Sari la conținut

Maria 0765662513

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:N'ai tu treaba
  • Oras:N'ai tu treaba
Postat

Salutare confratilor , aseara mi-am zis sa o revizitez pe a mea Karla la care merg de fiiecare cu pompele pline am incercat dar era ocupata si am decis sa merg din nou la Mariuca (titulara topicului) sunat , programat inainte cu cateva ore confirmat si plecat la dna . 

Am ajuns la cuibusorul de nezdravane , am urcat sus si se deschide usa , in spatele ei se afla  Maria pe tocuri si acoperita cu un capod foarte sexi rosu , pe tocuri etc.Intrat servit o tigare si o cola ca Karla numai asa ceva are in casa :)) stat la o barfa cateva minute si hop in picioare spre dormitor . (pana aici totul bine). Se pare ca Maria are si ea stare buna si dupa starea noastra cred si eu . 

Pus cadoul pe dulap si Maria fugit la dush , pana ajunge ea ma dazbrac linistit si infometat de piersicuta ei , prea multe nu voi detalia (intimitatea mea) ,totul a fost bine !

Note: 

Locatie= 9 (Karla e baza) parcare tot ce trebuie .

Maria = 8 se poate si mai mult dar nu este genul meu.

ORAL= 8,50 lins bilutele daca facea cim era 9 cu siguranta ca de profesoara a invatat-o bine .

cob cof =o placere 10 pe fata si pe sani 

normal= 8 se umezeste natural contre tot ce trebuie dar mai trebuie ceva in plus

igiena=9 nu am simtit nimic aici tin sa mentionez ca fata are grija de igiena probabil dupa tot ce sa intamplat !

EXPERIENTA PER TOTAL 9 A FOST OK SE POATE SI MAI BINE 

CADOU 150 

RECOMANDAT/REVIZITAT =DA PENTRU CEI CE CAUTA O FATA CU TRASATURI DE O PUSTOAICA NIMFOMANA

SUCCES LA POMPAT.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare confratilor , aseara mi-am zis sa o revizitez pe a mea Karla la care merg de fiiecare cu pompele pline am incercat dar era ocupata si am decis sa merg din nou la Mariuca (titulara topicului) sunat , programat inainte cu cateva ore confirmat si plecat la dna . 

Am ajuns la cuibusorul de nezdravane , am urcat sus si se deschide usa , in spatele ei se afla  Maria pe tocuri si acoperita cu un capod foarte sexi rosu , pe tocuri etc.Intrat servit o tigare si o cola ca Karla numai asa ceva are in casa :)) stat la o barfa cateva minute si hop in picioare spre dormitor . (pana aici totul bine). Se pare ca Maria are si ea stare buna si dupa starea noastra cred si eu . 

Pus cadoul pe dulap si Maria fugit la dush , pana ajunge ea ma dazbrac linistit si infometat de piersicuta ei , prea multe nu voi detalia (intimitatea mea) ,totul a fost bine !

Note: 

Locatie= 9 (Karla e baza) parcare tot ce trebuie .

Maria = 8 se poate si mai mult dar nu este genul meu.

ORAL= 8,50 lins bilutele daca facea cim era 9 cu siguranta ca de profesoara a invatat-o bine .

cob cof =o placere 10 pe fata si pe sani 

normal= 8 se umezeste natural contre tot ce trebuie dar mai trebuie ceva in plus

igiena=9 nu am simtit nimic aici tin sa mentionez ca fata are grija de igiena probabil dupa tot ce sa intamplat !

EXPERIENTA PER TOTAL 9 A FOST OK SE POATE SI MAI BINE 

CADOU 150 

RECOMANDAT/REVIZITAT =DA PENTRU CEI CE CAUTA O FATA CU TRASATURI DE O PUSTOAICA NIMFOMANA

SUCCES LA POMPAT.

Multumesc mult 

LA MULTI ANI 

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Ce cur zbârcit :huh:   și ce picioare celulitice  :mellow:

Pentru un an mai bun evita sa te legi de Maria ! ba te-ai epilat la p...a ca te-a prins anu nou cu mucegai la cur bulangiule ! pana acum ziceai ca are poze false acum stai sa o lingi in cur fgm de terminat!
Postat

Pentru un an mai bun evita sa te legi de Maria ! ba te-ai epilat la p...a ca te-a prins anu nou cu mucegai la cur bulangiule ! pana acum ziceai ca are poze false acum stai sa o lingi in cur fgm de terminat!

Adică ? Mă ameninți acum, sau ce :dodgy:? În replica cu epilatul, n-ai nicio logică.

Unde ai văzut că stau s-o ling în cur :huh:? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator carladristor
Postat

Adică ? Mă ameninți acum, sau ce :dodgy:? În replica cu epilatul, n-ai nicio logică.

Unde ai văzut că stau s-o ling în cur :huh:? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dtai parcat acolo , problemele tale mintale chiar nu ma intereseaza!
Postat

Dtai parcat acolo , problemele tale mintale chiar nu ma intereseaza!

Când nu mai bagi în tine sau când îți revii din beție și când o-i învăța să scrii, poate mai vorbim :wink2

Vizitator carladristor
Postat

Când nu mai bagi în tine sau când îți revii din beție și când o-i învăța să scrii, poate mai vorbim :wink2

Sa ma pis pe tine cu acuzatiile tale de doi lei ! pai consum eu alcool ba boschetare ? pai daca ma-ta bea trebuie sa bem si restu femeilor? ai trait o drama puiule toata viata ! Anu asta sunt propusa sa squirtez pe tine ,doar pregateste-te
Postat

Sa ma pis pe tine cu acuzatiile tale de doi lei ! pai consum eu alcool ba boschetare ? pai daca ma-ta bea trebuie sa bem si restu femeilor? ai trait o drama puiule toata viata ! Anu asta sunt propusa sa squirtez pe tine ,doar pregateste-te

Vaii dar ce „frumos” vorbești. Nu știuu. credeam că așa e „de sărbători” Revelion, etc.  Știi tu că-s boschetar ? M-ai văzut tu ? Mama nu bea ca măta și probabil ca tine. .

Postat

Anu asta sunt propusa sa squirtez pe tine ,doar pregateste-te

„Ai ei” cee :huh:?

Știi tu ce e aia :laugh2  :laugh2  :laugh2  ?

Hai numa' să te văd :wink2 !

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

La mulți ani, Maria! Am citit ca faci deplasări dar nu am găsit ce preț au aceste deplasări la hotel pt o ora. As vrea sa știu care este tariful pt o ora sau doua la hotel. Mulțumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...