bruceleee Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Pacat ca nu te-am prins cat timp am fost in Romania.
bruceleee Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Postat August 18, 2018 Pe ce sume te-ai deplasa la hotel ? Ce futai iese cu tine ooooh, imi plac asa ca tine tinerele !
daniela98 Reputație: 199 Postat August 18, 2018 Postat August 18, 2018 Buna bruceleee sunama sau Lasă-mi un mesaj te rog pe nr de telefon sau pe wapp și discutam mai multe 1
ipopa_93 Reputație: 17 Postat August 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2018 Este minunat ca in poze arati fata, dar ar fi mai convingator si provocator pentru noi ca pozele sa fie mai erotice cu mai putine haine ;)
daniela98 Reputație: 199 Postat August 18, 2018 Postat August 18, 2018 Buna ipopa sunt poze puse si dezbracata si îmbrăcată uitate umpic mai sus 😘 1
daniela98 Reputație: 199 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 12:00-22:30 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr : 0751943090 va pup 😘😘 7
alex1199 Reputație: -505 Postat August 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2018 Vizitat. Prea multe nu sunt de spus. Locatia, asa cum s-a mai spus, este pe Popa Tatu, aproape de intersectia cu Buzesti. Fata este tanara dar cam neingrijita. Ten plin de puncte negre, aspect de piele de gaina pe picioare, ceva burtica care atarna. Foloseste prezervative tango, care iti sugruma pula. Oral protejat, foarte slab. Normal sta cum o pui dar nu te lasa sa o bagi prea adanc, de fapt poti sa bagi doar capu. Locatie: 7Igiena: 10 - curataAspect: 7GFE: 4Oral: 4Normal: 4 M-am gandit daca sa scriu sau nu, dar din pacate astea sunt notele pe care le dau. 10
enco Reputație: 418 Postat August 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2018 Hi, I have visited this girl few weeks back. Location was in Strada Tatu. Was clean, shower gell and Towel was all fine. Bed was on aan extended coach, Not am The girl is quite cute. Nice face and body. She was Not in a Hurry, which was good. She tried to make conversation which was a plus. Location: 7/10Oral protest: 6/10Normal 6/10Girl: 7/10 Recomended if you like younger. 2
brett10 Reputație: -2329 Postat August 19, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 19, 2018 Vizitat. Prea multe nu sunt de spus. Locatia, asa cum s-a mai spus, este pe Popa Tatu, aproape de intersectia cu Buzesti. Fata este tanara dar cam neingrijita. Ten plin de puncte negre, aspect de piele de gaina pe picioare, ceva burtica care atarna. Foloseste prezervative tango, care iti sugruma pula. Oral protejat, foarte slab. Normal sta cum o pui dar nu te lasa sa o bagi prea adanc, de fapt poti sa bagi doar capu. Locatie: 7Igiena: 10 - curataAspect: 7GFE: 4Oral: 4Normal: 4 M-am gandit daca sa scriu sau nu, dar din pacate astea sunt notele pe care le dau. tb luata la pula corespunzatoraduci prezervative durex(care nu-ti sugruma...) :laugh2 si impingi in ea cat te tin pistoanele 2 16
amena Reputație: 217 Postat August 19, 2018 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 19, 2018 Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 12:00-22:30 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr : 0751943090 va pup Buna, faci si anal?
daniela98 Reputație: 199 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Vizitat. Prea multe nu sunt de spus. Locatia, asa cum s-a mai spus, este pe Popa Tatu, aproape de intersectia cu Buzesti. Fata este tanara dar cam neingrijita. Ten plin de puncte negre, aspect de piele de gaina pe picioare, ceva burtica care atarna. Foloseste prezervative tango, care iti sugruma pula. Oral protejat, foarte slab. Normal sta cum o pui dar nu te lasa sa o bagi prea adanc, de fapt poti sa bagi doar capu. Locatie: 7Igiena: 10 - curataAspect: 7GFE: 4Oral: 4Normal: 4 M-am gandit daca sa scriu sau nu, dar din pacate astea sunt notele pe care le dau.Buna îmi cer scuze ca intervin dar nu cred ca este chiar așa cum spui . Chiar dacă am puțină burtica nu atârna și nu cred ca nu te-am lăsat sa o bagi adânc ! Te-am lăsat cât sa putut 😘 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Buna îmi cer scuze ca intervin dar nu cred ca este chiar așa cum spui . Chiar dacă am puțină burtica nu atârna și nu cred ca nu te-am lăsat sa o bagi adânc ! Te-am lăsat cât sa putut 😘Eu il cred pe Alex, nu pe tine, si la urma urmei a vorbit frumos. Tb sa ai in vedere ca orice feedback iti poate fi de folos. Lumea de aici e mult diferita de locul de unde vii tu, si asteptarile sunt pe masura. Deschide-ti mintea si invata ceva, ca altfel ramai in epoca de piatra. 2 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Si nu iti mai pune poze cu fata, vei regreta mai tarziu 1 2
dani35 Reputație: -1 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Salutare!Sunt "începător" în domeniu și asta e prima mea postarea.Am fost si eu la daniela de curând si mie mi-a plăcut fata.Sa comportat frumos,vorbit frumos fără fite si figuri.La corp arat ok, carnea tare pe ea,sani micuți si fermi,cur frumos.ÃŽn legătură cu burtica pot sa spun ca are putina burtica dar nesemnificativă,nu atârnă cum zice colegul. PS: Ma duc sa ma mai uit o data. 😠1
brett10 Reputație: -2329 Postat August 19, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 19, 2018 In ce zona ai locatia?[/quoteStrd popa Tatu nr 78 e o zona cu reputatiecine-i managerul? 2
ipopa_93 Reputație: 17 Postat August 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2018 ma bucur macar ca ai ascultat sfaturile mele si ai inceput cu o pozica mai provocanta
alex1199 Reputație: -505 Postat August 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2018 e o zona cu reputatiecine-i managerul?E unu tanar, cu barba si un tatuaj pe antebratul stang 1
_comisarul_ Reputație: -328 Postat August 19, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat August 19, 2018 Vizitat. Prea multe nu sunt de spus. Locatia, asa cum s-a mai spus, este pe Popa Tatu, aproape de intersectia cu Buzesti. Fata este tanara dar cam neingrijita. Ten plin de puncte negre, aspect de piele de gaina pe picioare, ceva burtica care atarna. Foloseste prezervative tango, care iti sugruma pula. Oral protejat, foarte slab. Normal sta cum o pui dar nu te lasa sa o bagi prea adanc, de fapt poti sa bagi doar capu. Locatie: 7Igiena: 10 - curataAspect: 7GFE: 4Oral: 4Normal: 4 M-am gandit daca sa scriu sau nu, dar din pacate astea sunt notele pe care le dau.Mai bine o luai cu pa Andreea cu masina.Am bagat spaima in ea si intr-un fraier cu Ford Mondeo acum cateva zile.
brett10 Reputație: -2329 Postat August 20, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 20, 2018 E unu tanar, cu barba si un tatuaj pe antebratul stang ai omis sa spui garoi
alex1199 Reputație: -505 Postat August 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2018 nu am vrut sa fiu rasist 1
brett10 Reputație: -2329 Postat August 20, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 20, 2018 nu am vrut sa fiu rasist nu e rasism, dar futacii tb sa aleaga prostituatele la care mergeiti dai seama ce fel de domnisoara este, daca si-o trage cu astfel de persoane, e de evitat din start 2
daniela98 Reputație: 199 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 nu e rasism, dar futacii tb sa aleaga prostituatele la care mergeiti dai seama ce fel de domnisoara este, daca si-o trage cu astfel de persoane, e de evitat din start Buna deci credema ca deja ma depășește vorbele astea! Vorbiți fix aiurea ! Dacă stau intr-o zona unde sunt persoane de etnie asta înseamnă ca mi-o trag cu persoane de etnie ?? Nu mai Caracterizați omu aiurea nici măcar nu ma Cunoaște-ți și vorbiți aiurea la adresa mea
sharkattack Reputație: 1171 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 aici e cam clara treaba. pierdere de vreme si de bani.
brett10 Reputație: -2329 Postat August 20, 2018 Oras:// Oras:// Postat August 20, 2018 Buna deci credema ca deja ma depășește vorbele astea! Vorbiți fix aiurea ! Dacă stau intr-o zona unde sunt persoane de etnie asta înseamnă ca mi-o trag cu persoane de etnie ?? Nu mai Caracterizați omu aiurea nici măcar nu ma Cunoaște-ți și vorbiți aiurea la adresa mea esti frumusica, ai fi fost de vizitat, dar nu in aceste conditiin-ai stiut sa faci alegerile potrivite Raspunde de la o intrebare. Cum ai inchiriat aceasta locatie?
daniela98 Reputație: 199 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 esti frumusica, ai fi fost de vizitat, dar nu in aceste conditiin-ai stiut sa faci alegerile potrivite Raspunde de la o intrebare. Cum ai inchiriat aceasta locatie?Adică ?? Cum nu am știut sa fac alegerile potrivite ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum