Sari la conținut

0730142595 Anda-8martie

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Salutare tuturor! M-am intalnit de curand cu Anduta si a ramas lafel de frumoasa.A revenit pe piata din cate am inteles... nu stiu exact locatia dar mi-a lasat un nr de telefon! sper sa ajug cat de curand la ea sa va pot da mai multe etalii despre locatie!

Eu am impresia ca tu ne cam minti pe noi cu revenirea ei. Eu am auzit ca Anda ar fi graviduta in mai mult de 5 luni. Asa este?

• Like 3
Link spre comentariu

Salutare tuturor!! Nu am de ce sa mint pt ca nu am nimic de câștigat!! Acesta este nr de telefon pe care mi l-a lăsat : 0730142595! !! Am sunat dar nu este ea la telefon!!! Poate ea m-a mințit si dacă este așa înseamnă ca nu știa cum sa scape de mine!!! Păcat....

• Minus 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor!! Nu am de ce sa mint pt ca nu am nimic de câștigat!! Acesta este nr de telefon pe care mi l-a lăsat : 0730142595! !! Am sunat dar nu este ea la telefon!!! Poate ea m-a mințit si dacă este așa înseamnă ca nu știa cum sa scape de mine!!! Păcat....

Din cate o cunosc eu pe Anda, nu ii sta ei in caracter sa faca asa ceva. Daca sustii ca te-ai vazut cu ea, de ce nu ai precizat ca e insarcinata? Nu era un lucru esential?
  • Like 3
Link spre comentariu

Deci eu m-am întâlnit cu ea in mall era chiar lejer îmbrăcată si nu se vedea nimic schimbat!!! Dacă voi știți mai bine atunci înseamnă ca m-a cam lăsat vederea😂😂😂 ceea ce nu cred!! Eu aveam un alt nr de al ei de aceea nu mi s-a părut nimic ciudat când mi-a dat acest nr....Totuși eu sper sa o mai întâlnesc sa ii cer câteva explicații pt încurcătura aceasta 😜

• Minus 1
Link spre comentariu

Hmmm buna seara băieți! Vreau sa intervin in aceasta situație deoarece văd ca toată lumea își cam da cu presupusul despre mine si viața mea.1: da i-l cunosc pe domnul căruia i-am dat nr de telefon ( cel pe care i-l știți cu toți), am făcut asta cu gândul ca o sa se ducă oricum la fosta mea colega si dc sa nu fiu sinceră am ras si puțin de el....( era genul ăla stresant). 2: nimeni nu știe mai bine decât mine in câte luni sunt însărcinată sau dacă sunt pt ca nu dau socoteala nimănui!!! 3: nu mai lucrez si nici nu o sa mai lucrez vreodata!! Așa ca mai bn sa vorbim fiecare despre noi nu despre alți!! Aaaa si apropo domnul shadowangel dacă a-și fi însărcinată crezi ca a-și arată precum un elefant?😂😂😂😂😂 va pup si bafta la.....

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Hmmm buna seara băieți! Vreau sa intervin in aceasta situație deoarece văd ca toată lumea își cam da cu presupusul despre mine si viața mea.1: da i-l cunosc pe domnul căruia i-am dat nr de telefon ( cel pe care i-l știți cu toți), am făcut asta cu gândul ca o sa se ducă oricum la fosta mea colega si dc sa nu fiu sinceră am ras si puțin de el....( era genul ăla stresant). 2: nimeni nu știe mai bine decât mine in câte luni sunt însărcinată sau dacă sunt pt ca nu dau socoteala nimănui!!! 3: nu mai lucrez si nici nu o sa mai lucrez vreodata!! Așa ca mai bn sa vorbim fiecare despre noi nu despre alți!! Aaaa si apropo domnul shadowangel dacă a-și fi însărcinată crezi ca a-și arată precum un elefant? va pup si bafta la.....

Daca tu esti Anda, promit ca iti dau 1000 lei, daca nu... aflu eu cine esti. :)

Link spre comentariu

Ti-as face eu altceva in acea parte a corpului.

Parca nu erai sigur ca sunt eu 😂😂😂😂 sau cumva îți plac si bărbați? Hai zii cum facem sa ne întâlnim??? Nu de alta dar eu sunt activ/a deci tu ar trebui sa fi pasiv😂😂😂😂
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...