alinteaca Reputație: -2 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 In desele mele deplasari pe ruta ctaiova-slatina, ma opresc des in bals(la rompetrol) si am parte de senzatii tari, de un oral adevarat, din partea unei fete cu bun simt. Asta nu e o recenzie, e o recomandare...nu ma pasioneaza recenziile "regulamentare",eu vreau doar sa dau o varianta corecta pentru cei care vor un oral adevarat la un pretz corect,nu bau-bauuri din alea care sunt promovate pe forum.0736598768_cei mai bine investiti 50 de ron. Sunati,programati intalnirea, si...spor la treaba
cristianand Reputație: 2 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Hmm,fata presteaza doar pe bals?Nu prea am obiceiul sa merg la centuriste dar anuntul asta mi-a facut cu ochiul :))
mandari Reputație: 121 Postat August 4, 2018 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 4, 2018 Salut ne poți descrie cum arata fata este ok? Grăsuț slab a etc înțelegi u sau o poza ceva
misteriosulnel Reputație: 1 Postat August 5, 2018 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat August 5, 2018 Cred ca este Ionela... Iar a intrat pestele să-i facă reclamă :-))
mandari Reputație: 121 Postat August 5, 2018 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 5, 2018 Se merita sa mergem de la Slatina ptr aceasta Ionela dacă ar fi ea e ok tipa cum este?
costinicu Reputație: 65 Postat August 5, 2018 Oras:slatina Oras:slatina Postat August 5, 2018 Are un topic aici.Cautati.
1tip Reputație: 115 Postat August 6, 2018 Oras:Marte Oras:Marte Postat August 6, 2018 Se merita sa mergem de la Slatina ptr aceasta Ionela dacă ar fi ea e ok tipa cum este? O fată de etnie care suge pula pe 50 lei. ... in mașina ta. .. nush dacă se merita sau nu, însă decât sa vi de la Slatina pt o muie în Balș, mai bine cauți ceva local ca găsești
alinteaca Reputație: -2 Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Postat Noiembrie 28, 2018 Un oral de vis. Lent,adanc,fara graba. Am sunat,sm stabilit intalnirea,nimic mai simplu. Important e sa o sunati pe Ionela inainte,pentru a stabili intalnirea de la Rompetrol Bals.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum