Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Andreeabubu si Cristina Threesome 0734750249

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

Ok..multumesc

Si noi multumim pentru confirmare

Vizitator andreeabubu
Postat

Ok..multumesc

Multumim pentru vizita si asteptam recenzia.Pup

Postat

Am fost..A fost super.Apartament frumos curat nota 10. Fetele comunicative atente la tot ce fac si o fac foarte bine.Andreea super clasa si la oral si la normal. Cristina la fel. Gemete contre lins tot ce vrei.A fost super. Recomand. Eu cu siguranta voi reveni!

Postat

Am fost..A fost super.Apartament frumos curat nota 10. Fetele comunicative atente la tot ce fac si o fac foarte bine.Andreea super clasa si la oral si la normal. Cristina la fel. Gemete contre lins tot ce vrei.A fost super. Recomand. Eu cu siguranta voi reveni!

multumim frumos te mai asteptam  :kiss3

Vizitator andreeabubu
Postat

multumim pentru vizita si recenzie  :kiss3

post-234646-0-66115100-1536037468.jpg

Vizitator andreeabubu
Postat

Posted 20 July 2018 - 05:14 PM

67709-badge-.png

Pentru doritorii de treeshome va astept impreuna cu colega mea Cristina.Programarile se vor face cu cel putin doua ore inainte si confirmarea programarii cu o ora inainte

Telefon;  0723.433.902

Cadoul este de 300 / ora

200 finalizarea

Vizitator andreeabubu
Postat

disponibile

Vizitator andreeabubu
Postat

Pentru doritorii de treeshome va astept impreuna cu colega mea .Programarile se vor face cu cel putin doua ore inainte si confirmarea programarii cu o ora inainte

Telefon;  0723.433.902

Cadoul este de 300 / ora

200 finalizarea

Postat

Pentru doritorii de treeshome va astept impreuna cu colega mea .Programarile se vor face cu cel putin doua ore inainte si confirmarea programarii cu o ora inainte

Telefon;  0723.433.902

Cadoul este de 300 / ora

200 finalizarea

Vizitator andreeabubu
Postat

Disponibile pentru programari

Postat

Telefon;  0723.433.902

Cadoul este de 300 / ora

200 finalizarea

Vizitator andreeabubu
Postat

Telefon;  0723.433.902

Cadoul este de 300 / ora

200 finalizarea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...