gabitoaleta Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:ZALAU Oras:ZALAU Postat Octombrie 22, 2018 Deciiiii!!!!!!!!!!!!Sa va fie clar !!!pentru scato ne putem vedea doar dimineata si prefer sa stabilim cu o zi inainte.Nu pot sa stau ne(.....) pana la 14 cum cer unii dintre voi (adica nu ma puteti vizita pt scato la ora aia) decat pt dominare uro..etc.Numai veniti la mine daca nu sunteti capabili si nu stiti in ce consta aceasta parte (scato)De maine sunt din disponibila,va astept sub talpile mele.ANA FACE SCATO MULT ..EU AM FOST DE MAI MULTE ORI LA EA
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 22, 2018 Postat Octombrie 22, 2018 Am fost eu la doamna, pierdere de timp si bani, nici nu s-a deranjat sa se spele la pizda inainte de intalnire intrucat mirosea a transpirație! Despre ce mistress vorbim? Nici nu incape discutia de asa ceva! O târfă ieftină si nespălată care abia astepta sa-si arunce tocurile din picioare odata ce a vazut ca ramai, parând astfel si mai grasa decat este de fapt! Vrea sa stea pe spate decat si sa primeasca limbi, atitudine 0, igiena nota 2, fara gel de dus, sapun sau prosoape curate, aceeasi atitudine ca si vecinele dumneaei Randunika si cioara cealalta, nu mai stiu cum isi spune ca i-am lasat si ei o recenzie de genul.Credeam ca e altceva insa m-am inselat, poate nu mai faceti si voi ca mine! Pret 250 anormal de mult, face cam 50 lei, nu mai mult! 2
lottt Reputație: 355 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2018 Du-te la Alina care face doar masaj și dominare, poate va fi ceva mai soft, mai ales ca atitudine (e mai degrabă o amanta zâmbitoare decât domina) dar femeia arata într-un mare fel, iar igiena și atitudinea sunt ireproșabile 1
lottt Reputație: 355 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2018 Vezi ca nu vb de aia cu recenzii nasoale care are topic aici, ci de o fosta maseuza căreia tot i s-a deschis topic și care are poze într-un body rosu în fotoliu. Ea nu are cont pe forum.
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 22, 2018 Postat Octombrie 22, 2018 Multumesc pt recomandare, era pe lista de mai mult timp, o s-o trec in capătul listei. Ms! 1
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2018 Am fost eu la doamna, pierdere de timp si bani, nici nu s-a deranjat sa se spele la pizda inainte de intalnire intrucat mirosea a transpirație! Despre ce mistress vorbim? Nici nu incape discutia de asa ceva! O târfă ieftină si nespălată care abia astepta sa-si arunce tocurile din picioare odata ce a vazut ca ramai, parând astfel si mai grasa decat este de fapt! Vrea sa stea pe spate decat si sa primeasca limbi, atitudine 0, igiena nota 2, fara gel de dus, sapun sau prosoape curate, aceeasi atitudine ca si vecinele dumneaei Randunika si cioara cealalta, nu mai stiu cum isi spune ca i-am lasat si ei o recenzie de genul.Credeam ca e altceva insa m-am inselat, poate nu mai faceti si voi ca mine! Pret 250 anormal de mult, face cam 50 lei, nu mai mult!Mda!inseamna ca ti a placut pizda mea nespalata de Ai lins o cu asa pofta ! Magarule mincinos cum poti sa spui ca nu aveam gel de dus si prosop???Cand am o stiva chiar pe dulapul din camera? Ai fost chior nu le ai vazut? Mars la caca ! Sclavule! Ti am dat pizda nespalata ca esti un sclav altfel nu veneai la mine 1
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2018 Multumesc pt recomandare, era pe lista de mai mult timp, o s-o trec in capătul listei. Ms!Trece ma unde vrei! Sclavul de mai sus a vrut sa imi scrie acea recenzie fidca nu o suporta pe Randunica si nici pe amicele ei.Asa ca sa ne suga degetele de la picioare tuturor!!!Si tu du te unde vrei ! Nu te a invitat nimeni! Din cauza labagiilor astora ca el nu te poti bucura tu ca pui boticul rapid la un latrau. 1
batranul50 Reputație: 18 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 22, 2018 Mda!inseamna ca ti a placut pizda mea nespalata deAi lins o cu asa pofta ! Magarule mincinos cum poti sa spui ca nu aveam gel de dus si prosop???Cand am o stiva chiar pe dulapul din camera? Ai fost chior nu le ai vazut?Mars la caca ! Sclavule! Ti am dat pizda nespalata ca esti un sclav altfel nu veneai la mine.Asta e daca sunt o gramada de ratati handicapati.
thumbzilla Reputație: 824 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:European Union Oras:European Union Postat Octombrie 23, 2018 Multumesc pt recomandare, era pe lista de mai mult timp, o s-o trec in capătul listei. Ms!Pe langa faptul ca esti troll, mai esti si prost pe deasupra :)))) Cui multumesti pt recomandare? Ca tot tu ai facut recenzia pt care multumesti :)))) dar asa e cand esti troll si incurci conturile intre ele :D 2 1
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Lui lott i-am multumit pentru recomandare boule, urmărește discutia si ar fi normal sa poti intelege chiar si tu, era vorba de o alta stăpâna, Alina!
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Cat despre asa zisa”stăpâna” vad ca o deranjeaza mai tare ca n-am gasit eu gelurile de dus, nu ca era nespălată la pizda!!! Pe alea le avea pe “un raft din camera” zice ea. Pai le puteai pune fix in baie daca vrei sa le si folosească careva, ca nu le cauta nimeni prin casa...Mai esti si obraznica dupa ce ca esti o jegoasa! 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2018 Cat despre asa zisa”stăpâna” vad ca o deranjeaza mai tare ca n-am gasit eu gelurile de dus, nu ca era nespălată la pizda!!! Pe alea le avea pe “un raft din camera” zice ea. Pai le puteai pune fix in baie daca vrei sa le si folosească careva, ca nu le cauta nimeni prin casa...Mai esti si obraznica dupa ce ca esti o jegoasa!Aici ar trebui putin clarificat.Ea zice ca ai lins cu pofta si ca ti-ar fi placut.Tu nu ai zis ca ai comentat sau ca ai refuzat desi clar ca puteai , nu esti "sclav/submis" decat de buna voie pana la urma nu in realitate. La femdom faza cu pusilina transpirata e clasica , nu e ceva chiar neobisnuit dar ar trebui bineinteles sa se faca cu acordul clientului.Ea o fi vrut sa iti faca o surpriza dar tu puteai sa ii spui atunci ca nu e ceea ce iti doresti. De ce nu ai facut-o ? 1
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 26, 2018 Postat Octombrie 26, 2018 Multi “susținători” mai are obraznica asta! Anormal de multi! Pai cum plm sa te duci la o “mistress” si sa fie nespălată la pizda? Aaaa...daca ai tu vreun fetish de genul si discutați asta anterior da...Altfel, da-mi voie sa spun inca o data ca e o Jegoasa! 1 1
thumbzilla Reputație: 824 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:European Union Oras:European Union Postat Octombrie 26, 2018 Lui lott i-am multumit pentru recomandare boule, urmărește discutia si ar fi normal sa poti intelege chiar si tu, era vorba de o alta stăpâna, Alina!Tu esti prostia intruchipata :)))) Ca sa raspunzi unui comment, ai un buton pe care scrie "raspuns" :))) you dumb motherfucker . 1 1 2
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2018 Multi “susținători” mai are obraznica asta! Anormal de multi! Pai cum plm sa te duci la o “mistress” si sa fie nespălată la pizda? Aaaa...daca ai tu vreun fetish de genul si discutați asta anterior da...Altfel, da-mi voie sa spun inca o data ca e o Jegoasa!Nu ocoli raspunsul . De ce ai lins dc nu ti-a plcut ??!! Mie imi place si cuni si dominarea in ambele sensuri dar daca imi pute ceva neplacut nici mort nu bag botu 2
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 27, 2018 Postat Octombrie 27, 2018 Nu ocolesc nimic, dar daca l-ai bagat deja ce te faci? Te ridici si pleci? Sau incerci altceva tinand cont ca ai dat banii inainte ca la curve? Eu am ales cea de-a doua varianta... 1 2
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 28, 2018 Nu ocolesc nimic, dar daca l-ai bagat deja ce te faci? Te ridici si pleci? Sau incerci altceva tinand cont ca ai dat banii inainte ca la curve? Eu am ales cea de-a doua varianta...INteleg , dar puteai eventual sa zici intr-un mod elegant , diplomat , ca preferi dulce nu picanta ;-)Da sincer ti-a placut condimentata sau asa si asa ? :-) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2018 Postat Octombrie 28, 2018 Nu ocolesc nimic, dar daca l-ai bagat deja ce te faci? Te ridici si pleci? Sau incerci altceva tinand cont ca ai dat banii inainte ca la curve? Eu am ales cea de-a doua varianta... trebuia sa ceri, un pic de ketchup, mai dregeai gustul =)) ) 3
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2018 Nu ocolesc nimic, dar daca l-ai bagat deja ce te faci? Te ridici si pleci? Sau incerci altceva tinand cont ca ai dat banii inainte ca la curve? Eu am ales cea de-a doua varianta...Iti inteleg frustrarea !da cine naibi sa stie ca tu un sclav care vi sa lingi orice faci fite si nu iti convine pizda mee!eu te am tratat ca pe un sclav adevarat poate de aia ti am dat o nespalata la lins!aia e,ghinionul tau!muta te si latra pe alt topic! Oricum faptul este consumat!asa ca numai ai ce face !aici latri degeaba ca nu ma afecteaza cu nimic .spor la lins!ia ti si un ketcheap dulce cu tine pe viitor 1
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 29, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 29, 2018 Cat despre asa zisa”stăpâna” vad ca o deranjeaza mai tare ca n-am gasit eu gelurile de dus, nu ca era nespălată la pizda!!! Pe alea le avea pe “un raft din camera” zice ea. Pai le puteai pune fix in baie daca vrei sa le si folosească careva, ca nu le cauta nimeni prin casa...Mai esti si obraznica dupa ce ca esti o jegoasa!Hai sa te lamuresc eu. Legat de prosoape. De altceva nu ma bag ca esti prea prost sa duci. Dar despre prosoape: pai boule, daca tin prosoapele in baie nu se imput ele acolo? De la aburi de la apa de la una alta? In mod logic oricine vine isi ia un prosp de acolo din camera ca de aia sunt puse in fata ochilor tai...sau cere. Cere un prosop ca nu te doare gura. Daca te doare gura sa ceri, nu te doare apoi in cur sa te plangi pe aici.Inteleg ca nu ma suporti. Ne cunoastem? Asa prost eti si in realitate sau doar aici?Ce ma bucur ca ti-a dat-o cu aroma :)))) .
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 29, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 29, 2018 Nu ocolesc nimic, dar daca l-ai bagat deja ce te faci? Te ridici si pleci? Sau incerci altceva tinand cont ca ai dat banii inainte ca la curve? Eu am ales cea de-a doua varianta...Te ridici, iti ceri banii si te cari. Simplu.Dar recunoate ca ti-a placut maxim. Fuck Delia, te ador!!!!!Ce ma bucur ca i-ai dat-o cu aromaaaaa
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 29, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 29, 2018 2
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 29, 2018 Deci la Delia se specifica daca vrei cuni cu de toate :-)Dar cum a cerut cerealxxx sof sau hard ? ca pentru hard e normal cu de toate dar la soft se cam subantelege nepicanta
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 30, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 30, 2018 Deci la Delia se specifica daca vrei cuni cu de toate :-)Dar cum a cerut cerealxxx sof sau hard ? ca pentru hard e normal cu de toate dar la soft se cam subantelege nepicantaEu cred ca Delia a avut drept inspiratie mufa lui si a facut ce a simtit :))))Fata isteata, cineva trebuia sa il rasplateasca pt vreun tupeu :)))) 1
cereallxxx Reputație: 35 Postat Octombrie 30, 2018 Postat Octombrie 30, 2018 Hai ca v-ati aliat sa susțineți ce? Ca din cate vad singura recunoaste ca avea pizda nespălată, ba mai mult, chiar se si mândrește cu asta si se bucura ca am fost eu pus in postura asta...A fost decat un punct de vedere sa nu fie si altii puși in situatia ingrata in care am fost eu...Stăpânele pulii! Si cu asta inchei ca v-am acordat prea mult timp, nu faceti nici doi bani din punctul meu de vedere cu atat mai mult timpul meu! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum