Sari la conținut

Reyna -0760999284

Postări Recomandate

• Oras:salajan
  • Oras:salajan
Postat

Disponibila pentru programări va pup și va aștept cu mare drag :*

Buna

Esti in weekend ?

• Oras:Necunoscuta
Postat

Finalizare faciala faci? Colega am vazut ca face? ðŸ˜

Dragul meu eu sunt Reyna și fac finalizare faciala. Colega mea EVELIN nu face ea are topicul ei separat. Dar mia deschis ea pe aici Cum a știu. Noi sunt persoane toatal diferite te pupic :*
Postat

Disponibile pentru programări va pupam și va așteaptăm cu mare drag :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost azi la reyna...

am sunat dimineata am fost primul pe ziua de azi...din pacate nu am reusit sa facem celebrul click...

era pe drum cand am sunat-o si am stabilit fara detalii sa ne vedem direct la locatie... misto locatia curata... acolo ajuns I-am dat 250 ron pt o ora cu anal...

ca plusuri: dupa ce a luat banii a mers la dus...

ca aspect e maricica... se vede si din poze e durdulie, creola, destul de inaltuta

actiunea a inceput cu un oral protejat foarte slab, eram deja dezamagit ca intelesesem nu stiu de unde ca ar face finalizare orala si am aflat ca nu...doar corporala ceea ce s-a si intamplat dupa cateva pozitii la normal unde a fost ok ... anal mi-a zis ca nu facem si ca imi da banii inapoi

dupa primul nr care nu a durat mult m-am imbracat sa plec si mi-a dat 150 ron inapoi...alt plus din partea ei a fost foarte corecta

mi-a zis ca ii trebuie nuj ce pregatiri speciale pt anal si ca nu a facut ....in fine

daca va plac pozele fata e ok e curata e corecta nu m-a grabit nu m-a dat ea afara...spor la treaba !

• Like 5
Postat

am fost azi la reyna...

am sunat dimineata am fost primul pe ziua de azi...din pacate nu am reusit sa facem celebrul click...

era pe drum cand am sunat-o si am stabilit fara detalii sa ne vedem direct la locatie... misto locatia curata... acolo ajuns I-am dat 250 ron pt o ora cu anal...

ca plusuri: dupa ce a luat banii a mers la dus...

ca aspect e maricica... se vede si din poze e durdulie, creola, destul de inaltuta

actiunea a inceput cu un oral protejat foarte slab, eram deja dezamagit ca intelesesem nu stiu de unde ca ar face finalizare orala si am aflat ca nu...doar corporala ceea ce s-a si intamplat dupa cateva pozitii la normal unde a fost ok ... anal mi-a zis ca nu facem si ca imi da banii inapoi

dupa primul nr care nu a durat mult m-am imbracat sa plec si mi-a dat 150 ron inapoi...alt plus din partea ei a fost foarte corecta

mi-a zis ca ii trebuie nuj ce pregatiri speciale pt anal si ca nu a facut ....in fine

daca va plac pozele fata e ok e curata e corecta nu m-a grabit nu m-a dat ea afara...spor la treaba !

Mulțumesc pentru vizita :*
  • Like 1
Postat

Impreuna jucati in echipa sau doar insividual? :-)

quote name="evelin20" post="4812199" timestamp="1532504088"]

Disponibile :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...