Sari la conținut

Iness 0754886261

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca

:)) ce vroiai sa-i povesteti labare? :))) vai de pula ta. noapte alba de povesti:))))))). apropo sa ti-o dau in muie 20 douazeci:)))). prostu' pulii.

Cam matinala ora de sfarsit, in noaptea asta voiam o noapte alba, am zis ca tu esti pe lista, dar dormi prea repedd:)), apropo LA MULTI ANI!!

Link spre comentariu
  • Oras:In timp!

:)) ce vroiai sa-i povesteti labare? :))) vai de pula ta. noapte alba de povesti:))))))). apropo sa ti-o dau in muie 20 douazeci:)))). prostu' pulii.

S-a trezit singurul labar care are 2 finalizari in 20 de minute, care plateste pentru o ora 20 de minute, saracule cand sugi te balbai🤣🤣

Link spre comentariu

:)) ba macar fut. tu doar povesteti muistule:))))))). povestitorule:)))). ba pula vezi ca atat de sarac esti ca te-ai ingalbenit:)))))))))). pizda povestitoare ce esti:)))))))). 

p.S. sa ti-o dau in muie 2020:))))))))).

S-a trezit singurul labar care 2 finalizari in 20 de minute, cate plateste pentru o ora 20 de minute, saracule cand sugi te balbai

Link spre comentariu

:))) ba pula repet, FUT. tu nu stii ce e aia:))))))). tu povesteti. si apoi ' o urma' de sex:))))))))))). e marturisirea ta muiane.:))))))))).ma pis pe tine badboysugepula. un muist plangacios. ma pizda eu nu m-am plans ca tine ca ' e scump' la curve. du-te-n plm de jegos . fatalau pulii. te smiorcai pe aici ca e scump la curve si ma confunzi cu labaru ala ce iti dadea limbi in cur virtual, un alt 'baiat rau' cica raul123, care se confesa si ala ca merge la curve o data / saptamana si e efectiv ruinat de 50 lei in plus. da ba badboysugepula astia sunteti voi. cica 'baietii rai' de pe nimfomane. niste fatalai in plm. niste smiorcaituri care se pisa pe ei pt 50 lei. astea sunt chestii dovedite pizda. presupunerile tale , gen "platesti mai mult" sau "futi o data pe luna" sunt aberatii ale unui frustrat pueril. pun pariu ca te-am bagat in ceata:))))))))). sugi pula ma badboypizdaproasta. esti doar o pizda proasta. 

p.s. ma pis pe tine ma badboy 2020:)))))). si 2021:))))))).

p.s. ba badboysugepula nu ai mai avut bani de 'verde'?:))))))))))). pizda proasta! a zis motanu ca te fute in gura daca nu mai contribui cu bani. a zis ca de prosti ca tine e plin pe aici. dar ii tolereaza doar daca 'e verzi'. asa ca mars la plata muiane!

Martalog, usor nu te ataca, platesti mai mult pentru un timp scurt decat restul pulimii de pe aici, de aceea futi o data pe luna

Link spre comentariu

:))) ba pula repet, FUT. tu nu stii ce e aia:))))))). tu povesteti. si apoi ' o urma' de sex:))))))))))). e marturisirea ta muiane.:))))))))).ma pis pe tine badboysugepula. un muist plangacios. ma pizda eu nu m-am plans ca tine ca ' e scump' la curve. du-te-n plm de jegos . fatalau pulii. te smiorcai pe aici ca e scump la curve si ma confunzi cu labaru ala ce iti dadea limbi in cur virtual, un alt 'baiat rau' cica raul123, care se confesa si ala ca merge la curve o data / saptamana si e efectiv ruinat de 50 lei in plus. da ba badboysugepula astia sunteti voi. cica 'baietii rai' de pe nimfomane. niste fatalai in plm. niste smiorcaituri care se pisa pe ei pt 50 lei. astea sunt chestii dovedite pizda. presupunerile tale , gen "platesti mai mult" sau "futi o data pe luna" sunt aberatii ale unui frustrat pueril. pun pariu ca te-am bagat in ceata:))))))))). sugi pula ma badboypizdaproasta. esti doar o pizda proasta.

p.s. ma pis pe tine ma badboy 2020:)))))). si 2021:))))))).

p.s. ba badboysugepula nu ai mai avut bani de 'verde'?:))))))))))). pizda proasta! a zis motanu ca te fute in gura daca nu mai contribui cu bani. a zis ca de prosti ca tine e plin pe aici. dar ii tolereaza doar daca 'e verzi'. asa ca mars la plata muiane!

Iar ai scris o gramada dupa ce am luat-o pe ma-ta in noaptea de revelion sa-i povestesc moartea caprioarei de vasile alexandri, mia zis ca nici macar nu sti sa futi, dar te crezi zeu pe forum, dau si detalii?🤣🤣🤣🤣🤣cu tine ma distrez deocamdata, cand tio pun in cur atunci sa fi fericit, degețel, iti cam place masajul la prostata🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Apropo gay-ule vezi ca mi-ati deschis topic la cei mai smecheri din cluj, ne auzim acolo futemas pe mormantul lui ma-ta ca si asa nici buruieni nu cresc pe el🤣🤣🤣asta ca sa nu-i stricam topic,ul fetei desi te-ai terminat cu ea in 20 de minute de 2 ori🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu

:)) pizda era vorba despre topicul celui mai prost personaj din cluj. :))) la cat esti de prost nu faci diferenta:))))))). ma pizda 'povesteste' pe alte topicuri. pe aici esti penibil muiane. rade toata lumea de  tine:))))))) badboysugaciul, povestitorul:))))))). doar atat poti guvidule? d'alea de copil retard? cu futut de mama? doar atat te duce muianu? vai pizda ta. povestitorule:)))))). te provoc ma 'povestitorule'. hai 'povesteste-ne' tot:)))))). pizda proasta. tie tot o sa iti mute cineva muia. esti prea prost  sa fii 'ignorat' for ever. :)))))))). 

si curvele rad de tine prostane:))))))). ma pis pe tine badboysugaci de pula:)))))))). doar am aratat lumii cate de penibil esti prostane. ai nevoie de nickname sa te dai smecher si tu esti doar o pizda plangaciosa. un povestitor. un aburache. un pielea pulii. un neica ninemi. :)))))))) . pe care il fut in gura toti:))))). povestache asta e nicknameul tau :))))))). 

P.S. multa muie ba 'povestache' in 2020:))))))).

Apropo gay-ule vezi ca mi-ati deschis topic la cei mai smecheri din cluj, ne auzim acolo futemas pe mormantul lui ma-ta ca si asa nici buruieni nu cresc pe elasta ca sa nu-i stricam topic,ul fetei desi te-ai terminat cu ea in 20 de minute de 2 ori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...