4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iulie 25, 2018 pisicu' blocheaza toate topicele dinainte de 1 ian 2018iti va creste traficul cu 36,5% 2
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 25, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 25, 2018 Si puparea moastelor.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Ce-ai ma , pai unde ne mai distram sa dam UP-uri ? :angry UP = Click = Productie ....asta daca nu stiai :)
4nicator Reputație: 431 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Autor Postat Iulie 25, 2018 Ce-ai ma , pai unde ne mai distram sa dam UP-uri ? :angry UP = Click = Productie ....asta daca nu stiai :)e mare gradina , ai de unde 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 e mare gradina , ai de unde chiar ma gandeam acum sa invadez o curte ....stai ase :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 chiar ma gandeam acum sa invadez o curte ....stai ase :)Te rog sa fii mai atent la ce mai spui... :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Lucram ingrijit ...dulceata ...vezi sa nu mai dai cu Minusuri in mine ca ma exciti si i-o proptesc lu' 96 in buze ....ai inteles ? :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Gata ...l-am scos pe mort din groapa si repede a aparut Popo sa-i faca sfestanii Il dresez pe impotentul clonat cum vrea plm sa se tina alipit cu limba de curul meu =))
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iulie 25, 2018 Ce-ai ma , pai unde ne mai distram sa dam UP-uri ? :angry UP = Click = Productie ....asta daca nu stiai :)deci asta e distractia ta,in plina vara cand lumea normala la cap e plecata...Ai de PLM,bine ca recunosti ca asta e singura ta distractie. 2
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2018 Gata ...l-am scos pe mort din groapa si repede a aparut Popo sa-i faca sfestanii Il dresez pe impotentul clonat cum vrea plm sa se tina alipit cu limba de curul meu =))unde esti poponare? 4 14
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 26, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 26, 2018 Lucram ingrijit ...dulceata ...vezi sa nu mai dai cu Minusuri in mine ca ma exciti si mi-o propteste 96 in buze ....ai inteles ? :)Nu esti sa legi doua cuvinte corect si ai pretentia sa "lucrezi ingrijit"? Bai sandilaule, ai ajuns rau de tot, bag de seama ca s-a agravat rau de tot boala ta. Cat despre excitat, vezi ca iti face ursul curul prastie. Oricum, tu esti invatat de la stiuleti. Am Vazut ca urmaresti foarte mult sectiunea transexuali! :laugh2 1 4
primus Reputație: 59 Postat Iulie 26, 2018 Postat Iulie 26, 2018 Ce-ai ma , pai unde ne mai distram sa dam UP-uri ? :angry UP = Click = Productie ....asta daca nu stiai :) deci asta e distractia ta,in plina vara cand lumea normala la cap e plecata...Ai de PLM,bine ca recunosti ca asta e singura ta distractie. popo.nu zi eai tu ba ca iei vacanta din iunie-iulie pana in septembrie? ca vad ca tu cu toate clonele tale si butonate 12 ore simultan.n-ai scos bani la plata pe click.nici de un weekend de pauza pe forumurla foamea -n tine rau sau trebuie sa te tai la vene p aci zilnic sa nu dai in apoplexie de cata ura si frustrare iti curg prin veneincearca si taiatul sub limba.jugulara si preput.doar asa te scoti la pacea lui dumnezeu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum