Sari la conținut

Maria 0765662513

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Disponibila

Accepti sa fi trasa de par nu foarte violent in timp ce stai capra ?

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Maria este la birou azi

Vizitator carladristor
Postat

Poze noi

Cu o pagina in urma a adaugat poze noi !
Vizitator carladristor
Postat

Să o iau ce pe o amenințare :thinking?

Tu te ti de mine din cate vad , lasa dracu o data topicu asta curat sau esti prost si nu intelegi!
Postat

N-ai avea de ce, e fata bună :)

Daaa, văd :laugh2 :laugh2 :laugh2

Tu te ti de mine din cate vad , lasa dracu o data topicu asta curat sau esti prost si nu intelegi!

Tu te iei de mine, nu eu de tine :wink2

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!!

numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat

Asa cum scrie si in semnatura , mam retras din domeniu, si tin sa va multumesc pentru ca ati avut curajul sa ajungeti la mie , multumesc celor care ma respectat cat si celor care ma jignit , descurajat etc !!!

numai bine va doresc !!!! rog adminul sa imi inchida topicele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sper ca te-ai retras ca sa-ti termini scoala, nu de altceva!

• Oras:Vitan
  • Oras:Vitan
Postat

Motive de sanatate?? :) Asa deodata, brusc ...

Sper ca te-ai retras ca sa-ti termini scoala, nu de altceva!

Vizitator carladristor
Postat

Tu nu vezi ce chin e lb romana pentru ea???

hahahah te-a deranjat cu ceva fata aia ? nu cred ca te-a jignit ! asa ca nici tu nu o face !

Vizitator carladristor
Postat

Hopa, a intervenit PR-ul.

Eu zic sa o lasi balta cu fetele in a le strica topicele , fi sigur ca nu vei rezolva nimic tataica :) intelegi tu !

Postat

Eu zic sa o lasi balta cu fetele in a le strica topicele , fi sigur ca nu vei rezolva nimic tataica :) intelegi tu !

Esti aproape nostima.

• Oras:bucharest
Postat

păcat ca te-ai retras cand începeau să reapară recenzii bine despre tine

Postat

Salutare confratilor , aseara mi-am zis sa o revizitez pe a mea Karla la care merg de fiiecare cu pompele pline am incercat dar era ocupata si am decis sa merg din nou la Mariuca (titulara topicului) sunat , programat inainte cu cateva ore confirmat si plecat la dna . 

Am ajuns la cuibusorul de nezdravane , am urcat sus si se deschide usa , in spatele ei se afla  Maria pe tocuri si acoperita cu un capod foarte sexi rosu , pe tocuri etc.Intrat servit o tigare si o cola ca Karla numai asa ceva are in casa :)) stat la o barfa cateva minute si hop in picioare spre dormitor . (pana aici totul bine). Se pare ca Maria are si ea stare buna si dupa starea noastra cred si eu . 

Pus cadoul pe dulap si Maria fugit la dush , pana ajunge ea ma dazbrac linistit si infometat de piersicuta ei , prea multe nu voi detalia (intimitatea mea) ,totul a fost bine !

Note: 

Locatie= 9 (Karla e baza) parcare tot ce trebuie .

Maria = 8 se poate si mai mult dar nu este genul meu.

ORAL= 8,50 lins bilutele daca facea cim era 9 cu siguranta ca de profesoara a invatat-o bine .

cob cof =o placere 10 pe fata si pe sani 

normal= 8 se umezeste natural contre tot ce trebuie dar mai trebuie ceva in plus

igiena=9 nu am simtit nimic aici tin sa mentionez ca fata are grija de igiena probabil dupa tot ce sa intamplat !

EXPERIENTA PER TOTAL 9 A FOST OK SE POATE SI MAI BINE 

CADOU 150 

RECOMANDAT/REVIZITAT =DA PENTRU CEI CE CAUTA O FATA CU TRASATURI DE O PUSTOAICA NIMFOMANA

SUCCES LA POMPAT.

cea mai apetisanta recenzie a Mariei!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...