Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

Postat

sunt curios cat te futi pt upgrade-ul de 18k ? vreau sa stiu cum e mai profitabil.. eu 18k ii fac in 1 luna jumate dar poate ma apuc si eu da supt puli daca e mai bine

poti sa imi spui te rog ? nu e o gluma

• Oras:Bucharest
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 10:30 - 24:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de tel : 0751943090 va pup

arata foarte bine, ce tot spuneti...imi pare cunoscuta figura de undeva...

• Minus 1
Postat

tb luata la pula corespunzator

aduci prezervative durex(care nu-ti sugruma...)  :laugh2  si impingi in ea cat te tin pistoanele

cine te-mpiedica sa vii cu ale tale??

• Minus 1
Postat

paulica eu zic sa te bagi pe ea

poate asa se mai potoleste :)) sa stii ca n-a auzit de talentu tau

o mana in gat daca-i bagi o linistesti 2 saptamani

• Like 2
Postat

sunt curios cat te futi pt upgrade-ul de 18k ? vreau sa stiu cum e mai profitabil.. eu 18k ii fac in 1 luna jumate dar poate ma apuc si eu da supt puli daca e mai bine

poti sa imi spui te rog ? nu e o gluma

In primul rând nu am peste și nici nu sta nici unul cu BMW alb in fața blocului in al doilea rând nu e problema ta ce fac eu și in al treilea rând nu cred ca are vrun rost sa stai pe forumul meu sa comentezi aiurea
  • Oras://
Postat

Adică ?? Cum nu am știut sa fac alegerile potrivite ?

ai "uitat" sa raspunzi la intrebare

cum a ajuns o fata ca tine sa inchirieze o locatie acolo

Postat

Sincer după buking nu aveam de unde sa știu ca in aceasta zona sunt și persoane de etnie dar pe mine una nu ma deranjează

Postat

Sincer după buking nu aveam de unde sa știu ca in aceasta zona sunt și persoane de etnie dar pe mine una nu ma deranjează

cand au venit sa le platesti in natura sau in bani ce ai facut?

vorba aia, esti o fata singurica, neajutorata, fara protector

• Like 1
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

nu sunteti sanatosi, rad de ma pis pe mine.

• Like 1
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 12:30-22:30 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0751943090 va pup 😘😘

post-269886-0-71899300-1534842689_thumb.jpeg

Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 12:30-22:30 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0751943090 va pup

s-au lamurit lucrurile, ai fost prinsa cu minciuna, nici nu mai indraznesti sa negi ca esti pestita

Vizitator mc hammer
Postat

ce buci mate la culoare :))))))

Postat

s-au lamurit lucrurile, ai fost prinsa cu minciuna, nici nu mai indraznesti sa negi ca esti pestita

Ești tu sigur? Nu mai fii tu așa sigur ca sunt pestita nu știu ce e ala peste ! 😉
Postat

Ești tu sigur? Nu mai fii tu așa sigur ca sunt pestita nu știu ce e ala peste !

te futeau toti garoii in zona aia daca erai singura.

Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți între orele 12:30-22:30 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0751943090 va pup

Daniela , nu mai baga in seama toti labagii. Tu anunta programul tau de munca + poze si ignora labagii (exemplu: brett10). spor

• Like 1
Postat

Te pup Gigi de la 6

:slap2

degeaba te pupa-n cur, e un cacat cu ochi

behaiti de foame cu de astia

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Recenzie de la.un prieten mai timid si care nu stie sa scrie...

Zona...gri. ciori cu caru, dar asta nu-i o problema.

Locatia: o garsoniera draguta si curata.

Fata: cam fara circumvolutiuni, draguta la.fata, genul teenie. Daca s-ar machia si ar purta ceva elegant ar rupe.

Atitudine ok. N-a facut dus, dar parea curata. Asternut curat si calcat. Cred ca nou.

Actiune: zero. Fara implicare, desi are mici tendinte de a fi acolo cu tine. Dar si le cenzureaza rapid.

Ce mi-a placut: pragmatismul ei. E cam aideatica, dar are o nonsalanta care da bine.

De recomandat: greu de zis. Depinde de fiecare..oricum, mare grija cu ea..e fragila.

E ceva extrem de ciudat cu aceasta fiinta. Ma.macina anumite lucruri care par ilogice...de ce si-ar pune poze cu fata? Atat de clare....are si copil...

Ori e total fara circumvolitiuni, ori e altceva...dar ce?

Respecte

• Like 2

Vizitator mc hammer
Postat

ciudata recenzie

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...