mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 12, 2019 DISPONIBILA
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 12, 2019 up
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 12, 2019 up
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 12, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 12, 2019 Disponibila pana la 3 4 :kiss3 :boob
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 15, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 15, 2019 disponibila dragi mei
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 17, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 17, 2019 Disponibila astazi pana maine dimineata , de maine plec la Brasov dragilor
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 22, 2019 Disponibila dragilor (Bucuresti)
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 23, 2019 Disponibila
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 25, 2019 disponibila dragilor
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 25, 2019 disponibila
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 25, 2019 up
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 25, 2019 :)
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 25, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 25, 2019 :)
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 26, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 26, 2019 disponibila dragilor
petrolafgan Reputație: 101 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:127.0.0.1 Oras:127.0.0.1 Postat Aprilie 28, 2019 Vizitat fata. Deși de obicei tind sa am explicații pentru toate, motiv pentru care dau note ptin mai mari, aici sunt mai mult decât obiectiv. Oral 6 (nimic special, mecanic) la 3 minute a cerut ea normal NP 4 tinea mana, se plângă că o doare, respingea, strâmtă GFE -∞ (minus) mai multa atenție de la casierele de la mega (nici un cuvânt, nici FK, nici mângâieri) Aspect 9 (motivul vizitei) pt pasionații de dolofane (piele fina și moale, sânii micuți, cur bombat, fără celulita) Locația 7 (intersecția Lujerului) locuri de parcare ziua, cu colegă (Carla) și cățel, baia cu prosop Igiena 5 deși ea mi-a lăsat impresia că-i curată la normal mi-a venit un miros rău din zona geniala Tariful 100/200 lei pt 30/60 m Eu nu reven, iar de recomandat trageți concluzia. Am ajuns aici din lipsa unor recenzii concerte. Sper ca am clarificat situația. 6 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 28, 2019 Vizitat fata.Deși de obicei tind sa am explicații pentru toate, motiv pentru care dau note ptin mai mari, aici sunt mai mult decât obiectiv. Oral 6 (nimic special, mecanic) la 3 minute a cerut ea normal NP 4 tinea mana, se plângă că o doare, respingea, strâmtă GFE -∞ (minus) mai multa atenție de la casierele de la mega (nici un cuvânt, nici FK, nici mângâieri) Aspect 9 (motivul vizitei) pt pasionații de dolofane (piele fina și moale, sânii micuți, cur bombat, fără celulita) Locația 7 (intersecția Lujerului) locuri de parcare ziua, cu colegă (Carla) și cățel, baia cu prosop Igiena 5 deși ea mi-a lăsat impresia că-i curată la normal mi-a venit un miros rău din zona geniala Tariful 100/200 lei pt 30/60 m Eu nu reven, iar de recomandat trageți concluzia. Am ajuns aici din lipsa unor recenzii concerte. Sper ca am clarificat situația. Asta doare rau :) 1
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 29, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 29, 2019 Vizitat fata.Deși de obicei tind sa am explicații pentru toate, motiv pentru care dau note ptin mai mari, aici sunt mai mult decât obiectiv. Oral 6 (nimic special, mecanic) la 3 minute a cerut ea normal NP 4 tinea mana, se plângă că o doare, respingea, strâmtă GFE -∞ (minus) mai multa atenție de la casierele de la mega (nici un cuvânt, nici FK, nici mângâieri) Aspect 9 (motivul vizitei) pt pasionații de dolofane (piele fina și moale, sânii micuți, cur bombat, fără celulita) Locația 7 (intersecția Lujerului) locuri de parcare ziua, cu colegă (Carla) și cățel, baia cu prosop Igiena 5 deși ea mi-a lăsat impresia că-i curată la normal mi-a venit un miros rău din zona geniala Tariful 100/200 lei pt 30/60 m Eu nu reven, iar de recomandat trageți concluzia. Am ajuns aici din lipsa unor recenzii concerte. Sper ca am clarificat situația.Sa clarifici ce ? Inca sunt sub semnul intrebari in primul rand LOCATIA!!!!!! Ai gresit adresa eu stau la piata sudului nici de gand la LUJERULUI ! Hai sa fim seriosi si sa nu mintim oameni si nici in erroare sa nu ii ducem :)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 29, 2019 Vizitat fata.Deși de obicei tind sa am explicații pentru toate, motiv pentru care dau note ptin mai mari, aici sunt mai mult decât obiectiv. Oral 6 (nimic special, mecanic) la 3 minute a cerut ea normal NP 4 tinea mana, se plângă că o doare, respingea, strâmtă GFE -∞ (minus) mai multa atenție de la casierele de la mega (nici un cuvânt, nici FK, nici mângâieri) Aspect 9 (motivul vizitei) pt pasionații de dolofane (piele fina și moale, sânii micuți, cur bombat, fără celulita) Locația 7 (intersecția Lujerului) locuri de parcare ziua, cu colegă (Carla) și cățel, baia cu prosop Igiena 5 deși ea mi-a lăsat impresia că-i curată la normal mi-a venit un miros rău din zona geniala Tariful 100/200 lei pt 30/60 m Eu nu reven, iar de recomandat trageți concluzia. Am ajuns aici din lipsa unor recenzii concerte. Sper ca am clarificat situația.Ce ne spui tu,noi stim de 2 ani,focile aste Carla si maria sunt de evitat de mult.Daca nu beliți ochii,beliți pula!Cititi in PLM recenziile 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2019 Postat Aprilie 29, 2019 Ba eu stiu ca tu ai ceva cu mine dar dute-n mm tai si lasa topicul fetei , sclavu ala spune de lujerului ceea ce noi nu avem locatia acolo si stie toata lumea ca nici nu am avut-o vreodata! terminati in plm cu stricatu topicelor ca aici nu e loc !Ce ne spui tu,noi stim de 2 ani,focile aste Carla si maria sunt de evitat de mult.Daca nu beliți ochii,beliți pula!Cititi in PLM recenziile
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 29, 2019 Ba eu stiu ca tu ai ceva cu mine dar dute-n mm tai si lasa topicul fetei , sclavu ala spune de lujerului ceea ce noi nu avem locatia acolo si stie toata lumea ca nici nu am avut-o vreodata! terminati in plm cu stricatu topicelor ca aici nu e loc !Vorbeste frumos otreapa si mai spălați-va ca toata lumea spune ca sunteti jegoase si mirosiți a hoit. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2019 Postat Aprilie 29, 2019 Atat de importante suntem pentru tine intru-cat ai deschis topic la dg , vai de capul tau ! vezi ca aici nu e topicul lu Carmen din Berceni :) Vorbeste frumos otreapa si mai spălați-va ca toata lumea spune ca sunteti jegoase si mirosiți a hoit.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 29, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 29, 2019 Atat de importante suntem pentru tine intru-cat ai deschis topic la dg , vai de capul tau ! vezi ca aici nu e topicul lu Carmen din Berceni :)Carmen din Berceni face banutul,are clienti programati pe 2-3 luni,unii plătesc pentru o zi întreagă.......N-ai sa ajungi in viata ta nici la degetul cel mic. 1 1
mariasex Reputație: -69 Postat Aprilie 29, 2019 Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Telefon: N-am Oras:bucuresti -sun plaza Postat Aprilie 29, 2019 disponibila
ingineru2 Reputație: 14 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2019 Dupa atatea recenzii negative, de ce nu este trecuta la "de evitat"?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum