Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:F

Da' inafara de nenorocitul ala de publi, chiar nu gasim  alta sursa de promovare si cunoastere/recunoastere a domnisoarelor/doamnelor care practica prostitutia? 

Din principiu, publi nu ar trebui accesat: e numa' teapa si japca, in mortii lor! 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Da' inafara de nenorocitul ala de publi, chiar nu gasim alta sursa de promovare si cunoastere/recunoastere a domnisoarelor/doamnelor care practica prostitutia?

Din principiu, publi nu ar trebui accesat: e numa' teapa si japca, in mortii lor!

Mai e Ploiestiservicii.ro, dar acolo te sperii de baba aia de 90 ani :D

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste

Care babă de 90 de ani Leule ?? ðŸ˜ðŸ˜

Cat esti tu croc9zaur, o sa fugi mai rau decat un caine la injectie. :))) daca deschizo ploiestiservicii o sa dai de baba garantat. Eu din cauza ei nu am mai vizitat acel sait.
  • Like 3
Link spre comentariu

Daca isi pune babuta anunturi, nu mai intram pe un site?! Ia sa-i dau eu bani de publi, sa inchidem jegaria aia  :256  . Ii pun anunturi pe toate orasele, si la "Gay" si la "Diverse", si intr-o saptamana poate fac 0 vizitatori si poate nu mai incarca nici fraierele astea cu zecile de euro; desi animalele evoluate sunt dependente de rutina si odata dresate masale, merg inainte "pe drumul vechi si cunoscut, dupa comisarul drag..." :cry2

• Like 2
Link spre comentariu

Daca isi pune babuta anunturi, nu mai intram pe un site?! Ia sa-i dau eu bani de publi, sa inchidem jegaria aia :256 . Ii pun anunturi pe toate orasele, si la "Gay" si la "Diverse", si intr-o saptamana poate fac 0 vizitatori si poate nu mai incarca nici fraierele astea cu zecile de euro; desi animalele evoluate sunt dependente de rutina si odata dresate masale, merg inainte "pe drumul vechi si cunoscut, dupa comisarul drag..." :cry2

:))) daca faci asta disperi baba. Am impresia ca este putin isterica. O sa mearga direct la nebuni
  • Like 2
Link spre comentariu

:))) daca faci asta disperi baba. Am impresia ca este putin isterica ARATA-MI MIE UNA CARE NU E ISTERICA. SI NU "PUTIN", CI LA NIVELUL INGRIJORATOR.... O sa mearga direct la nebuni

Nu merg altele mai dihai la nebuni, care chiar chinuie si se chinuie in "libertate" (oricum euthanasia ramane singura solutie umana, in cazurile astea), babuta e inofensiva...  :no2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...