Sari la conținut

Diana - 0743978240

Postări Recomandate

• Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️

Hello . Zilele acesta am lucrat mult mai puțin , programări limitate și prioritate clienții salvați in agenda . Îmi pare rău de mâine îmi încep programul normal . Sper . Ca azi m-am accidentat la genunchi . Sper sa fiu bine mâine . Îmi cer scuze încă o data .

Link spre comentariu
Vizitator mperfomance
Reputație: 0

Ieri am reușit sa vizitez Domnița noastră frumoasa si cea din poze .

Locație pt ce ce nu știu e blocul in forma de v de pe răsăritului 73 zona Kaufland Mărăști

Ap mare spațios curat ,prosop gel tot ce trebuie

ON ok cu steluță atenta la OO

GF foarte ridicat ca si cu o amanta

FK la greu ( cel puțin cu mine )

NP ok cu doua steluțe

Eu am luat o ora ,de mult vroiam sa o încerc , va spun sincer de mult nu am fost cu o asa fata , se implica e acolo te trage in ea geme te săruta peste tot , pfffffffff si acum mai ca as pleca la ea sa mai facem un dans:)))) da ce oral si ce artificii , la normal ma executat in misionar prima runda socializat la o tigara un pahar de apa si trecut la runda a doua din nou cu un ON , 69 ,sex între sâni aia superbi si toate pozițiile ce ne-au trecut prin cap dar nu am reușit sa mai finalizez , Diana și-a dat toată silință dar am promis ca reușim in 2 Noiembrie cind se întoarce din nou .Facut un dus împreuna am mai discutat puțin una alta achitat serviciile 350ron pupat vine fata si plecat am fost .✌Bafta sa aveti toti.

P.S Diana merci încă odată si prăjitura facem tura viitoare

Link spre comentariu
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

Să mai scriem o recenezie la cald, cu acțiune intâmplată sâmbata (adică azi, încă se mai simte parfumu si mirosu pe mine ori doar eu am sentimentu ăsta).

Am sunat-o ieri mi-a răspuns din a doua încercare (apropo de asta data trecută am dus eu cheescake, de data asta l-a adus ea drept să zic a fost mai bun al ei  ) și am stabilit o întâlnire pentru azi.

Pot să zic că este frumușică și frumușei ochișori, maiales ca i-am surprins anumite priviri care cred că m-aufăcut mai horny.

Imaginați-vă fără 3-6 kilograme in plus, cam cu atât zic specialiști că îngrașă pozele.

Oral hmm bun bun bun, nota ar fi 10 cu steluță și m-a simțit ca îmi place și a continuat mai mai să explodez, am mai incercat ceva la oral nu am să zic ce este a doua cu care încerc și aici am fost surprins.

Np aici ar fi de10,au 2 finalizăriși destul de rapide de data asta din punctul meu de vedere cam în 40 de minute prima dată, iar a doua oară în 30 de minute.

Experiența de prietenă (gfe) să fie 10, împreună cu fk, no aici se vede că is om oriunde mă duc (mai trebuie să lucrez la modestie)

Atitudine dacă ești ok și este ok, dar cum eu is glumeț s-a râs bine cu mine. Și faină și la vorbă după părerea mea. 

Eu am vrut 2 finalizări, dar faza că o finalizare la mine ca durează ceva ciudată chestie acuma am fost terminat în 40 de minute deci ea știe de ce?https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_biggrin2.gif

La plecare a devenit lipicioasă și iară a fost drept ciucurelu, dar asta însemna a treia contopire șise muta să dureze, să nu uit cucubau a primit la plecare încă ceva pupici și un deep eram gata să o mai iau la o contopire, era să fie a treia contopire greu am rezistat   (3 gloanțe pe țeavă asta așa să confirm și faptic când i-am zis ca îmi place de ea).

Cadou nu are rost sa vă mai zic ca l-a scris Diana mai sus.

Locație Răsăritului dacă vă plimbți pe acolo găsiți loc de parcare.

O experiență faină, acum i-am simțit și ființaadică s-a deschis și mai tare în prezența mea precum și eu în prezența ei. Ce este drept ne-am cam râs și bine. 

Pun o piesă care mi-a venit în cap sper să vă facă o idee mai bună, ca nu pot descrie trăirea așa bine.

Lemaitre - Closer (feat. Jennie A) (VideoHUB)

• Like 5
Link spre comentariu

Diana , ne spui te rog in ce orase mai poti fi gasita ? Am vazut ca ai postat in Mures. In afara de Cj si MS mai mergi undeva ? Timisoara Sibiu ..... Multumesc

Momentan la Cluj și nici aici măcar nu e ceva stabil ... vin plec și tot așa . Pe tm posibil sa încerc dar va fi puțin complicat și nu știu cati v-ați putea adapta .

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Momentan la Cluj și nici aici măcar nu e ceva stabil ... vin plec și tot așa . Pe tm posibil sa încerc dar va fi puțin complicat și nu știu cati v-ați putea adapta .

Adica  cum sa ne adaptam ? Vrei sa spui daca suntem destui doritori ? Asta poti afla simplu deschizand un topic la noi pe sectiunea timisoara si intreband daca e o idee buna sa ne vizitezi. Eu zic ca ai avea succes pentru ca esti frumoasa prestezi bine cu de toate , fk On ,si ai pret corect. Noi avem cerere dar oferta e subtire si scumpa.

Cred ca ai fi bine venita. Fa o intrebare ca nu ai ce pierde.

Multumescc pentru raspuns !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...