Sari la conținut

Maya - Tomis 3 - 0790113090

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat

Ia zi tu.,ne intersectam si noi.sapt asta,ca de mult vreau sa poposesc la tine in iatac!Da amu sa raspunzinla tilifon si sa fii si dispo))

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

NICE

N-am mai fost cam demult pe la tine ...poate-ti fac o vizita zilele astea ...sper sa si raspunzi la telefon .

• Oras:Bucuresti
Postat

Cam neserioasa. Am facut o programare si cand am sunat cu 20 de minute inainte nu a mai raspuns.

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cam neserioasa. Am facut o programare si cand am sunat cu 20 de minute inainte nu a mai raspuns.

Ce te miri? După postarea ta a răspuns la unele recenzii, dar nu a binevoit sa si ceara scuze... si eu am aceeasi parere dupa multe încercări de a o intalni: o neserioasă pusă pe fast fuck...
  • Like 2
Postat

Ce te miri? După postarea ta a răspuns la unele recenzii, dar nu a binevoit sa si ceara scuze... si eu am aceeasi parere dupa multe încercări de a o intalni: o neserioasă pusă pe fast fuck...

Si totusi lumea o lauda pe aici din ce am vazut. Poate doar n-am avut noroc! :)))

• Like 1
Postat

Eu nu sunt cu fast fuck ba chiar mai las omul sa-si traga sufletul port conversatii in legatura cu programarile sunt foarte multi neseriosi isi fac programari si nu se tin de ele
Postat

Eu nu sunt cu fast fuck ba chiar mai las omul sa-si traga sufletul port conversatii in legatura cu programarile sunt foarte multi neseriosi isi fac programari si nu se tin de ele

Eu am facut programare si te am sunat, asa cum convenit, cu 20 de minute inainte si nu ai mai raspuns.

• Like 1
Postat

Eu am facut programare si te am sunat, asa cum convenit, cu 20 de minute

inainte si nu ai mai raspuns.

Scuza-ma dreamer probabil ca am incurcat eu programarea nu se va mai repeta

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Maya...tiai schinbat numaru di telifon ?

Il vrei pi asta nou in titlu...sau li vriei pi amindoua numere colea ?

Postat

Multumesc de intrebare unicul meu nr este 0767989802 chiat te-as ruga sa pui doar acest numar la titlu

Postat

Multumesc de intrebare unicul meu nr este 0767989802 chiar te-as ruga sa pui doar acest numar la titlu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...