat salonul rula cu o fata sau doua. Nu vreau sa le greșesc numele, dar cred ca dacă le.as zice cred ca as nimeri. Una e multa bine, s-a relocat de la salonul de pe Decebal. Alta, unguroaica cred, nu prea le are nici cu masajul, nici cu laba. Poate a învățat între timp. M am lăsat de mersul la acest salon după ce mi a apărut o iritație pe pl după o vizita acolo. Da, prețul e sub ce se cere prin oraș, dar acum când ma gândesc "bella vita", nu mai e aceasi reactie ca acum 3 ani sa zic. Respect 1 1
cocolino1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Nu stiu ce sa zic Venom5 dar cred ca ai tu dreptate..parca nu mai e atmosfera ce era în vechea locație..da unguroaica e o fata Eny tinerica am fost la ea în vechea locație...acum am înțeles ca lucrează și aici din când în când nu tot timpul... mai este Rita și Bianca mai tinerica si Maria cea mai veche!!!Rita sa fi venit din salonul Cleopatra? Eu doar la Maria am fost în locatia noua ..sper ca ți ai revenit cu aceea iritație? Sa vedem ma mai gândesc as încerca la Bianca cea tinerica .nu știu ce experienta are ? Vom vedea bafta la un masaj de calitate și igienic..
cocolino1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Rectific Rita sa fi venit de pe salonul de pe Decebal nu Cleopatra ea cred ca cea plinuța ?
venom5 Reputație: 1666 Postat Ianuarie 16 Postat Ianuarie 16 Cea plinuța e pe Decebal. Da, mi.a trecut 😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum