Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

Păcat ca sunt blurate

belea pozele Silvy , Multumim!

Cu drag :maninlove

Postat

Păcat ca sunt blurate😂😂

belea pozele Silvy , Multumim! 😘

Andy  :drool  :drool  :drool  :drool  :la  :giggle:  :giggle:

post-116360-0-98820600-1506437746_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Un posterior de top, dupa gustul meu. M, ai convins sa vin, desi ai recenzii diferite

• Like 1
Postat

Un posterior de top, dupa gustul meu. M, ai convins sa vin, desi ai recenzii diferite

Daca tu ca domn te comporti civilizat,fara fite si figuri,ma respecti de cand intrii in locatie  pana cand iesi,nu negociezi si nu incerci sa tragi de timp, esti curat si ESTI OM inainte de toate, serviciile mele sunt exemplare . Cei care nu s-au simtit foarte bine in compania mea,este datorita faptului ca NU am vrut sa.i fac sa se simta bine pentru ca nu s au incadrat in cele enumerate mai sus....Este valabil ptr toti domnii care ma cunosc si care vor sa ma cunoasca. Fi un domn si vei gasii o doamna in mine,respecta si vei fi respectat. Oriunde mergi si orice faci in viata,nu uita de BUNUL SIMT! NU cer multe de la tine ca domn,fie ca te numesti Ioan,Petre,Mihai etc...Va imbratisez :girly

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Subsemnatul Gheorghe Vasile-Ion, are vreo sansa?

Postat

cea mai faina ....   in pozitia din poza a doua tin minte ca i-am dat la limbi de am plictisito :* abia astept sa revin

Te pup silvy :*

Postat

Subsemnatul Gheorghe Vasile-Ion, are vreo sansa?

pe subsemnatul respectiv il fut bine sa ma tina minte :D

Postat

cea mai faina ....   in pozitia din poza a doua tin minte ca i-am dat la limbi de am plictisito :* abia astept sa revin

Te pup silvy :*

te mai astept sa "ma plictisesti :la :X  "de vreo cateva ori bune pana imi tremura picioarele  :blushing2 te sarut 

Postat

cora, maxim.....Acum ca ai inteles,iti doresc o noapte linistita si voi scrie aici domnilor cand revin. Va pup,seara buna :gifs_ojos

cred ca esti singura care pune asemenea poze. De apreciat. Sanatatea e cea mai importanta, nimeni nu doreste sa pateasca ceva, dau ca exemplu acel caz din constanta cand mai multe persoane au contactat virusul HIV, tineri, oameni insurati cu copii, transmitand virusul si nevestelor acasa. Asa ca mare atentie baieti unde mergeti. As dori sa vin la dvs, m-ar interesa ce contine o sedinta de bdsm la un incepator, dar nu una blanda, pt ca e posibil sa fie prima si ultima sedinta (sau cine stie, daca imi place pastram legatura), numa bine afla mai multa lume despre ce este vorba. Multumesc frumos.

e experta in BDSM , ti-o spun din proprie experienta, stie ce face, e misto rau gagica, nu te grabeste si ii spui tu de la inceput ce ai dorii, nu o sa iti para rau, eu abia astept sa revin la inca o sedinta cand se intoarce din concediu

• Like 1
Postat

Silvy pui te rog o poza doar cu fundul? dedicatie pentru mine :*

Mersiii!!!

:*

glumesti nu? :laugh2  am pus mai sus :snap  :boob

Postat

e dedicata pentru mine ? :X:X:X X:*

:69 asta e dedicata ptr tine

Postat

Mersi !!!! abia astept sa te intalnesc again :*... cand revi?

nush inca  :kiss3

Postat

da suflete :kiss3

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:* abia astept sa ne revedem la inca o sedinta de BDSM :* dar te vreau mai rea :X

• Like 1
Postat

:*:* :*:* :*:* :*:* :*:* :** :*:* :* abia astept sa ne revedem la inca o sedinta de BDSM :* dar te vreau mai rea :X

voi fi exact asa cum iti doreste inimioara,te sarut dulce :kissing2

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

........... si nu incerci sa tragi de timp, esti curat si ESTI OM inainte de toate, serviciile mele sunt exemplare . ....................Va imbratisez :girly

ca zicai de tras de timp.....la tine cum  curge cronometrul??

omul plateste 1hr, 1 hr insemnand , door to door sau doar actiunea??

la fel pt 1 nr, e 1 nr juma de ora maxima de actiune, sau e door to door juma de ora ?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...