Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala

Omul cu "scaunele", ai revenit printre noi? Demult nu te-am mai vazut. Salutari de la "baietii de la Duga" :laugh2.

Ohhh, ce surpriza!

Va salut pe toti! Mai iesiti impreuna? Ca daca da poate trag si eu un drum pana la Timisoara la urmatoarea.

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Buna ziua. Dragii mei,asa cum v-am obișnuit azi lucrez pana înspre dimineata ,03-05 va sarut

Buna Silvy d aprox 2 ani de când fac sportul asta stau și mă tot gândesc , sa te vizitez sau nu, uneori mi sa părut că ești puțin prea vulgara pt mn,( vulgară in sensul bun al cuvântului), mă atrage ceva la tine și nu știu z de multe ori când trec pe ghe Lazar și vad cate una cu tate mari și frumoase și un cur beton mă întreb"oare o fii Silviu" hmm....ești foarte "interesting"

Link spre comentariu
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

Buna Silvy d aprox 2 ani de când fac sportul asta stau și mă tot gândesc , sa te vizitez sau nu, uneori mi sa părut că ești puțin prea vulgara pt mn,( vulgară in sensul bun al cuvântului), mă atrage ceva la tine și nu știu z de multe ori când trec pe ghe Lazar și vad cate una cu tate mari și frumoase și un cur beton mă întreb"oare o fii Silviu" hmm....ești foarte "interesting"

Buna dragule. Alegerea iti apartine :)

Link spre comentariu
Vizitator ilovethisgame69
Reputație: 0

Imi plac costumatiile din spandex/latex, (ma refer la faptul de a purta tu o astfel de costumatie) si imi place sa fac ani/cunilingus.

Mi-ai putea satisface o asemenea fantezie?

Link spre comentariu

Imi plac costumatiile din spandex/latex, (ma refer la faptul de a purta tu o astfel de costumatie) si imi place sa fac ani/cunilingus.

Mi-ai putea satisface o asemenea fantezie?

da dragule

Link spre comentariu

Buna seara. Anunt : Incepand de azi pentru o perioada de cateva saptamani ,sexul oral va fi doar protejat. Dupa cum bine stiti dragii mei am aparat dentar. Sarmele si elasticele aparatului dentar ,azi mi-au fost schimbate cu unele mai dure  . Fiind dure,mai groase si tari ating si  ranesc penisul d-voastra pana la sange ceea ce nu este bine pentru nici unul din parteneri. Cand dintii se vor imbunatatii ,voi putea face iar sex oral neprotejat. Multumesc pentru intelegere :hihat . Va pup. 

Link spre comentariu

Buna seara. Anunt : Incepand de azi pentru o perioada de cateva saptamani ,sexul oral va fi doar protejat. Dupa cum bine stiti dragii mei am aparat dentar. Sarmele si elasticele aparatului dentar ,azi mi-au fost schimbate cu unele mai dure  . Fiind dure,mai groase si tari ating si  ranesc penisul d-voastra pana la sange ceea ce nu este bine pentru nici unul din parteneri. Cand dintii se vor imbunatatii ,voi putea face iar sex oral neprotejat. Multumesc pentru intelegere :hihat . Va pup. 

Buna dragilor. Problema aparatului a fost rezolvata. Va pot oferii iar sex oral neprotejat :X. de azi is disponibila in forta  :shy:  :heart:

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...