Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
Postat

cad s-a trezit era dimineata 

Postat

cad s-a trezit era dimineata 

• Oras:toplita
Postat

0734676782 0785734703  , ZDREANTA BATRANA SI CURVA ACUM ACTIVEAZA ...CICA MASAJ CU NR POSTATE...

S A PUS CU DRACU DACA A MANCATO N CUR...SI A MANCAT CACAT CU POLONICUL DESPRE DOAMNELE CARE CHIAR FAC MASAJ PROFESIONAL.

II UREZ SUCCES IN TOATE GAURILE!

Postat

ALBASTRU DE METIL....A DISPARUT, STEFAN CEL MARE SAU VASILE, NU MAI E.

ASTEPT SA DISPARA SI FLORY DE LA BUREBISTA, DIANA, CARMEN...SAU CUM VREA ZDREANTA BATRANA, GRASA SI CURVA... CARE INCA ACTIVEAZA ACOLO, CICA MASAJ PROFESIONAL...SA DISPARA DE PE PIATA.

SA SE INVETE MINTE SA SI MAI FACA CONTURI AIURE PE SITE, SA DEA IN CELE CARE CHIAR FAC MASAJ SI NU SE PROSTITUIAZA...

SA I DEA CEL DE SUS, NUMAI PULII IN CUR, GRATIS.

Postat

0734676782 0785734703  , ZDREANTA BATRANA SI CURVA ACUM ACTIVEAZA ...CICA MASAJ CU NR POSTATE...

S A PUS CU DRACU DACA A MANCATO N CUR...SI A MANCAT CACAT CU POLONICUL DESPRE DOAMNELE CARE CHIAR FAC MASAJ PROFESIONAL.

II UREZ SUCCES IN TOATE GAURILE!

Postat
Descriere anunt

Masaj profesional

Te astept la un masaj profesional, pe masa de masaj efectuat timp de 90 de minute. Locatie discreta fara aglomeratie si fara graba. Masajul cuprinde toate zonele corpului inclusiv talpile.

Detalii suplimentare

Locatia este linistita si discreta.

Se lucreaza tot corpul si se insista pe zonele cu probleme cum ar fi muschii fesieri daca stai mult pe scaun.

Se face si masaj prostatic,inghinal,finalizarea prin tehnici.

Se poate si dominare usoara.

Postat
Descriere anunt

Masaj profesional

Te astept la un masaj profesional, pe masa de masaj efectuat timp de 90 de minute. Locatie discreta fara aglomeratie si fara graba. Masajul cuprinde toate zonele corpului inclusiv talpile.

Detalii suplimentare

Se lucreaza tot corpul si se insista pe zonele cu probleme cum ar fi muschii fesieri daca stai mult pe scaun.

Postat
Descriere anunt

Masaj profesional

Detalii suplimentare

• Oras:Tartasesti
Postat

Oare Gheorghe asta e doamna Flory de la Obor?numai ea este obsedată de maseuza pe care n.a cunoscut.o in viata ei si care nu i.a facut nimic.

Da cu bebe intr.un om pt ca cineva a scris recenzii bune de persoana respectiva si de ea negative.

Daca s.ar uita in oglinda ar vedea ca e mai josnice decit clientul respectiv si obsesivă

Păcat ca o maseuza asa buna ca dna de la Obor vorbeste ca o centurista...are o fata..

are o vîrsta.

Iar daca Gheorghe asta nu e ea desi are acelasi vocabular infarct,atunci sa fie pestele ei?asa ii numeste ea pe cei care scriu recenzii bune de alții.

Acest Gheorghe zică ca dna Cristina e bătrînă.

Oare Flory obor cum o fi?am vazut ca Florii obor are si probleme cu ochii..unu zici ca.i iese din orbită.Doamne fereste dar de ce rîde de alții.

Dna Cristina,Diana (asta e o fosta colaboratoare de a ei)sau cum si.a mai zis.. (sa.i citez pe Flory si Gheorghe al ei) este o maseuza pe care am întîlnit.o la cabineticabinetul terapeutic unde lucra

M.am dus pe unde a lucrat pt ca .mi plăcea Masajul.

A dispărut isi schimbase nr si mi.a explicat si de ce.Nu e nevoie sa dau detalii.Deci,are dipdioma,pag si fata de alții a lucrat si cu contract de munca i nnainte de a fi pe cont propriu.

Mi.e mila de doamna Flory!Obsesia si ura e o boala care chinuie sufletul.

unii ajung la crima sau fac infarct.

Poate ipesteisi revine.Săracă!.

Postat

Iar ,in rest..

ce o intereseaza pe Flory Gheorghe cum se fute Cristina si cu cine si daca si cum.

O maseuza decentă...sta la locul ei.Sau ia placut scurtă mea poveste cu legat ul la ochi si vrea si ea.

Probabil ii e rusine de fiica ei care,zice ea,locuieste si ea pe acolo.

Postat

Iar ,in rest..

ce o intereseaza pe Flory Gheorghe cum se fute Cristina si cu cine si daca si cum.

O maseuza decentă...sta la locul ei.Sau ia placut scurtă mea poveste cu legat ul la ochi si vrea si ea.

Postat

Doamna Flory,i nnainte sa jignesti si sa loveste trebuie sa stii pe cine.

Suntem niste nume.

Dar nu stii cine si pe cine jignesti.

Sa nu.ti para rau.

Postat

Doamna Flory,i nnainte sa jignesti si sa loveste trebuie sa stii pe cine.

Suntem niste nume.

Dar nu stii cine si pe cine jignesti.

Sa nu.ti para rau.

MA PIS PE TINE SI TE ASTEPT CU NERABDARE SA TI O PREZINT PE FATA EI, CARE, CARE INCA NU S A NASCUT.

CURVA BATRANA SI GRASA, PROSTITUATO CU 10 NUME SI 20 DE NR DE TEL CARE TI FACI MULTA PUBLICITATE CUM SI PE UNDE POTI

NU MAI DA IN FATA MEA, CARE MUNCESTE CINSTIT SA SI TINA CASA, SUNT TATAL EI...SI NU AM FOST DECAT MILITIAN.

TE GASESC SI TE BAG UNDE TI E LOCUL, DACA POLITIA DIN ZIUA DE AZI, NU ARE TIMP DE O ZDREANTA CA TINE.

Postat

O CURVA.

Iar ,in rest..

Postat

Iar ,in rest..

cui dracu ii pasa de o zdreanta si de postacii ei?

Postat

cui dracu ii pasa de o zdreanta si de postacii ei?

parca tu te ai laudat ca ai dat 50 euro...pe un masaj si o laba...a...cica i ai vazut craci. inca un gunoi...daca nu esti chiar zdreanta curva, grasa si fomista...

Postat

parca tu te ai laudat ca ai dat 50 euro...pe un masaj si o laba...a...cica i ai vazut craci. inca un gunoi...daca nu esti chiar zdreanta curva, grasa si fomista...

asteapta sa faca o fiica, te invita sa vii si tu si albastru de metil... si zdreanta de la burebista, sa le futi pe toate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe nr asta răspunde Cristina

Am dat 250 de roni si m.a tinut cred ca o ora jumate cu tot cu masaj.

De fapt,M.am dus si pt masaj cu finalizare prin tehnici si asa am inceput sa pot sta linistit pe masa de masaj.

Si....după masaj ..ne.am trezit făcînd sex.

am mai dat 100 si am facut normal ,oral,anal.

Cînd m.am uitat la ceas..era ca o ora jumate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...