Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara
Postat

Sper bucuria mea nu am ajuns la tine, iar ginecologu banuesc ca a fost tiganul din bucatarie nu?  

Eu totusi nu pot intelege cum poti tu sa ceri respect fiind o femeie de toata jena?????? vrei respect / mars la munca si fate si tu utila la alceva inafara de goliet coaie

Domnia voastra daca esti asa bun si la sex precum scrii :slap2  :slap2 ...nu imi trebuie respect de la orice analfabet,nu mutumesc. Muncesc,muncesc din greu cu folos si cu spor :D banuiesti tu ceva? stiu,si io am aceeasi banuiala = esti varza B)

• Oras:oradea
Postat

Domnia voastra daca esti asa bun si la sex precum scrii :slap2  :slap2 ...nu imi trebuie respect de la orice analfabet,nu mutumesc. Muncesc,muncesc din greu cu folos si cu spor :D banuiesti tu ceva? stiu,si io am aceeasi banuiala = esti varza B)

taci si suge ca de atit esti capabila, totusi sti ce inseamna analfabet? ca din ce am aboservat nu prea.   Te rugam noi dute in satul tau inapoi si suge taranii, LASANEE

Postat

taci si suge ca de atit esti capabila, totusi sti ce inseamna analfabet? ca din ce am aboservat nu prea.   Te rugam noi dute in satul tau inapoi si suge taranii, LASANEE

Asta imi place sa fac,adooor sa o sug :rax2 ...daca stiu ce inseamna analfabet? :laugh2  tu esti ex cel mai bun...deci...daca te citesc inseamna ca stiu. Te voi lasa in pielea goala,te voi machia si freza si direct la produs te voi scoate(nu uita ca sunt si stapana),asa ca am toate sansele sa fac banutzi dupa tine. :doggystyle

• Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat

Pisicuts,ai fost la ziua Sorinei? A fost chef puternic se pare. Esti obosit rau,vad ca nu apari pe aici sa iei masuri. Doamna Silvy cam jigneste"nimfomanii" si nu e la prima abatere.

• Like 1
Postat

Pisicuts,ai fost la ziua Sorinei? A fost chef puternic se pare. Esti obosit rau,vad ca nu apari pe aici sa iei masuri. Doamna Silvy cam jigneste"nimfomanii" si nu e la prima abatere.

Cum ma trateaza asa ai tratez. Ce drept are el sa ma jigneasca si io nu? :thinking  mda... stiu ar trebui sa dau dovada ca sunt o doamna,dar.. prea multe jigniri din partea unor analfabeti. Degeaba, nu vb urat.

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Cum ma trateaza asa "ai" tratez. Ce drept are el sa ma jigneasca si "io" nu? :thinking mda... stiu ar trebui sa dau dovada ca sunt o doamna,dar.. prea multe jigniri din partea unor analfabeti. Degeaba, nu vb urat.

Priviti cuvintele in ghilimele.. doamna care se vinde pe bani nu stie limba romana.. si toti restul sunteti analfabeti

• Oras:Bucuresti
Postat

Io zic sa editezi repede si sa scrii proasta, sa nu zica careva ca esti barbat ;)

subconstientul il tradeaza de fapt pe biban...e clar cine face recenziile...si noi credeam ca "ne batem in argumente" cu insasi vestita titulara...cand colo ce sa vezi ii face tocmai creierasul feste,,,cum dreq sa te dai de gol ca esti barbat cel care scrii...evident poate era stresat ca nu pleaca mai repede clientul si de nervi si plictiseala s-a apucat de scris pe forum...lucrurile s-au lamurit si informatiile sunt de prisos de acum inainte...totusi pe cand la" de evitat?"

• Like 1
Postat

subconstientul il tradeaza de fapt pe biban...e clar cine face recenziile...si noi credeam ca "ne batem in argumente" cu insasi vestita titulara...cand colo ce sa vezi ii face tocmai creierasul feste,,,cum dreq sa te dai de gol ca esti barbat cel care scrii...evident poate era stresat ca nu pleaca mai repede clientul si de nervi si plictiseala s-a apucat de scris pe forum...lucrurile s-au lamurit si informatiile sunt de prisos de acum inainte...totusi pe cand la" de evitat?"

Deja vad ca se abereaza rau pe aici dar rau de tot. Expresia cu "doamne ce prost sunt" este cu subinteles,cine are creier sa gandeasca stie la ce ma refer,cine nu intelege,sa caute pe google. Este evident ca te.a lesinat caldura. cine scrie? Eu Silvy in persoana...si nu am biban,ascund o mica stiuca sau reginutza in chilotei(ptr cultura ta) :blushing2 . Prea ti.o trage grija de mine,si noaptea ma visezi.....ahhhh ce diva sunt,ce ma excita cand imi vb :slap2 Daca toata povestea cu "pestele" era adevarata,de mult se afla,dar,se pare ca adevaratii pesti nu au ce manca de mine. Nu iau painea nimanui,sunt domni ptr fiecare femeie in parte...ca io sunt mai buna si stiu meserie asta eee...nu imi mai duceti voi mie grija..nici pana acum nu a.ti facut.o asa ca va rog,aveti treburi mai importante de facut decat sa stai cu ochii pe mn toata ziua. Ce parere ai tu futaciosule ca daca sunt trecuta la de evitat sau oriunde in alta parte nu mai am domni sa ma viziteze?? Stai calm,nu mai  incerca sa iti bagi nasucul toata ziua sub fustita mea ca stii k esti la ignore,si acolo vei ramane pe veci,orice ai incerca sa faci. Ptr mn nu esti important, esti doar un frustrat obosit.  :onloo

Postat

Buna seara dragii mei. Cateva zile de azi(3 5) inainte ma voi abtine de la oral,deoarece mi.am reincarcat buzele. Preturile raman aceleasi,150 fin 200 h(2 fin). Multumesc ptr intelegere :hug1 va ast cu rozica deschisa :blushing2

Postat

Buna seara dragii mei. Cateva zile de azi(3 5) inainte ma voi abtine de la oral,deoarece mi.am reincarcat buzele. Preturile raman aceleasi,150 fin 200 h(2 fin). Multumesc ptr intelegere :hug1 va ast cu rozica deschisa :blushing2

mai exact te tratezi de vreo boala........

Postat

mai exact te tratezi de vreo boala........

:laugh2  :slap2  :slap2 ooofffff,cat de mult semnalizezi

Postat

Silvy nu mai e gata?

:slap2 cine nu e gata,il iau cu lopata :laugh2

Postat

abia astept sa trec prin timisoara si sa-mi faci o muie numai cum tu stii! :felatie

it's ok?

Postat

salut. as vrea sa merg la silvy si as vrea sa stiu daca merita, ca vad ca in poza arata demential si am auzit ca face cea mai tare muie din timisoara. cum e? care ati fost recent?

Postat

O tepara muista! :))

Buna sera d.nul peste Victor. De ce ma numesti tepara?? din cate imi amintesc cand ai venit ptr prima data la mine ai fost extrem de incantat(a se citii recenzia scrisa de tine). La scurt timp ai revenit datorita faptului ca te.ai simtit bn in compania mea( a se citii recenzia 2 tot scrisa cu manutele tale). Deci?? care.i problema ta?? aaaa.....stiu...vrei ca d.nul "dau la buci" sa nu vina la mine ca sa nu iti iau tie painea de la gura...stai calm scumpete ca sunt domni ptr toate fetele...Seara frumoasa sau banoasa :rax2 iti doresc......d.nule dau la buci te astept sa te convingi :kiss3

Postat

O tepara muista! :))

te contrazici singur :slap2  reciteste comentariile de la pag 9 si 10.. ca nu le.am scris io(cele in care ai fost foarte multumit de mine,atitudine,servicii si comportamentul meu fata de domni) deci?? te rog...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...