batranul50 Reputație: 18 Postat August 4, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 4, 2018 Azi pe drumul de la metro erau doua dameze.Probail vor fi des pe acolo
celibi Reputație: 764 Postat August 5, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 5, 2018 Nu stiu, eu m-am cam lasat sa mai fut din astea care presteaza la strada, mai ales pe caldurile astea. Unele mai miros si a transpiratie.
verdeataaa Reputație: 185 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 Nu stiu, eu m-am cam lasat sa mai fut din astea care presteaza la strada, mai ales pe caldurile astea. Unele mai miros si a transpiratie.Ști vb.aia;DAI UN BAN SI STAI IN FAȚĂ;.EU UNUL DECÂT SĂ MĂ CHINUI ORI MAȘINĂ S-AU SĂ I-AU VREO AMENDĂ ,MAI BN.SUN ȘI MĂ DUC LA LOCAȚIE. HAI SĂ AVEȚI SPOR.
celibi Reputație: 764 Postat August 5, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 5, 2018 Dar sa vezi ce smecherie pe ele. Daca le iei pe camera e 200 lei cu totul. 2
marian_cool Reputație: 10 Postat Iunie 14, 2019 Oras:pitesti-craiova-bucuresti Oras:pitesti-craiova-bucuresti Postat Iunie 14, 2019 Și eu am incercat cu una sa o duc pe cameră și mi-a dublat triplat tariful.nu mai ma-m dus.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum