shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ne intalnim. Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ne intalnim.Unde??? Si Sp aici pe forum când ne întâlnim ca sa avem si spectatori???😂😂😂 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Unde??? Si Sp aici pe forum când ne întâlnim ca sa avem si spectatori???Langa cimitir. Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 OK o sa îți aprind si o lumânare sa te pomenesc deci mâine la aceeași ora ne vedem in spatele cimitirului da? 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Batem palma. Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Batem palma. 1 1 Link spre comentariu
electro223 Reputație: 36 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Buna anda te am vizitat acum un an si nu am ce sa ti reprosez.Am fost multumit de tot ce insemni tu.Pacat ca nu mai vrei sa lucrezi tu stii cel mai bine de ce .Daca te razgandesti da ne de veste o sa te vuzitez negresit. 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Buna anda te am vizitat acum un an si nu am ce sa ti reprosez.Am fost multumit de tot ce insemni tu.Pacat ca nu mai vrei sa lucrezi tu stii cel mai bine de ce .Daca te razgandesti da ne de veste o sa te vuzitez negresit.Tu chiar crezi ca e Anda??? Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Buna electro!!! Dacă o sa îmi reîncep activitatea sigur o sa va anunt........ 2 Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Tu chiar crezi ca e Anda???OK uite cum facem.... Îmi fac o poza la jumătate din fata acum ca sa îți demonstrez ca te-ai înșelat 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ok... astept Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 OK uite cum facem.... Îmi fac o poza la jumătate din fata acum ca sa îți demonstrez ca te-ai înșelatGata....e poza de profil pt ca nu știu cum sa o atașez aici 2 Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Deci???? 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Sa mor eu daca mai inteleg ceva... Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Adică? 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Trimite-mi te rog in privat, poza de aia de la profil in care sa ti se vada toata fatza. JUR CA N-O TRIMIT LA NIMENI. Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Sa ne înțelegem eu nu am mai folosit acest forum pana astăzi si îmi cam prind urechile pe aici așa ca nu m-a pune sa fac ceva de care nu am habar scz 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 ooo fight ... mi-am luat pufuleti ... continuati Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Buna anda te am vizitat acum un an si nu am ce sa ti reprosez.Am fost multumit de tot ce insemni tu.Pacat ca nu mai vrei sa lucrezi tu stii cel mai bine de ce .Daca te razgandesti da ne de veste o sa te vuzitez negresit.stai linistit ca si eu am fost la ea acum 2 ani si nu ma mai laud Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ok, fii atenta o sa iti dau adresa mea de e-mail, si imi trimiti acolo poza da? Te descurci? Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Ok, fii atenta o sa iti dau adresa mea de e-mail, si imi trimiti acolo poza da? Te descurci?[/quoteOk 1 Link spre comentariu
andutza andutza Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 OK 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 OK trimite-mi pe [email protected] Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2016 Da sunt socat ce sa zic... Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 9, 2016 Toata lumea s-a dus la hipermarket, supermarket, generalu store din colt sa-si ia bere si pufuleti, . .........acum asteptam ! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum