Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Salut,

Ajuns la locație

Note:

Locație- ușor de ajuns, multe locuri de parcare, oglinzi in dormitor, puțină dezordine dar asta nu a contat. - 8

Sall!!sa iti fie de bine!!oare este asa de greu sa scrieti in recenzi si zona unde se afla locatia?

Zi buna!!!

• Like 1
Vizitator mr_leaf
Reputație: 0
Postat
Buna seara, 

Am avut o vizita saptamana trecuta la Daniela, am vazut-o cand am plecat de la colega ei si am zis ca trebuie sa ajung si la ea. Programarea a fost facuta pe whatsapp, mi-a raspuns destul de repede si am convenit amandoi cand putem sa ne vedem. Locatia este cunoscuta, pe Bld-ul Unirii aproape de piata Alba Iulia, de data aceasta ceva dezordine, dar nu e deranjant pentru mine. Daniela e o fata tanara, dezinvolta, poti comunica cu ea cu usurinta, glumeata, are o atitudine buna. Dupa cateva minute de conversatie am mers la dus si  m-am reintors in camera, unde ea ma astepta in pat, am inceput cu ceva sarutari pe corp, FK, un preludiu destul de ok, nu ma asteptam la asta. Am continuat cu oral neprotejat timp de cateva minute bune, a acordat si atentie la adiacente si normal protejat in cateva pozitii, finalizare in balon in doggy. 

Note:

Aspect: 9 - frumusica, corp atragator

ON: 8,5 

NP: 9 

GFE: 9 

Atitudine: 9,5 

Igiena: nimic suspect

200 / ora 

Spor! Seara buna! 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara, 

Am avut o vizita saptamana trecuta la Daniela, am vazut-o cand am plecat de la colega ei si am zis ca trebuie sa ajung si la ea. Programarea a fost facuta pe whatsapp, mi-a raspuns destul de repede si am convenit amandoi cand putem sa ne vedem. Locatia este cunoscuta, pe Bld-ul Unirii aproape de piata Alba Iulia, de data aceasta ceva dezordine, dar nu e deranjant pentru mine. Daniela e o fata tanara, dezinvolta, poti comunica cu ea cu usurinta, glumeata, are o atitudine buna. Dupa cateva minute de conversatie am mers la dus si  m-am reintors in camera, unde ea ma astepta in pat, am inceput cu ceva sarutari pe corp, FK, un preludiu destul de ok, nu ma asteptam la asta. Am continuat cu oral neprotejat timp de cateva minute bune, a acordat si atentie la adiacente si normal protejat in cateva pozitii, finalizare in balon in doggy. 

Note:

Aspect: 9 - frumusica, corp atragator

ON: 8,5 

NP: 9 

GFE: 9 

Atitudine: 9,5 

Igiena: nimic suspect

200 / ora 

Spor! Seara buna!

Multumesc frumos pentru vizită si te mai astept oricand pe la mine

• Like 1
Postat

Buna seară

Disponibilă pentru programări

Va pupic

In seara asta o sa fiu pana mai tarziu

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...