ipopa_93 Reputație: 17 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2018 eu nu inteleg de ce sunteti asa de curiosi daca este sau nu pestele in locatie, atat timp cat nu va deranjeaza in timpul actului, care e problema daca sta in camera alaturata sau nu? 1
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 eu nu inteleg de ce sunteti asa de curiosi daca este sau nu pestele in locatie, atat timp cat nu va deranjeaza in timpul actului, care e problema daca sta in camera alaturata sau nu?Problema e ca nu este nimeni in casa doar ca am și eu intimitatea mea dar nu ai ce sa le ceri unora dintre iei
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 eu nu inteleg asta cu 'diverse pozitii'... adica ne da de inteles ca accepta mai mult decat una, dar nu stim cate si care.
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Buna băieți astăzi ma găsiți între orele 10:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr de telefon : 0759142599 va pup 😘😘😘 1
aronaghi Reputație: 543 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 6, 2018 Nu mai repeta pozele, spune-i si tu lui iubi sa-ti faca altele.Eventual cu diversele pozitii pe care le oferi.Nu le are cu marketingul...
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Nu mai repeta pozele, spune-i si tu lui iubi sa-ti faca altele.Eventual cu diversele pozitii pe care le oferi.Nu le are cu marketingul...Nu serios prb e ca nu am iubi 🤣🤣 așa ca ma descurc cu ce am
aronaghi Reputație: 543 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 6, 2018 Doar nu ti-ai facut singura pozele astea de pana acum...In fine, pozele noi vand mai bine marfa...daca intelegi ce spun.
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Poza nu cred ca e din locatie:)) Telecomanda de aer conditionat. Ea zicea ca nu are .
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 6, 2018 Sunt zile in care rămân și aici depinde cât de obosita sunt in ziua aceea Daca pleci mai tarziu nu mai ai troleibuz sa pleci acasa ori te vrea pestele pt el?
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat Septembrie 6, 2018 Te cheama Dabija ?!? ala care il fute grija? =))
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Daca pleci mai tarziu nu mai ai troleibuz sa pleci acasa ori te vrea pestele pt el?Da ce te fute așa grija ce fac eu ! E problema mea ce fac cu viata personală nu cred ca ai tu dreptu sau ești in măsura sa ma tragi la răspundere ! Așa ca uitate prima data la tine și după critica și pe alți ! Nu te interesează serviciile mele intra pe alt forum și critica ! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 6, 2018 Da ce te fute așa grija ce fac eu ! E problema mea ce fac cu viata personală nu cred ca ai tu dreptu sau ești in măsura sa ma tragi la răspundere ! Așa ca uitate prima data la tine și după critica și pe alți ! Nu te interesează serviciile mele intra pe alt forum și critica ! sunt in masura sa te intreb si e bine pt tine sa raspunzi daca nu vrei sa te intorci in saracie de unde ai venit
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 sunt in masura sa te intreb si e bine pt tine sa raspunzi daca nu vrei sa te intorci in saracie de unde ai venitNu cred ! Vezi ca nu sunt mai săracă decât tine ! 😉 și nici nu am fost nebunule ! Vedi-ti de pătratică ta ! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 6, 2018 Nu cred ! Vezi ca nu sunt mai săracă decât tine ! și nici nu am fost nebunule ! Vedi-ti de pătratică ta ! pasarico, cunoaste-ti locul! rolul tau e sa sugi pula clientilor. e un pas mare, inainte o faceai pe gratis
daniela98 Reputație: 199 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 pasarico, cunoaste-ti locul! rolul tau e sa sugi pula clientilor. e un pas mare, inainte o faceai pe gratisNu prea cred !
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 7, 2018 Big Brother va supravegheaza stati linistiti. Acum cativa ani Laura de la Burebista mi-a spus chiar ea ca il are pe unul in camera alaturata care se uita la TV.
celibi Reputație: 764 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 7, 2018 e ceva neadevarat in ce am zisnu am scris ca sa razi tu, am scris in folosul comunitatii...parerea mea si sa ma contrazica cineva daca nu e asa este ca tuar trebui sa mai schimbi asternuturilesa pui un aer conditionatsa inviti clientii sa vada ca nu ai peste sau pestoaicasa mai adaugi in meniu ceva ..eu cam atat am avut de spus ps nu trebuie sa razi ca nu te platesc sa razi te platesc sa te fut ATAT Hai ca nu mai e nevoie de aer conditionat ca a venit toamna. Iti ingheata coaiele.
sex_neprotejat Reputație: 9 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Septembrie 7, 2018 sunt in masura sa te intreb si e bine pt tine sa raspunzi daca nu vrei sa te intorci in saracie de unde ai venit pasarico, cunoaste-ti locul! rolul tau e sa sugi pula clientilor. e un pas mare, inainte o faceai pe gratis Băi pulifrici labagiu, iarași ți-a dat drumul motanul din lesă și te dai cocoș pe aici! Vai de viața ta de sărăntoc trist si singur pe lume, forumul ăsta e unicul tău mod de a interacționa cu o femeie, că alea din realitate râd de tine și te scuipă pe mecla ta de amărășean. 1
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Hai ca nu mai e nevoie de aer conditionat ca a venit toamna. Iti ingheata coaiele.Chiar ca ... zicea un coleg ca nu le acorda atentie :)))
palosvio Reputație: 12 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 7, 2018 pasarico, cunoaste-ti locul! rolul tau e sa sugi pula clientilor. e un pas mare, inainte o faceai pe gratis :iagree
barzaunu Reputație: 7 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Poze noi cu pasarica de ce nu pui?
aronaghi Reputație: 543 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 7, 2018 Băieți,mergeți si marcați la Daniela cat se mai poate. Undeva sapt viitoare ne părăsește ptr o destinație mai buna ptr ea. Daniela, când viață îți oferă lamai, fa-ti o limonada, asta e soluția. Te pup, ești o învingătoare. P.s. care mai zice ceva nasol de fata asta, să-l iubesc in cutia limbii.
aronaghi Reputație: 543 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 7, 2018 Băieți,mergeți si marcați la Daniela cat se mai poate. Undeva sapt viitoare ne părăsește ptr o destinație mai buna ptr ea. Daniela, când viață îți oferă lamai, fa-ti o limonada, asta e soluția. Te pup, ești o învingătoare. P.s. care mai zice ceva nasol de fata asta, să-l iubesc in cutia limbii.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 pleacă si Danela in suedia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum