Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 14:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp va pup

Nu raspunzi deloc pe whatsapp...

Postat

Am fost la ea

Notele pe scurt (fara alte detalii ...)

Locatia : 9

Daniela : Fata 7 - Cur 5 (ca-mi plac slim si ea nu se incadreaza) -  Sani 8  - Burta 5 (cam atarna si mor de ciuda cand vad asa ceva) Pasarica 8 -- General 6.6

Fata e simpla, nu are nimic special e mai cubby (cea ce nu-mi place) e pana in 20 ani  .... sunt unele fete pe care le prinde naturalul (adica fara machiaj) pe altele nu ... niste mici artificii nu ar strica ....

Actiunea: aici nu am obiectiuni fara graba ....  totul simplu (ca asa am vrut eu)   asa ca ii dau 10 

Atitudinea fetei: 10 - naturala si nu se forteaza

Igiena: 8 .... nu a facut dus inainte

Cotizatia : 100

De revenit / recomandat :  nu / nu prea

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la ea

Notele pe scurt (fara alte detalii ...)

Locatia : 9

Daniela : Fata 7 - Cur 5 (ca-mi plac slim si ea nu se incadreaza) - Sani 8 - Burta 5 (cam atarna si mor de ciuda cand vad asa ceva) Pasarica 8 -- General 6.6

Fata e simpla, nu are nimic special e mai cubby (cea ce nu-mi place) e pana in 20 ani .... sunt unele fete pe care le prinde naturalul (adica fara machiaj) pe altele nu ... niste mici artificii nu ar strica ....

Actiunea: aici nu am obiectiuni fara graba .... totul simplu (ca asa am vrut eu) asa ca ii dau 10

Atitudinea fetei: 10 - naturala si nu se forteaza

Igiena: 8 .... nu a facut dus inainte

Cotizatia : 100

De revenit / recomandat : nu / nu prea

Eu chiar nu va inteleg unde ați văzut voi burta

Postat

Eu chiar nu va inteleg unde ați văzut voi burta

in partea din fata a corpului ... intre sani si pasarica ...

in principiu ... daca stai in picioare ... nu deranjeaza atat de mult ... dar cand stai in pozitii gen capra ...  gravitatia o atrage mult in jos ...

Postat

Ce situatie, din cauza gravitatiei...pe bune ?

Asa ceva ?

Ia stai si tu in pozitia respectiva, s-ar putea sa atarne mai multe...

Pe bune, Daniela e o tanara mamica, nu stiu ce asteptari au unii, dar gasesc absolut normal ca dupa o nastere abdomenul sa nu fie chiar perfect.

Mergeti la top, pete negre sunt si pe soare...

Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 12:30-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp

Postat

in partea din fata a corpului ... intre sani si pasarica ...

in principiu ... daca stai in picioare ... nu deranjeaza atat de mult ... dar cand stai in pozitii gen capra ... gravitatia o atrage mult in jos ...

Îmi pare sincer rău scumpul meu dar după o sarcina nu am cum sa mai fiu perfecta chiar sunt bucuroasa ca arat așa cum arat și sunt chiar bine

Fiecare apreciază in felul lui

Postat

Îmi pare sincer rău scumpul meu dar după o sarcina nu am cum sa mai fiu perfecta chiar sunt bucuroasa ca arat așa cum arat și sunt chiar bine

Fiecare apreciază in felul lui

Ma bucur pentru tine f mult

Fiecare e cum e (filozofie) nimeni nu e perfect si f bine ca ai o parere buna despre tine

Nu am zis nimic cu rautate sau cel putin nu am vrut sa zic

Ai intrebat, eu am raspuns ...

Pa pa

Postat

Ce situatie, din cauza gravitatiei...pe bune ? Asa ceva ? Ia stai si tu in pozitia respectiva, s-ar putea sa atarne mai multe... Pe bune, Daniela e o tanara mamica, nu stiu ce asteptari au unii, dar gasesc absolut normal ca dupa o nastere abdomenul sa nu fie chiar perfect. Mergeti la top, pete negre sunt si pe soare...

Ma bucur pt ea ca-i mamica ... (pe bune) si ii doresc tot binele din lume ... poate ca-s unii care cauta acest gen de femei

Am scris ce am constatat fara intentia de a o jigni

Faptul ca e mamica ... este treaba ei si ii doresc multa sanatate si noroc in viata .....

Ma asteptam sa gasesc o pustoaica slim  (cel putin in unele poze asa arata --- ca inainte nu m-am uitat la toate ... rau am facut ..am vz prima poza in care-i capra ... si parea ca corespunde asteptarilor mele.  )--- si aici am fost un pic dezamagit

Eu daca as sta capra mi-ar ajunge slanina si s-ar intinde 2 metri pe jos ... fara sa fi nascut impreuna

Problema e ca aici noi ar trebuii sa facem recenzie la fete, sa le aratam + sau  - ... ceea ce am si facut si dpmdv am fost corect cu mentiuniea ca imi plac fetele slim

succes

Postat

Ce situatie, din cauza gravitatiei...pe bune ?Asa ceva ?Ia stai si tu in pozitia respectiva, s-ar putea sa atarne mai multe...Pe bune, Daniela e o tanara mamica, nu stiu ce asteptari au unii, dar gasesc absolut normal ca dupa o nastere abdomenul sa nu fie chiar perfect.Mergeti la top, pete negre sunt si pe soare...

Care dupa nastere ca are cativa ani.

Postat

Care dupa nastere ca are cativa ani.

Ești tu așa sigur? Ma cunosti tu așa bine sa știi de câți ani am născut eu? Dacă nu ma cunosti ai face bine sa nu mai scrii aberați

Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 11:30-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp va pup😘

• Like 1
Postat

Buna dragi mei astăzi sunt disponibilă între orele 11:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp va pup

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna dragi mei astăzi sunt disponibilă între orele 11:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp va pup

Buna!in ce zona ai locatia?
  • Like 5
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 12:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599

Postat

S-a mutat de la popa tatu mai? Nu mai arunca cheia de la fereastra?:))

Tu de unde sa știi, saracule ? Oricum nu-ți permiti vreo vizita la Daniela. Citește recenzii si poate iese de-o laba.
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 12:30-22:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp

• Like 1
Postat

Buna astăzi sunt disponibilă între orele 12:30-22:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr 0759142599 sau pe wapp

acum te futi pe bune?

Vizitator dzomba
Reputație: 0
Postat

de cand nu o mai bagam in seama pe aici nu prea mai are clientela :)))
cum stai cu sapunul ? tot asa prost ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...