Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Am fost, dar avea parul creț. Este o fetiscana de 19 ani, inaltuta sani numai buni de pipait, fund bestial pilea catifelata. Foarte deschisa, curatica.

Tarife masaj cu ulei si o finalizare 150 ron, 300 ron ora.

On-9 atenta la zonele adiacente

Np-8 fierbinteðŸ˜, dar cam larguta a

dat si cu librifiant am intrat ca in branza

De revenit Da pt ca e o gingasa, dar am inteles ca pleaca la sf. saptamanii, dar cred ca mai revine.

• Like 5
Postat

Vă salut! Am prins-o or domnișoară la Brașov. A fost o săptămână în vacanță. Pot spune cu mâna pe inimă, că a fost cea mai plăcută experiență de gen din viața mea, mai ales la GFE. O atitudine foarte foarte bună. M-am primit în locație și m-a invitat să iau loc în bucătărie că are puțină treabă. Avea un client. Mai are/avea o colega, mai mică de statură, care și-a făcut apariția la un moment dat, proaspăt futută și ea. M-am rugat să intru în baie sa nu dai nas in nas cu clientul ei. Am așteptat puțin, a plecat clientul și am stat de vorbă cu ea. Peste puțin timp a plecat și clientul"alesei"mele, dar fără menajamente. El ieșea, iar pe mine mă invita să intru în cameră. Ca la frizer. Ar fi un mare punct în minus, dar a făcut-o din lipsa de experiență, din amatorism. Fata nu cred să aibă pește, și încă nu știe să fie elegantă în asemenea cazuri. În sfârșit s-a dus la duș, apoi a venit. Convenisem la telefon că-mi face oral neprotejat cu finalizare la preț de 150+50 (de altfel răspunde prompt la telefon și e foarte comunicativă). Extra bonus că îmi va înghiți sperma la final, lucru pentru care am și ales-o. Mi-a făcut un masaj cu ulei. Intre timp ea vorbește într-una, genul puștoaicelor de gașcă. Are o atitudine foarte drăgăstoasă și directă. Ai impresia că o cunoști de mult. A trecut apoi la oral. Pupături pe tot corpul. E foarte senzuală. Sărutări, FK.... De toate, foarte dulce. Te privește în ochi. Te îndrăgostești. A continuat cu oralul. Poți să faci ce vrei cu ea între timp. O pipăi pe unde vrei. La final am explodat in gură. M-am supt puternic cu sperma in gura încă un minut, am crezut că mor. Sperma i se prelingea din gură, dar imediat o băgă la loc. Apoi a înghițit tot. Foarte mișto. A mai făcut vreo două glume... Nu mi-a părut rău nici o secundă. Am rămas fascinat de această făptură. Încercați-o cu încredere nu veți fi dezamăgiți.

• Like 4
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

e gravida sau cplm?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Mie imi pare destul de impanata in poze si daaa are burta

Nu pare genul slim

• Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

Se vede din poze ca are burta. Aveti nevoie de ochelari sau unora le place doar sa dezinformeze?

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Se vede din poze ca are burta. Aveti nevoie de ochelari sau unora le place doar sa dezinformeze?

Plm are burta mai mare si ca a mea. Ce-o fi futut ala nu stiu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare