carolanjou Reputație: 597 Postat Iulie 20, 2018 Telefon: carolanjou_99@yahoo.com Oras:bucuresti Telefon: carolanjou_99@yahoo.com Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2018 A agatzat careva in club BOA?iar vi cu basini ? 1
Vizitator detomaso Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Postat Iulie 20, 2018 In BOA sunt destule care sa lasa agatate daca ie dai si bani, stiu cateva care au cont pe SD si cauta fraieri acolo.in weekend.Idem in FACE.
kingx Reputație: 360 Postat Iulie 20, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Iulie 20, 2018 ce e SD?FACE book? sau altceva?
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2018 Cand ai BANI, cand ai un bolid care te scoate in evidenta...sa numai vb de felul cum esti imbracat...PLM AGATI DESTULE FEMEI. Multi se imbraca naspa, nu pun importanta pe tinute, gandesc la modul" am multi bani si mi se rupe, si intr-o salopeta de munca fut femei frumoase pt ca am bani" !!!! Diverse mentalitati. Depinde ce inspiri tu ca mascul si ce vrei de la partenera! Daca e in cefos tatuat cu x5 si lantvde 3kg la gat...plm clar vrea o pitipoanca cu bot cat portbagajul la x5 tate cat rotile si pizda larga ca usile hipermarketurilor.... Daca te duci musai sa futi...da, cand te miroase femeia ca ai bani...." hai ca l.am gasit pe fraier, ii indoi buzunarul" Iar pularaul gandeste la modul:" plm, o rup p-asta in seara asta, ii dau o suma si e carpa mea, fac ce vreau cu ea"!!!!!!!!!! Trist dar adevarat, jungla!!! Ele vor bani si pula...ei vor musai pizda si daca merge sa le suceasca mintile calumea e ok!!!!! Plm, cand te vede femeia ca esti potemt financiar, cand cobori din Range, A8, S class, Panamera, x6 sau serie 7 2018...asezonat cu un costum William Fioravanti/Brioni/Enzo D'Orsi...asortate cu parfumuri cu valoare cat un bmw cu volan pe drepata si nr de BG... CLAR AGATI FEMEIA. DAR CE FEMEI ????? Niste papusi mutilate si proaste. Multe din ele nu stiu sa se imbrace, nu stiu makeup....nu stiu sa se comporte.....tate de cauciuc bot de cauciuc....in schimb vor pula de la barbati cu bani, vor bani bani bani. Una peste alta cand ai bani muli nu cont cum arati....banul conteaza. Banul deschide lacatul pasaricii!!!! In cluburi de fite se poarta AROGANTA....MANDRIA....plm toti pozeaza in oameni avuti si destepti. Plm...cand isi face alcoolul treaba, cand dragurile isi pin bazele in trupurile frumos conturate ... se termina distractie...SEXUL vine in vizita si face ravajiiii!!!! Cand le vezi frumos imbracate, ma rog mai mult dezbracate...si rupte de alcool si droguri....lesinate in 4 labe...te ia panica. ASTA FUT EU IN SEARA ASTA ? MA ROG...EU MAI SI ABEREZ....DAR IN MARE PARTE O DAU IN ADEVAR. Fete de bani gata cu parinti avuti...rupte de pula alcool si droguri. Fete de la tara venite in Buc, la capitala plm....venite sa futa sa se distreze si sa se simte bine pe banii prostilor. Masini de tocat bani. In concluzie...daca bani futi nelimitat. Insa sunt cazuri cand poti avea munti de bani si tot nu futi ce iti doresti. Cand mergi intr.un club, te gandesti ce fel de club este..ce lume vine in el si te mulezi. Daca e vorba de fite si basini...plm...avem fite si basini pt fete in colanti de 10 lei. Pt taranci rupe-n pizda de la 12 ani in timp ce vaca pastea fericita la umbra. Unii arunca milioane pe pizda femeilor si pe bauturi intr.o noapte iar cand vine vorba de un gest de caritate sau o afacere se CACA PE EI de chitrosi. Cunosc un tip cu multi bani care sparge bani multi multi in cluburi si cand am fost cu el sa isi ia un porshe panamera sh de 2 ani...negocia cu el. Pentru 2000 euro nu a luat masina. Bani care ii cheluie intr.o seara. Exista si astfel de pers. Plm... 4
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2018 A agatzat careva in club BOA?Ai de gand sa agati in BOA??? Ai banii necesari? Ce mai astepti?? GOOOOOOOOO!!!!! 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 21, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 21, 2018 A agatzat careva in club BOA?Unde-i clubul asta??
Vizitator kido Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Postat Iulie 21, 2018 Boss clubul BOA e inchis de mai mult timp.....deci te-ai trezit cam tarziu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Iulie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2018 Aia cu bani si arfe mari il deschid ei....petrec pe langa el :)))....
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2018 A agatat cineva in Nuba???? 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2018 Ba in plm sa agati pizde intr-un club de fitze....iti trebuiesc ceva banuti si nu vb de cateva 100 de lei ca,cu 1000 esti lachete si nu se uita nici o pizda la tine....gandestete ca vagaboantele se orienteaza in functie de ce ai pe masa....cand te vede cu 2-3 sticle de vin si o sampanie....nici nu existi... Plm 1-2 sticle de Belvedere neon....7-8 sampanii,frapiera plina de santal si ceva platouri de mancare ....este altceva.... Dar pentru asta ai nevoie de vreo 10000 de leusteni! 1
bitch_hunting_101 Reputație: 21 Postat Iulie 23, 2018 Postat Iulie 23, 2018 A agatat careva in Club A ? :laugh2
madmax01 Reputație: 85 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2018 mai exista?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum