carlos_cj Reputație: 976 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 25, 2020 Daca trimiti mesaj din timp, sigur. :* You know it. :*:* și până la urmă când vii?
_ramona Reputație: 523 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 25, 2020 :* și până la urmă când vii?Cred ca de marti sau miercuri. Inca nu sunt sigura, insa voi anunta aici cand stiu.:*
_ramona Reputație: 523 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 28, 2020 Salutare, Diseara ajung in Cluj si de maine (29.01) sunt disponibila.Mesaje imi puteti trimite de astazi. Sa aveti o zi frumoasa si insorita!:*
Vizitator tanar31 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 Sa ne zici cat timp ramai aici,unde o sa ai locatia si niste poze,daca poti.
_ramona Reputație: 523 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Sa ne zici cat timp ramai aici,unde o sa ai locatia si niste poze,daca poti.Bună. Până sâmbătă voi fi în Cluj și locația este pe strada Horea.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 Bună. Până sâmbătă voi fi în Cluj și locația este pe strada Horea.Sâmbătă inclusiv, deci program de lucru normal?
_ramona Reputație: 523 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Sâmbătă inclusiv, deci program de lucru normal?Da, însă pentru sâmbătă nu mai am disponibilitate.
Vizitator tanar31 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2020 Postat Februarie 1, 2020 Ramona,cand revii?Acum nu te-am vizitat,nu am avut timp.Dar data viitoare vreau sa ne cunoastem.Poti sa imi zici aproximativ data cand revii?Nu locuiesc in Cluj,si as vrea sa vin cand mai vii.
Vizitator tanar1988 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 Mai esti in Cluj?Sau de cand o sa fi disponibila aici?Mersi
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 6, 2020 Mai esti in Cluj?Sau de cand o sa fi disponibila aici?MersiNu mai sunt în Cluj. Posibil de săptămâna viitoare să fiu din nou la Cluj.
Vizitator tanar1988 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 Scuze ca intervin din nou.Esti de luni in Cluj?Sau inca nu sti sigur?Nu sunt din Cluj,si as dori sa stiu sigur in ce zi revii,sa imi pot lua zi libera in ziua respectiva,sa pot merge la Cluj.Multumesc de intelegere
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 9, 2020 Scuze ca intervin din nou.Esti de luni in Cluj?Sau inca nu sti sigur?Nu sunt din Cluj,si as dori sa stiu sigur in ce zi revii,sa imi pot lua zi libera in ziua respectiva,sa pot merge la Cluj.Multumesc de intelegereCel mai probabil de miercuri. Anunț mâine exact.
marian80 Reputație: 75 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Februarie 9, 2020 Cel mai probabil de miercuri. Anunț mâine exact.Nu iei in calcul vizite si in alte orase? Satu Mare, Baia Mare?
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 10, 2020 Nu iei in calcul vizite si in alte orase? Satu Mare, Baia Mare?Momentan nu. Cine știe? Poate pe viitor. De miercuri pana duminica voi fi la Cluj. Maine o sa îmi deschid telefonul și puteți sa îmi trimiteți mesaje. Seară frumoasă să aveți! 1
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 11, 2020 Vă rog să specificați în mesaj ora până când va pot răspunde. La unele mesaje nu am putut răspunde din cauza acestui detaliu, deoarece nu vreau să cauzez probleme cuiva.Seară frumoasă
carlos_cj Reputație: 976 Postat Februarie 11, 2020 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Februarie 11, 2020 Frumoaso, te-ai suparat pe mine, ca de doua vizite incoace nu mai raspunzi la mesaje. Nici de data asta n-ai mai raspuns. Sper ca nu ti-am gresit cu ceva.
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 11, 2020 Frumoaso, te-ai suparat pe mine, ca de doua vizite incoace nu mai raspunzi la mesaje. Nici de data asta n-ai mai raspuns. Sper ca nu ti-am gresit cu ceva.Salut. Nici vorba de asa ceva. Scrie-mi liniștit și o sa îți răspund.
_ramona Reputație: 523 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 14, 2020 Salut, Până duminică voi fi în Cluj.😘
baddick2 Reputație: 4 Postat Februarie 15, 2020 Postat Februarie 15, 2020 Salut, Am avut o experienta foarte faina cu Ramona, astazi de dimineata. Am facut programarea prin sms cu vreo doua zile inainte, iar la 9 am fost la ea pe Horea.Este o tipa foarte isteata, cu radacini unguresti, vorbareata( eu nu prea am fost, recunosc) si dedicata acestei ocupatii. Din cate am inteles, ea vine ocazional in CJ unde sta doar cateva zile.Actiunea in sine a fost regizata de Ramona, eu fiind doar scenaristu:)). A fost tras doar un act de sex oral, exact cum mi-am imaginat, iar Ramona si-a folosit toata energia si saliva, totodata, cu niste priviri perverse de pus in rama!Finalizarea a fost CIM de nota 10****. Concluzii: o amanta de luat acasa:)) Te pup, Ramona, Baiatul fara accent 4
Vizitator citymag Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2020 Postat Februarie 24, 2020 Când mai vii la cj?
_ramona Reputație: 523 Postat Martie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 8, 2020 Buna. Voi reveni in Cluj saptamana viitoare. Inca nu sunt sigura in care zi (marti sau miercuri, cel mai probabil miercuri), insa o sa anunt aici exact cand sunt sigura.Va doresc o zi minunata! :*
iancu1111 Reputație: 8 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Oare ne pui niste poze cu tine ? Vrem sa te vedem si cei care nu am apucat sa trecem pe la tine pana acum.☺️
_ramona Reputație: 523 Postat Martie 9, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 9, 2020 Locatia?Aceeasi?Da, tot acolo voi fi de gasit. :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum