richmaestro Reputație: 64 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2018 salutari din nou...am fost la d.ra marti miaza este real..dar nu sta singura ... inca doi fetefata chiar draguta sani putin lasat dar ok.o fin 100- ora 200 oral se poate npdar fast fuck 3-4 minute oral dupa acea pune prezarvatul....vezi ca 2o min maxim deja avertizaze dar cand ie bani nu....concluzie mea daca platesti ora poate ok.. ca suge bine daca vrea locatie decibal dupa hook credca o cafene narghilea...baie cam dezordine si putin murdar camera ok...trageti voi o concluzie 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Iulie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 14, 2018 salutari din nou...am fost la d.ra marti miaza este real..dar nu sta singura ... inca doi fetefata chiar draguta sani putin lasat dar ok.o fin 100- ora 200 oral se poate npdar fast fuck 3-4 minute oral dupa acea pune prezarvatul....vezi ca 2o min maxim deja avertizaze dar cand ie bani nu....concluzie mea daca platesti ora poate ok.. ca suge bine daca vrea locatie decibal dupa hook credca o cafene narghilea...baie cam dezordine si putin murdar camera ok...trageti voi o concluzieNu putem trage o concluzie ca nu-ntelegi nimic.Din ce tara esti ? 1
iubydumdum Reputație: -16 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Nici eu nu am înțeles nimic 1 1
laury Reputație: 24145 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 14, 2018 salutari din nou...am fost la d.ra marti miaza este real..dar nu sta singura ... inca doi fetefata chiar draguta sani putin lasat dar ok.o fin 100- ora 200 oral se poate npdar fast fuck 3-4 minute oral dupa acea pune prezarvatul....vezi ca 2o min maxim deja avertizaze dar cand ie bani nu....concluzie mea daca platesti ora poate ok.. ca suge bine daca vrea locatie decibal dupa hook credca o cafene narghilea...baie cam dezordine si putin murdar camera ok...trageti voi o concluzieCe natie esti bro? 6
georgepr Reputație: 1219 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2018 3 fete in locatie asta arata ok dar e fast fuck la finalizare, poate e mai bine la ora. Suge ok dar te grabeste la normal. Igiena indoielnica. Se intelege zic eu
richmaestro Reputație: 64 Postat Iulie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2018 Nu putem trage o concluzie ca nu-ntelegi nimic.Din ce tara esti ? sunt din Turcia....dar e simplu zic eu..pentru finalizare face figur deci trebie sa platesti pentru o ora...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum