Sari la conținut

Dama de companie noua

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mergi tu și sparge gheața man

nu are numar de telefon, si la mesaje pe site nu a raspuns.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Mai are topic deschis.

Maximus 16 e varianta mai ingusta la tampenie de la maximus idioticus deja inregstrat aici? De obicei apare cand se da la azil de nebuni voie la internet jumate de ora.

Tu esti pe 16 biti si el pe 32? Desi... la cat e de tampit, eu cred ca-i trebuie 64 biti sa circule atata prostie.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai are topic deschis.

Maximus 16 e varianta mai ingusta la tampenie de la maximus idioticus deja inregstrat aici? De obicei apare cand se da la azil de nebuni voie la internet jumate de ora.

Tu esti pe 16 biti si el pe 32? Desi... la cat e de tampit, eu cred ca-i trebuie 64 biti sa circule atata prostie.

Ai dreptate.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:) cica la prosti nu le raspunde. pune-l pe coaie sa-i scrie. vezi ca e agramata omu' , deci da-i muie-n gura, pardon mura-n gura! 

P.S. auzi ba 16 tu din septembrie 2016 doar atat ai reusit sa pricepi de  p'aci? du-te-n plm de trist ce esti! Din multitudinea de curve ce activeaza pe cluj tu alegi sa ceri informatii despre una care nici nr de telefon nu are? Mai bine linge-l in cur pe coaie la propriu ca la figurat am vazut ca i-ai tras o limba-n cur!

P.S. ba coaie , stiu ca citesti du-te-n plm de agramat, am observat ca ti-ai imbunatatit exprimarea! Bravo...ai stil!:). 

nu are numar de telefon, si la mesaje pe site nu a raspuns.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...