maria0765662509 Reputație: 29 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Ce mai faceti dragilor ? 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2019 Ce mai faceti dragilor ? ce faci, ai de gand sa revii?
evilboy Reputație: 86 Postat Martie 1, 2019 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Postat Martie 1, 2019 da in scurt timp cred ca voi revenice faci, ai de gand sa revii?
evilboy Reputație: 86 Postat Martie 1, 2019 Oras:N'ai tu treaba Oras:N'ai tu treaba Postat Martie 1, 2019 va*
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Am discutat si eu cu ea si va reveni zilele astea inapoi 2 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Salutare confratilor , aseara mi-am zis sa o revizitez pe a mea Karla la care merg de fiiecare cu pompele pline am incercat dar era ocupata si am decis sa merg din nou la Mariuca (titulara topicului) sunat , programat inainte cu cateva ore confirmat si plecat la dna . Am ajuns la cuibusorul de nezdravane , am urcat sus si se deschide usa , in spatele ei se afla Maria pe tocuri si acoperita cu un capod foarte sexi rosu , pe tocuri etc.Intrat servit o tigare si o cola ca Karla numai asa ceva are in casa :)) stat la o barfa cateva minute si hop in picioare spre dormitor . (pana aici totul bine). Se pare ca Maria are si ea stare buna si dupa starea noastra cred si eu . Pus cadoul pe dulap si Maria fugit la dush , pana ajunge ea ma dazbrac linistit si infometat de piersicuta ei , prea multe nu voi detalia (intimitatea mea) ,totul a fost bine ! Note: Locatie= 9 (Karla e baza) parcare tot ce trebuie .Maria = 8 se poate si mai mult dar nu este genul meu.ORAL= 8,50 lins bilutele daca facea cim era 9 cu siguranta ca de profesoara a invatat-o bine .cob cof =o placere 10 pe fata si pe sani normal= 8 se umezeste natural contre tot ce trebuie dar mai trebuie ceva in plusigiena=9 nu am simtit nimic aici tin sa mentionez ca fata are grija de igiena probabil dupa tot ce sa intamplat !EXPERIENTA PER TOTAL 9 A FOST OK SE POATE SI MAI BINE CADOU 150 RECOMANDAT/REVIZITAT =DA PENTRU CEI CE CAUTA O FATA CU TRASATURI DE O PUSTOAICA NIMFOMANA SUCCES LA POMPAT. Ce mai faceti dragilor ? ce faci, ai de gand sa revii? da in scurt timp cred ca voi reveni Eu m-am convins ca va reveni :laugh2 :laugh2 1 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 1, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 1, 2019 Eu m-am convins ca va reveni :laugh2 :laugh2Incredibil de proaste otrepele astea :laugh2 Isi face singura recenzie cu contul Evilboy si apoi ca retardata spune de pe acelasi cont ca revine
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2019 Am discutat si eu cu ea si va reveni zilele astea inapoi si Eveline a zis ca va reveni si n-a mai revenit deloc. Apropo mai stii vreun semn de la ea, mai are de gand sa mai revina sau a renuntat la idee?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2019 Am discutat si eu cu ea si va reveni zilele astea inapoi am vazut topicul acum, scuze si La multi ani de Martisor!
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Haideti sa nu ii stricam topicul fetei , că nu cred ca are rost. 1 1
goblinudahlashatra Reputație: 1 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 Am discutat si eu cu ea si va reveni zilele astea inapoiPai da ce piranda mea?Avem tot dreptu sa ne pisam pe topicul vecinei tale de satra asa cum se pisa si cosuela pe sfantul pisulica si ala ii bea pishatu.Ja la carutza mo!
goblinudahlashatra Reputație: 1 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 Sa nu confuzi societata cu viata la satra unde erai sclava barbatului promis de mica, si nu aveai dreptu sa te exprimi liber.Din potriva noi avem liberatate maxima de exprimare si nu ajungi tu o tiganca pitica cu arfe da diva, care arta ca un goblin paros si deformat sa ne spui ce sa facem
djadja Reputație: 55 Postat Martie 2, 2019 Oras:Muntenia Oras:Muntenia Postat Martie 2, 2019 uimitor! Maria revine...inapoi! :laugh2 1
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 Buna dragilor , exact cum am promis am revenit din nou cu forte tari si pusa pe treaba in a cunoaste persoane si a va face sa va simtiti bine , va astept cu drag de azi cu o noua forma ! Locatia mea este tot cu Carla tarifele sunt la fel 0765662513 Va kiss !
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 2 1
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 Disponibila astazi pana tarziu
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 Disponibila :D
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 up
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 :* :)
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 UP
mariasex Reputație: -69 Postat Martie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Martie 12, 2019 UP
cristi230469 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2019 UPAi niste sfarcuri superbe... sculate si numai bune de supt... Faci si anal ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum