Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865

Postări Recomandate

• Oras:TM
  • Oras:TM
  • Telefon: 0730430819
  • Oras:Timisoara

Am vizitato si eu pe Silvy, este the best, din ce am incercat eu pana acum pentru mine ea e nr.1, imi pare rau ca nu am descoperito mai repede. Silvy te pup si abia astept sa ne revedem si sa facem nebunii.

Despre Silvy exista numai cuvinte de lauda. O femeie cu toate calitatile. Silvy nr.1, femeia fara defecte

va pup dragii mei :hihat  :gifs_ojos

Link spre comentariu

Poze noi nu pui ?

Postat 26 november 2019 - 06:07

Imi sustin in continuare parerea. Aceasta persoana care ne sfideaza pe toti, pe bani nostri ,ar trebui trecuta la ,,De evitat ". Nu are rost sa mai spun si altceva... pt ca oricum o stie toata lumea ce fel de servicii de 2 bani ofera

O seara faina. Postat 27 november 2019 - 01:56

Nu-l evit pt ca nu vreau ca alti forumisti de pe aici sa isi strice bani cu tine asa cum am facuto eu ,, sau cel putin sa stie lumea pe ce da banii
Link spre comentariu

Domnule Paladin ,nu te mai contrazice ca nu are rost 🙂 Ps:daca esti barbat adevarat ,iti ceri scuze ca m-ai jignit gratuit si imi explici de ce ai mintit in legatura cu postările scrise de tine mai sus . Multumesc !

Link spre comentariu

Nu am mintit cu privire la faptul ca odata am stabilit o intalinire iar apoi cand am ajuns in fata blocului nu mi - ai mai raspuns

buna seara. daca este asa cum zici tu,desii eu nu imi aduc aminte sa fi dat cuiva teapa fara sa il anunt,eu imi cer mii de scuze. Domnilor si azi am program prelungit. va pup si va astept cu nerabdare. o seara frumoasa. :gifs_ojos  :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...