Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 14 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 14 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 14 Disponibilă 😘 Link spre comentariu
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 990 Postat Iunie 16 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Partajează Postat Iunie 16 Initial, ziceam ca n-are rost sa scriu despre Daniela, avand in vedere ca posteaza cu o viteza super luminica, urmând ca recenzia sa fie ingropata sub avalansa de postari. Totusi, mi-a placut de ea, deci am decis sa compun una concisa. Programarea s-a stabilit lesne pe WA, cu mesaje rapide si raspunsuri fulger de la ea, precum si confirmarea cu o ora inainte. Locatia e fix in inima orasului, pe langa Casa Poporului, cu o multime de locuri de parcare. Desi a intarziat putin, primindu-ma in apartament cu 10 minute mai tarziu, am apreciat ca n-a stat cu cronometrul in mana si nu mi-a taiat din timp. Era imbracata in lenjerie intima si si-a cerut imediat scuze, totul cu un zambet larg si o atitudine prietenoasa. Fizic, e de talie slim, nici prea inalta dar nici prea scunda, cu un fundulet decent si sani mici spre medii, exact ca in poze. Are un chip dragalas si inocent, daca ai vedea-o pe strada nici prin cap nu ti-ar trece ce fel de job are. Eram grabit, asa ca fug sa fac un dus ultra-rapid. Baia era bine aprovizionata cu tot ce trebuie: geluri de dus, apa de gura, si un prosop curat. Singura hiba era pardoseala murdara si igrasia dintre cada si pereti. Am ales FK ca extra, asa ca preludiul incepe cu amandoi in pat, in genunchi, cu saruturi usoare cu limba, mai restrans din partea ei, pentru ca avea o iritatie in colturile gurii si o ustura. In plus, am simtit putin miros de tigara din respiratia ei, dar m-am adaptat rapid. Continuam acest lucru rezemati de tablia patului. Incalzit bine dupa sesiunea de saruturi, o rog sa treaca la OP. Nu am optat pentru DT ca extra, asa ca l-am primit destul de simplu, fara cine stie ce artificiu, insa, cateva tentative mici de deep au existat, cu putine apasari pe crestetul capului ei. Nu mi-a supt-o mult ca eram deja scandura, si cer NP. Trecem la clasica pozitie, eu deasupra. Cand intru in ea, scoate un sunet adorabil, un fel de “Mmm” pe ton inalt. Ma lasa sa o fut adanc, acompaniind totul cu gemete delicate si dragalase. Brusc arunca o injuratura amuzanta, si ma speriasem, crezand ca facusem ceva nasol, dar pesemne ca iritatia ei era vedeta . In timp ce imi fac de cap, o sarut pe buze, pe gat, dar mai fac si un mic popas pe sfarcuri. Impresia mea e ca se simtea bine cu mine. Apoi, facem rocada. Deasupra s-a descurcat neasteptat de bine, jongland in diverse ritmuri. Cand mai obosea interveneam si eu cu un pic de ajutor. Din cand in cand, se rezema cu fruntea de a mea si, oricand incercam sa o sarut, nu se eschiva si se implica. Am reusit sa termin in vreme ce ea ma futea, sugandu-i buzele ca un ultim act de rasfat. Dupa al doilea dus, nu am putut sa mai stau mult, intrucat eram pe fuga. Beau repede un pahar cu apa si stam la un scurt chat, dupa care ies pe usa inainte sa mi se termine timpul. 150 (+50 FK extra), si am primit inclusiv si o injuratura adorabila la pachet! 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact -FB (-mica intarziere din partea ei) Locatie -FB (+Unirii, langa Casa Poporului, +parcari destule, -baia cu aspect urat) Duduia B (+fata normala cu sani mici spre medii, fund destul de bombat si tare, talie slim, frumoasa, draguta, amabila, chip inocent, poze reale; -FK retinut ca avea o iritatie in colturile gurii) OP B (n-am optat ptr DT extra; +cateva tentative de deep cu apasari usoare) NP -FB (+pizdulice destul de stramta; +sunet cute cand suspina; +futere misto in LOT cu putin FK) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4965 Postat Iunie 16 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Iunie 16 Acum 49 minute, ZombiuShogun a spus: Initial, ziceam ca n-are rost sa scriu despre Daniela, avand in vedere ca posteaza cu o viteza super luminica, urmând ca recenzia sa fie ingropata sub avalansa de postari. Totusi, mi-a placut de ea, deci am decis sa compun una concisa. Programarea s-a stabilit lesne pe WA, cu mesaje rapide si raspunsuri fulger de la ea, precum si confirmarea cu o ora inainte. Locatia e fix in inima orasului, pe langa Casa Poporului, cu o multime de locuri de parcare. Desi a intarziat putin, primindu-ma in apartament cu 10 minute mai tarziu, am apreciat ca n-a stat cu cronometrul in mana si nu mi-a taiat din timp. Era imbracata in lenjerie intima si si-a cerut imediat scuze, totul cu un zambet larg si o atitudine prietenoasa. Fizic, e de talie slim, nici prea inalta dar nici prea scunda, cu un fundulet decent si sani mici spre medii, exact ca in poze. Are un chip dragalas si inocent, daca ai vedea-o pe strada nici prin cap nu ti-ar trece ce fel de job are. Eram grabit, asa ca fug sa fac un dus ultra-rapid. Baia era bine aprovizionata cu tot ce trebuie: geluri de dus, apa de gura, si un prosop curat. Singura hiba era pardoseala murdara si igrasia dintre cada si pereti. Am ales FK ca extra, asa ca preludiul incepe cu amandoi in pat, in genunchi, cu saruturi usoare cu limba, mai restrans din partea ei, pentru ca avea o iritatie in colturile gurii si o ustura. In plus, am simtit putin miros de tigara din respiratia ei, dar m-am adaptat rapid. Continuam acest lucru rezemati de tablia patului. Incalzit bine dupa sesiunea de saruturi, o rog sa treaca la OP. Nu am optat pentru DT ca extra, asa ca l-am primit destul de simplu, fara cine stie ce artificiu, insa, cateva tentative mici de deep au existat, cu putine apasari pe crestetul capului ei. Nu mi-a supt-o mult ca eram deja scandura, si cer NP. Trecem la clasica pozitie, eu deasupra. Cand intru in ea, scoate un sunet adorabil, un fel de “Mmm” pe ton inalt. Ma lasa sa o fut adanc, acompaniind totul cu gemete delicate si dragalase. Brusc arunca o injuratura amuzanta, si ma speriasem, crezand ca facusem ceva nasol, dar pesemne ca iritatia ei era vedeta . In timp ce imi fac de cap, o sarut pe buze, pe gat, dar mai fac si un mic popas pe sfarcuri. Impresia mea e ca se simtea bine cu mine. Apoi, facem rocada. Deasupra s-a descurcat neasteptat de bine, jongland in diverse ritmuri. Cand mai obosea interveneam si eu cu un pic de ajutor. Din cand in cand, se rezema cu fruntea de a mea si, oricand incercam sa o sarut, nu se eschiva si se implica. Am reusit sa termin in vreme ce ea ma futea, sugandu-i buzele ca un ultim act de rasfat. Dupa al doilea dus, nu am putut sa mai stau mult, intrucat eram pe fuga. Beau repede un pahar cu apa si stam la un scurt chat, dupa care ies pe usa inainte sa mi se termine timpul. 150 (+50 FK extra), si am primit inclusiv si o injuratura adorabila la pachet! 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact -FB (-mica intarziere din partea ei) Locatie -FB (+Unirii, langa Casa Poporului, +parcari destule, -baia cu aspect urat) Duduia B (+fata normala cu sani mici spre medii, fund destul de bombat si tare, talie slim, frumoasa, draguta, amabila, chip inocent, poze reale; -FK retinut ca avea o iritatie in colturile gurii) OP B (n-am optat ptr DT extra; +cateva tentative de deep cu apasari usoare) NP -FB (+pizdulice destul de stramta; +sunet cute cand suspina; +futere misto in LOT cu putin FK) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! Tu tot timpul esti pe fugă , ești agitat rău am observat . Mai lento altă dată că iese treaba mai bună 🤣👍 2 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 990 Postat Iunie 16 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Partajează Postat Iunie 16 18 minutes ago, armando77 said: Tu tot timpul esti pe fugă , ești agitat rău am observat . Mai lento altă dată că iese treaba mai bună 🤣👍 Pai, e in mare parte din cauza intarzierii ei (de asta am dat minusul). Plus ca, mai primisem si un apel telefonic destul de… inoportun fix in timpul actiunii, agitandu-ma mai ceva decat sucul din shaker Csf, e complicat cand ai un timp mai scurt decat pauza de cafea pentru chestii d-astea 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 La 16.06.2024 la 22:47, ZombiuShogun a spus: Initial, ziceam ca n-are rost sa scriu despre Daniela, avand in vedere ca posteaza cu o viteza super luminica, urmând ca recenzia sa fie ingropata sub avalansa de postari. Totusi, mi-a placut de ea, deci am decis sa compun una concisa. Programarea s-a stabilit lesne pe WA, cu mesaje rapide si raspunsuri fulger de la ea, precum si confirmarea cu o ora inainte. Locatia e fix in inima orasului, pe langa Casa Poporului, cu o multime de locuri de parcare. Desi a intarziat putin, primindu-ma in apartament cu 10 minute mai tarziu, am apreciat ca n-a stat cu cronometrul in mana si nu mi-a taiat din timp. Era imbracata in lenjerie intima si si-a cerut imediat scuze, totul cu un zambet larg si o atitudine prietenoasa. Fizic, e de talie slim, nici prea inalta dar nici prea scunda, cu un fundulet decent si sani mici spre medii, exact ca in poze. Are un chip dragalas si inocent, daca ai vedea-o pe strada nici prin cap nu ti-ar trece ce fel de job are. Eram grabit, asa ca fug sa fac un dus ultra-rapid. Baia era bine aprovizionata cu tot ce trebuie: geluri de dus, apa de gura, si un prosop curat. Singura hiba era pardoseala murdara si igrasia dintre cada si pereti. Am ales FK ca extra, asa ca preludiul incepe cu amandoi in pat, in genunchi, cu saruturi usoare cu limba, mai restrans din partea ei, pentru ca avea o iritatie in colturile gurii si o ustura. In plus, am simtit putin miros de tigara din respiratia ei, dar m-am adaptat rapid. Continuam acest lucru rezemati de tablia patului. Incalzit bine dupa sesiunea de saruturi, o rog sa treaca la OP. Nu am optat pentru DT ca extra, asa ca l-am primit destul de simplu, fara cine stie ce artificiu, insa, cateva tentative mici de deep au existat, cu putine apasari pe crestetul capului ei. Nu mi-a supt-o mult ca eram deja scandura, si cer NP. Trecem la clasica pozitie, eu deasupra. Cand intru in ea, scoate un sunet adorabil, un fel de “Mmm” pe ton inalt. Ma lasa sa o fut adanc, acompaniind totul cu gemete delicate si dragalase. Brusc arunca o injuratura amuzanta, si ma speriasem, crezand ca facusem ceva nasol, dar pesemne ca iritatia ei era vedeta . In timp ce imi fac de cap, o sarut pe buze, pe gat, dar mai fac si un mic popas pe sfarcuri. Impresia mea e ca se simtea bine cu mine. Apoi, facem rocada. Deasupra s-a descurcat neasteptat de bine, jongland in diverse ritmuri. Cand mai obosea interveneam si eu cu un pic de ajutor. Din cand in cand, se rezema cu fruntea de a mea si, oricand incercam sa o sarut, nu se eschiva si se implica. Am reusit sa termin in vreme ce ea ma futea, sugandu-i buzele ca un ultim act de rasfat. Dupa al doilea dus, nu am putut sa mai stau mult, intrucat eram pe fuga. Beau repede un pahar cu apa si stam la un scurt chat, dupa care ies pe usa inainte sa mi se termine timpul. 150 (+50 FK extra), si am primit inclusiv si o injuratura adorabila la pachet! 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact -FB (-mica intarziere din partea ei) Locatie -FB (+Unirii, langa Casa Poporului, +parcari destule, -baia cu aspect urat) Duduia B (+fata normala cu sani mici spre medii, fund destul de bombat si tare, talie slim, frumoasa, draguta, amabila, chip inocent, poze reale; -FK retinut ca avea o iritatie in colturile gurii) OP B (n-am optat ptr DT extra; +cateva tentative de deep cu apasari usoare) NP -FB (+pizdulice destul de stramta; +sunet cute cand suspina; +futere misto in LOT cu putin FK) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! Mulțumesc din suflet pentru recenzie și pentru vizita Cu drag te mai aștept pe la mine Și sorry pt înjurătură dar mă deranja groaznic iritația aceea 🫣 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 Oral protejat Oral neprotejat în funcție de igienă Diferite poziții Normal protejat 69 Masaj de relaxare Cob și alte fantezii pe care le putem discuta Anniligus pasiv/ Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata,epliata (50 extra) CIM 50 extra COF 50 extra FK 50 extra dacă este compatibilitate Foot fetish (50 extra) Masaj prostatic 50 extra Deeptroath depinde de grosime 50 extra 🤗🤗 - 150 lei 30 de min 250lei/1 oră(2 fin sau 1 fin și masaj ) Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 😘 Link spre comentariu
dragos966 Reputație: -18 Postat Iunie 19 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Iunie 19 Acum 13 minute, Daniela122 a spus: 😘 🥵🥵🥵🥵 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 Acum 11 minute, dragos966 a spus: 🥵🥵🥵🥵 Aștept să fiu dezbrăcată 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 19 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 19 😘 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
floralys Reputație: 2 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Am avut o experiență foarte plăcutắ cu Daniela. Contactul a fost rapid si usor pe WhatsApp, iar locația centrală pe Bulevardul Unirii este foarte convenabilă, cu locuri de parcare disponibile. Apartamentul curat și atmosfera relaxată au contribuit la o întâlnire reușită. Daniela este o tânără drăguță, exact ca în poze, și foarte implicată. Serviciile oferite sunt de calitate, iar tariful de 250 lei pe oră este just. Recomand cu încredere și voi reveni cu siguranță! 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Acum 31 minute, floralys a spus: Am avut o experiență foarte plăcutắ cu Daniela. Contactul a fost rapid si usor pe WhatsApp, iar locația centrală pe Bulevardul Unirii este foarte convenabilă, cu locuri de parcare disponibile. Apartamentul curat și atmosfera relaxată au contribuit la o întâlnire reușită. Daniela este o tânără drăguță, exact ca în poze, și foarte implicată. Serviciile oferite sunt de calitate, iar tariful de 250 lei pe oră este just. Recomand cu încredere și voi reveni cu siguranță! Cu drag 😘 Mulțumesc pentru vizită 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 😘 1 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Dispo Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 20 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Oral protejat Oral neprotejat în funcție de igienă Diferite poziții Normal protejat 69 Masaj de relaxare Cob și alte fantezii pe care le putem discuta Anniligus pasiv/ Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata,epliata (50 extra) CIM 50 extra COF 50 extra FK 50 extra dacă este compatibilitate Foot fetish (50 extra) Masaj prostatic 50 extra Deeptroath depinde de grosime 50 extra 🤗🤗 - 150 lei 30 de min 250lei/1 oră(2 fin sau 1 fin și masaj Link spre comentariu
Daniela122 Reputație: 3088 Postat Iunie 21 Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Telefon: 0767190024 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 21 Disponibilă pentru programări 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum