Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

e o persoana cu probleme.aveti grija ca este foarte razbunatoare genul ei de femeie.nu m-as mira sa strige dupa tine pe strada cand te plimbi cu nevasta ca esti penal,ca ai lins-o in pizda...genul asta de oltenisme.eu i-am facut acuma 1 an o vizita pentru celebra ei MUIE.este ok pentru ca are formatul gurii in asa masura deci nu trebuie sa depuna eforturi.cei care au vizitat-o stiu la ce ma refer.in rest...e mica,negricioasa,ocluzie sa ii picure in gura...genul de olteanca traseista.

80 de ron m-a costat afacerea in mai-iunie 2013.

spor la futut!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lpg
Reputație: 0

Am vazut si eu filmuletele cu ea postate de userul dantm pe scatrina.com si mi-au provocat sila !

ATENTIE VA TRIMITE LA UN SITE CU VIRUSI

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

deci putem recenza in liniste cel putin o perioada pana guvidul burtos nu isi cloneaza identitatea undercover...eu cel putin nu mai calc pe la asa jegoasa desi recunosc tanjesc dupa o muie de zile mari ca a oltencei infecte!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa

eu nu inteleg de ce nu e trecut la de evitat, din moment ce au fost vreo 5-6 review-uri negative in care dsoara a demonstrat ca are un caracter infect.

@fut_bine recunosc si eu, muia era speciala dar fata e cu probleme psihice.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

eu nu inteleg de ce nu e trecut la de evitat, din moment ce au fost vreo 5-6 review-uri negative in care dsoara a demonstrat ca are un caracter infect.

@fut_bine recunosc si eu, muia era speciala dar fata e cu probleme psihice.

:laugh2  :laugh2  de care probleme psihice am pestoi victoras? sa stiu sa ai spun la dr..nu de alta :laugh2  Da sunt nebuna si moarta dupa...pu...ta. :kiss2  :blowj0b

Link spre comentariu

asa mult iubesti p....la silvy

fffffff mult,extraordinar de mult,sunt nedespartita de ea, adoor sa o sug, sa o rasfat,sa o dezmierd,sa o ling precum o inghetata...toata ziulica stau cu ea in guritza :blushing2  o fi bine,o fi rau.... :atm

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara

fffffff mult,extraordinar de mult,sunt nedespartita de ea, adoor sa o sug, sa o rasfat,sa o dezmierd,sa o ling precum o inghetata...toata ziulica stau cu ea in guritza :blushing2 o fi bine,o fi rau.... :atm

wow .frumos dar nu prea sunt femei care sa ma poata satisface...

Link spre comentariu

da corect!!!!! :-) team cautat si pe tine ...Dar teai suparat cand tiam zis sa ti lasi catelu in baie sau sai dai druma afara!!!pardon (prințesa)cum iii spui tu:::::raspunsul final pe care mi lai oferit? ??zil pe forum spal stie toata lumea!

Link spre comentariu

da corect!!!!! :-) team cautat si pe tine ...Dar teai suparat cand tiam zis sa ti lasi catelu in baie sau sai dai druma afara!!!pardon (prințesa)cum iii spui tu:::::raspunsul final pe care mi lai oferit? ??zil pe forum spal stie toata lumea!

daca ma apuc sa povestesc conversatia,te faci de risul lumii la ce mentalitate ai....stii f bine despre ce vb,seara buna

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Omfg!!! Fratilor, asta nu e chat! Si tutu, silvico...ce ne am face fare fara o curva ca tine ?!? Mai o pula, ceva ca tot iti place...poate te mai calmezi putin ;) sau nu mai calca nimeni? Daca ajunge sa te mai citeasca si aici...

Link spre comentariu

Omfg!!! Fratilor, asta nu e chat! Si tutu, silvico...ce ne am face fare fara o curva ca tine ?!? Mai o pula, ceva ca tot iti place...poate te mai calmezi putin ;) sau nu mai calca nimeni? Daca ajunge sa te mai citeasca si aici...

spre dezamagirea ta domni am destui,uneori nu fac fata :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...