futadoru Reputație: 34 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 1, 2019 DisponibilaAccepti sa fi trasa de par nu foarte violent in timp ce stai capra ?
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Maria este la birou azi
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 doar pregateste-teSă o iau ce pe o amenințare :thinking?
evantai Reputație: 1823 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Să o iau ce pe o amenințare :thinking?N-ai avea de ce, e fata bună :) 2
andlei1 Reputație: 9 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 2, 2019 Poze noi
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Poze noi Cu o pagina in urma a adaugat poze noi !
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Să o iau ce pe o amenințare :thinking?Tu te ti de mine din cate vad , lasa dracu o data topicu asta curat sau esti prost si nu intelegi!
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 N-ai avea de ce, e fata bună :) Daaa, văd :laugh2 :laugh2 :laugh2Tu te ti de mine din cate vad , lasa dracu o data topicu asta curat sau esti prost si nu intelegi!Tu te iei de mine, nu eu de tine :wink2
maria0765662509 Reputație: 29 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 Disponibila
maria0765662509 Reputație: 29 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2019 N-ai avea de ce, e fata bună :) Chiar este sincer!
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 3, 2019 Postat Ianuarie 3, 2019 Chiar este sincer!O fi „fată bună” la anumite chestii dar nu la caracter/comportament, sau o fi cu el, nu cu mine.
maria0765662509 Reputație: 29 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2019 Buna,Azi disponibila pana tarziu in noapte
maria0765662509 Reputație: 29 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!! numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!! numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sper ca te-ai retras ca sa-ti termini scoala, nu de altceva!
maria0765662509 Reputație: 29 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 Sper ca te-ai retras ca sa-ti termini scoala, nu de altceva!nu dragule , din motive de sanatate! numai bine
mihai2705 Reputație: 66 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Ianuarie 9, 2019 Motive de sanatate?? :) Asa deodata, brusc ... Sper ca te-ai retras ca sa-ti termini scoala, nu de altceva!
berege2 Reputație: 342 Postat Ianuarie 9, 2019 Postat Ianuarie 9, 2019 care ati lucrat-o la ganglioni cu pula rece? :)))
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 Do you speak english? Tu nu vezi ce chin e lb romana pentru ea???
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Tu nu vezi ce chin e lb romana pentru ea???hahahah te-a deranjat cu ceva fata aia ? nu cred ca te-a jignit ! asa ca nici tu nu o face !
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 Hopa, a intervenit PR-ul. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2019 Postat Ianuarie 10, 2019 Hopa, a intervenit PR-ul.Eu zic sa o lasi balta cu fetele in a le strica topicele , fi sigur ca nu vei rezolva nimic tataica :) intelegi tu !
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2019 Eu zic sa o lasi balta cu fetele in a le strica topicele , fi sigur ca nu vei rezolva nimic tataica :) intelegi tu !Esti aproape nostima.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 10, 2019 Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!! numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! păcat ca te-ai retras cand începeau să reapară recenzii bine despre tine
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 10, 2019 Salutare confratilor , aseara mi-am zis sa o revizitez pe a mea Karla la care merg de fiiecare cu pompele pline am incercat dar era ocupata si am decis sa merg din nou la Mariuca (titulara topicului) sunat , programat inainte cu cateva ore confirmat si plecat la dna . Am ajuns la cuibusorul de nezdravane , am urcat sus si se deschide usa , in spatele ei se afla Maria pe tocuri si acoperita cu un capod foarte sexi rosu , pe tocuri etc.Intrat servit o tigare si o cola ca Karla numai asa ceva are in casa :)) stat la o barfa cateva minute si hop in picioare spre dormitor . (pana aici totul bine). Se pare ca Maria are si ea stare buna si dupa starea noastra cred si eu . Pus cadoul pe dulap si Maria fugit la dush , pana ajunge ea ma dazbrac linistit si infometat de piersicuta ei , prea multe nu voi detalia (intimitatea mea) ,totul a fost bine ! Note: Locatie= 9 (Karla e baza) parcare tot ce trebuie .Maria = 8 se poate si mai mult dar nu este genul meu.ORAL= 8,50 lins bilutele daca facea cim era 9 cu siguranta ca de profesoara a invatat-o bine .cob cof =o placere 10 pe fata si pe sani normal= 8 se umezeste natural contre tot ce trebuie dar mai trebuie ceva in plusigiena=9 nu am simtit nimic aici tin sa mentionez ca fata are grija de igiena probabil dupa tot ce sa intamplat !EXPERIENTA PER TOTAL 9 A FOST OK SE POATE SI MAI BINE CADOU 150 RECOMANDAT/REVIZITAT =DA PENTRU CEI CE CAUTA O FATA CU TRASATURI DE O PUSTOAICA NIMFOMANA SUCCES LA POMPAT. cea mai apetisanta recenzie a Mariei!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum